Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
5000g birikti bile. Yamaya kadar epey birikir daha.

Haftaya da yama geliyor, yeni kartlar, ozellikler ve draft. Draft 1000g ya da 150 shard. Ne kadarlik paket aldigina gore 1 Euro ile 0,8 Euro arasi degisiyor yani. Ben de 550 shard var su anda ama yeni kartlar Just For You'da gelecegini icin saklayacagim. Hatta 8 euro'luk shard daha aldim simdi, 1900 shard oldu.

Microtransaction geldi yani guzelim oyunumuza ama 1000g 3-4 win demek oldugu icin hic de gerekli degil para vermek. Booster yerine Judgement iste, fiyat epey dengeli bence.

Izleyici modu icin cok heycanliyim ben ama, bu oyunu izlemesi de zevkli cok, oyun her acidan son zamanlarin en iyi oyunu =)

Su da guzel, math'a baktigimizda kazandiriyor: Win'den genel gold %10 dusmus, loss'den gelen iki katina cikmis. Eskiden ortalama bir win 350 veriyor dersek loss da 80 veriyor dersek 430 aliyorduk %50 ratio ile, su anda 315+160'dan 485 aliyoruz. O degilde, yeni baslayanalr icin cok iyi, kazanmak o kadar uzmez artik ayrica. Iki win, iki loss bir draft ya da booster ediyor yaklasik boylece. Az bir eksik kalirsa 10 dakikada bir easy ai doveriz =)

Yeni kartlarda oyun iyice oturdu bu arada. Growth-Decay destelerinde sunu dusunun:

https://scrolls.com/wp-content/uploads/2013/10/243_Unforseen-Onslaught.png

Su kart da epey epey yani

https://scrolls.com/wp-content/uploads/2013/10/257_Untainted.png

Bu da ilginc cok. Poison destelerinde cok ise yarar:

https://scrolls.com/wp-content/uploads/2013/10/259_Beetle-Stone.png

Poison'u kur, adamin elini kolunu bagla, sonra in bunu her tur ikiser ikiser.

Iki faction yamasi olmus bu direk,
Mesaj tarihi:
aslında fare krallı fkn growing decay destesi yapılabilir bu unforseen onslaught ile

slayer binalar akarşı da işliyorsa tadından yenmez.. aç fareleri ortalığı temilesinlr sonra gel kurtlar veya adamlarla pilarları indir
Mesaj tarihi:
Bayramdan önceki gün twich de birisi "Untainted" kullandı. Onu kullandığı için oyunu vermişti. Kendi yaratığına buff verememişti :D.

Ben şuan Necrogeddon deck yapmaya çalışıyorum.3x rat king olacağından Unforseen Onslaught da işime gelir sanırım. Yaratıkları temizlemek için kullanırım. Sonraki turn ise Necrogeddon u basarım :P
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni kartlari epey tuttum ben, oyuna cok guzel tat katacaklar. Draft scroll fiyatlarini da dusurecektir, cogu kisi booster almak yerine draft yapar cunku. Ben de oyle yaparim. Oyuncu basina dusen rare ve uncommon azalir.
Mesaj tarihi:
growth + decay zaten epey güçlü, bu unforseen onslaught ile early gamede de iş yapacak. bir tane rat king açıp, kinfolk brave'e pestis'i indin mi yeterli.

adamın biri bana necrogeddon attıktan sonraki turn, necrogeddon + crimson bull + crimson bull atmıştı iyi küfür etmiştim.

shard ile judgement oluyorsa mantıken kart fiyatlarının zamanla aşağı inmesi lazım, en azından 1k+ olanların.

bende zaten 20k hazırdı. bir hafta ooohoooo. şu an harcasam bile olur yani :P

biraz harcadım gerçi yeni, spastik ama ilginç bir deck yaptım. herkes aa ne kadar ilginç diyor ama hiç kazanamıyorum ahaha.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yeni kartlari epey tuttum ben, oyuna cok guzel tat katacaklar. Draft scroll fiyatlarini da dusurecektir, cogu kisi booster almak yerine draft yapar cunku. Ben de oyle yaparim. Oyuncu basina dusen rare ve uncommon azalir.

Neden böyle olucaktır abi?
Birde just for you da solemn giant geldi yip yip
Mesaj tarihi:
Bende yazayım paramı. 0 (yazı ile SIFIR) goldum var an itibari ile :P.

Ama necro deckini tamamladım. 2 deck oldu decay de.
Energy ve growth deck de yapmak istiyorum =). Birde büyü ağırlıklı olsa. Sonra seçim yapamasam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En pahalisi 4 decay'lik kartlardan bir deste yaptim: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;O2;Pa;Pl;Pn;Pz;Pi;zw;P6;P3;Pu;Pj;x;Pp;Pm;PC;P9;Px

Puppet Soldier ya da Nutrition olmayan poison destesi. Bazen aliyor, bazen almiyor, ilginc deste oldu ama. Oynamasi zevkli. Quick'de attigim oyunlarin yarisini aldim.
  • Yeni Oluştur...