Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pack daima değer. oyunda daha mantıklı bir alım modeli yok.

draft yapacak gold bulmak kolay. 20 packlik kartın oradan gelmesi için gereken süreyi hesaplamak bile zor. rareleri uncommonları okutacaksın da trade edeceksin de şimdi başla seneye bitirirsin sdfsdfd.

16 kez hele hiiiiç uğraşılmaz. misal bana şimdi booook gibi kartlar geldi. uğraş dur 5 maç... karşimdaki adamlarda rat kingler solemn giantlar. bana gelen en iyi kart cannon automaton ile violent dispersal. afedersiniz sıçayım böyle drafta. surrenderı basıyorum zaten, neyse ki ilk draft bedavaymış.
Mesaj tarihi:
eh benden kötü çekmeyi başarmış bir insan evladı denk geldi. türktü bir de ahah. adamın sadece berserkerı vardı bir tane. onun dışında benimkinden kötüydü kartları of of.
Mesaj tarihi:
beleş olanları kötü diyola :P

Ya bende ilk seçimlerimi çook kötü yapmışım ya. Biraz oynayınca farkettim nasıl seçimler yapılması gerektiğini. Neyse ders oldu.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://f.cl.ly/items/2U3e0c191p243k0h1u3T/Screen%20Shot%202013-10-22%20at%2008.52.40.png

http://cl.ly/image/2Z3R0p2M1h08/Screen%20Shot%202013-10-22%20at%2008.57.40.png

Birincide 0/5 aldim, sonra 4/1 ne yapacagimi kavrayinca =) Ikinci oyunda beni yenen adam da 5 tane Coil cikardi =(

Ilk draft'in bedava olmasi dogru bir secim olmus.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sonrakinde de 3/2 yaptim:

http://cl.ly/image/250E3r1L2t1j/Screen%20Shot%202013-10-22%20at%2010.55.54.png
Mesaj tarihi:
burada decay dışında birşey oynayan kimler var?

spyro energy
babacum growth

ben decayim. densiz, perspective ve gerge de decay sanırım?

şu açıdan soruyorum. piyasanın oturması 1-2 hafta alır gibi. kullanmadığımız renkleri değiş-tokuş yapalım, sonra fiyatlar oturduğunda scrollspost fiyatları üzerinden denkleştiririz.

bugün babacum ile yaptık öyle birşey mesela. değiştiğimiz kartların listesini yaptık. sonra piyasa oturunca hesaplaşacağız.

misal şimdi sallıyorum totomdan: ben machinated, fleetness, untainted falan veririm, watcher, sicknening fumes falan alırım. 2 hafta sonra bakarız, scrollspost fiyatlarından hesaplarız, atıyorum 500g borçlu çıkarım, trink veririm.

yeni rareleri hızlı tamamlayalım diye diyorum. just for you'lar çok iyi çünkü şu an. trade de bir o kadar kötü. araba fiyatına kart satıyorlar ahah.
Mesaj tarihi:
rafi den grow destesi alıp tadına baktım ben.
Elimdeki destede decay üstüne kurulu yazdığın gibi. En az 10k daha harcayıp eksik rare lerimi topladım.
Fazlalık olarak "auotomata forge" var (3 tane rat king de var aslında ama onlar oynadığım decay destesi için gerekli).
Geri kalan kartlarım çöp (decay haricindeki).
Mesaj tarihi:
beetle stones x3 - common olduğu için endişeli değilim ama 20+ packten sadece 1 tane mi çıkar arkadaş yuh be

sickening fumes x1 - deneme maksatlı. final decke girmeyebilir bile

watcher x3 - bu tabiri caizse göte kaçacak. derdim bu yani.

belki bu kartları ekleyince win rate düşebilir bile, şu an o aoe poisonlayan creature, monstrosity falan takır takır gidiyor deste. ancak oynamak istediğim bu değil, mutlu değilim :(

bunların dışında aşırı deneysel bir energy + order deck yapıyorum ama hem commonına kadar çok eksiği var hem de acelesi yok.

özetle bana bir watcher verenin kırk yıl kinfolk brave'i olurum.
Mesaj tarihi:
Sickening Fumes ne kadar ederki. Benim markete gelmiş. 1k harcayayımmı emin olamadım (2 decay e, rakibin turnu bitene kadar verecekleri hasarı 3 düşürüyor. Bayada sağlam ablamız)
Mesaj tarihi:
eğer devamlı oynayıp gold kasacaksan al, bulunsun.

ama çok oynamayıp, nokta atışı yapıcam dersen alma. bana 1k piyasa ederi var gibi gelmedi.

2 manaya 3 hasar düşürmek kulağa çok şahane geliyor değil mi? peki 3 manaya bir değil iki turn 4326534634 damage düşürebilen draining mist? işte bu yüzden deneyerek karar vereceğim eheh.
Mesaj tarihi:
abi growth destesi ile kendimi buldum resmen 11 oyun (9 tanesi quick) oynadım 1 tane kaybettim millet çıldırıyor böyle,

lucky drawer, you are so lucky, lucky man

tepkiler hep böyle :D

densiz denedi quake olmuyor filan dedi onu çıkartıp başka şeyler koydum öttürüyor resmen,

ama işte low rating 1400-1500 civarında ne yapar bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Bi kaç çeşit deck hazırladım ya. Baktım kötü oldu, potion of resistance alırım 2 tane onları koyarım desteme. Relent. geldimi uyuz ediyorlar. Öndekine atarım tanklar benim için.
Karar vermeside zor baya kart var. (Infectious Blight koydum birisine, birisine order da 1 taneye 4 vuran ranger koydum 2 tane. Olmadı resistance işte.. Yarın kararı veririm)
Mesaj tarihi:
hard ai derken
Trial ise = girdiğin yere göre desteni ayarlayacaksın. Hatta bazı oyunlarda ilk başlarda lazım olan şey gelmediyse çıkacaksın :P (örneğin yüksek hp li general için puppet + quake (oluyorsa burn+puppet) yapmak gerek.

Eğer quick den hard ai ise = rare kartları bol oluyor onun. Kartlarını düzeltmeden pek karşısında duramayabilirsin.

Her türlü kartları düzeltmek gerekiyor. Summoner eklentisi çalışaydı iyiydi. Şuan trade kanalına girilmez bile. Fiyatları göremiyoruz, millet tutturduğuna giydiriyor. Zaten satış yapacakların çoğu uğraşmıyor eklentinin çalışmaması yüzünden.
Mesaj tarihi:
hard ai = board removal. energy dışında hepsi ağır creature basıyor. ai coderları bildiğin tembele kaçmış.

addonlar çalışsa bile fiyatların oturması en aşağı 2 hafta sürer. o yüzden diyorum aramızda değişelim, sonra hesaplaşırız diye.
Mesaj tarihi:
o biter başka birşey gelir. oyunun devamlılığı olduğu sürece community yapar birşeyler.

- buradan aşağısı 8 manalık QQ -

ama asıl büyük sorun scrolls sahibinin f2p düşünebiliriz diye demeç vermesi.

said:
Minecraft dev "happy" with current players, but sales have stalled at 110,000 units

yuh be o kadar para neyinize yetmiyor, gözünüz doysun. oyun daha BETA yahu. hayır bir de judgementa shard ekledikten sonra demiş bunu ali sami.

"minecraft'dan para akıyor zaten, uzun vadede karar veririz" falan diye kıvırmış bir de utanmadan. singleplayer boost ve mobile version priority demiş. minecraft gibi bu da mojang aç gözlülüğünün kurbanı olabilir.

scroll pack micro transactiona dönerse sırf inadına rage quitleyebilirim. scrolls'un lideri de notch çıktı şansımızı silkeleyim. bu kadar güzel bir yama gelmişken söylenecek söz, yapılacak plan bu mudur arkadaş.

hayır sanki hearthstone'dan pazar payı alabileceksin... yok öyle bir dünya. recep tayyip'e oyumu veriyorum ben hesabı blizzard oyunu olduğu için oynanıyor. iki gram beyni olan kimse gameplaylerini aynı kefeye koymaz. mobil lazım bize dese, orada kesse anlayacağım da neyin singleplayerı yahu.
  • Yeni Oluştur...