Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trial güzel altın veriyorda benim build ile işkence ya. Easy mod ai takılıp gold farmlıyorum. 15 turn olmadan oyunlar bitiyor 90 gold geliyor.
Kartlarımı biraz düzeltip hardları bende yapmayı istiyorum. Şimdilik 1k lık scroll paketi almaya devam.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Trial'lari sirf bitsin diye bitireyim mi diye dusunuyorum aslinda. Cok kolaymis gecmek ranked destelerimle. AI cok aptal yani.
Mesaj tarihi:
Bu kadar net yani asdfdfg. O halde farma devam. 5-10 tane daha açıp, fazlalıkları millete satarım. Eksiklerimi alırım o halde. Sonuçta her paketde bir tane rare var. Paranın 3/1 i bile gelse kafi :D
Mesaj tarihi:
3500 altın olmuş. Acaba biriktirip başka bi ırk mı açsam :P.
Destede düzelsin istiyorum ama, 10 luk açıp rare leri satmakmı daha akıllıca olur?.
Emin olamadım, yapmadan önce sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
dünden beri satıyorum bu pack açtığımda gelen kartları 10k gold oldu, tabi dayanamayıp 2-3 pack açtım :D

decay için deste oluşturacak kadar para oldu yavaş yavaş alıyorum kartları bakalım tamamlayınca nasıl olacak,
Mesaj tarihi:
bu scrollspost.com kendilerinin miydi? üye olmaya çalıştım ama "böyle bir hesap yok" felan dedi. Oyun hesabı ile giriş yapmayı denemiyoruz herhalde.

yada ben hesabı bağlayamadım. Bi bakayım :P

oyun içinden /scrollspos yazıyormuşuz. Hallettim.
Mesaj tarihi:
marathon uzun ya :D, 6 tane hard trial yapabildim kalanları denedim direk tokatlıyor ai,

3x brain lice ve 1x harvester eksiğim kaldı şuan neredeyse tamamladım herşeyi,

birde bugün şansıma "just for you" kısmında harvester vardı çok harika oldu onun çıkması,
Mesaj tarihi:
1k mıydı harvester ?
bende 1 tane var ama yetmiyor. 2 tane oldumu birde bufflıyorum onları, kill başına -2 cd yiyor. Çok iyi temizliyor :p.

profil paylaşabiliyor muyuz? tüm kartlar görünsün istiyorum ama deste göstebiliyorum sadece. Onunda içine 3 den fazla aynı tip konulmuyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O yok sanirim.

Benim Decay deste bu, siz ne yapiyorsunuz?

http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;Pa;Pl;P0;yt;Pi;Py;Pw;P4;Pj;Pm;PC;5N;P7;4e;yn;Px;6m;4g
Mesaj tarihi:
Ben halen ai mod. Ara sıra oyuncuya karşı girsemde, desteyi düzeltme peşine henüz düşmedim. Hızlıca ai ye karşı oynayacağım aptal şeylerle takılıyorum :P
Mesaj tarihi:
gerge senin linklediğin desteni yapıyorum bende, hala yok brain lice 2 gündür bulamıyorum ya satanda yok anlamadım gitti,

1k idi harvester fiyatı,

yanlız 2 gündür deli trade yaptım ben bazı kartları ucuza kapadım misal nutrition 200 golddan aldım,
Mesaj tarihi:
Kart satması uğraştırıyor mu?
acaba bu 4k ile random açmak yerine desteyimi düzeltsem.

randomdan çıkanlar ve daha önce çıkmışları satıp, düzeltmeyi düşünüyordumda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oyle yap ama cikan her harvester'i da kullanacagim sanma. Battlefield'e konan 3 harvester'dan biri bir kere saldirirsa kendini sansli bil yani. Ust seviyede rakibin Harvester cikaracagini biliyor ve removallarini ona sakliyor. Harvester'i bufflayan kart gereksiz bu arada. High end deste olaylarinin o yani kotu ama, cok sabitler.

Mesela benim bir serte daha var, genelde Quick oynuyorum bununla, guzel ve eglenceli:

http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;O2;Pa;Pl;P0;5X;Pn;Pz;Py;Pi;Pw;P6;P3;P4;Pj;Pp;Pm;5N;P7;Px;6m
Mesaj tarihi:
karşıma gelen adamlar hep destelerini tamamlamıştı,

misal rot eater çıkartıyorum bufflanıyor hop elime geri veriyor kartı yada destroy ediyorlar,

bazende süper şanslı adamlar geliyor, loyal darkling var adamın turnu bitince sacrifice edeceğim bitecek oyun ama adama god hand geliyor yeniliyorum filan :)

puppet soldier aldım daha giremedim oyuna board clear edecek kartım yoktu temizleyemiyordum karşımdaki adamlar gibi boardı hızlıca,
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
God Hand olayi o kadar sans degil elinde 0 kart yoksa. Dusun yani, 20 turda oyundaki tum kartlar bir kere cekilmis olabiliyor, buyuk ihtimalle benim Necrogeddon ve Puppet Soldier beklettigim gibi, Growth oyunculari da God Hand ve Rally bekletiyor. God Hand gibi kartlar zaten ancak oyunu kazanacagin ya da masayi temizleyecegin anlarda kullanilir zaten. Necrogeddon'u kullandigim 4 oyunun ucunde oyunu kazanmisimdir ben ya da masayi tamamen temizleyip sonraki tur bir Necrogeddon daha atarak kazanmisimdir.

Bu kartlarin kullanim amaci bu. God Hand gelirse kaybederim diyorsan o God Hand gelecektir. Olay kendini o duruma sokmamakta. Taktik olayi burada devreye giriyor iste. Dusmanin yapabileceklerine gore oynayacaksin. Necrogeddon mesela o kadar garanti degil Decay destelerinde ama God Hand Growth'in olmazsa olmaz kartlarindan.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En buyuk tavsiyem yeni girenlere ama pes etmemeleri. Poison destemle sundan cevirdim ben mesela:

http://cl.ly/image/2W3q0N3c0p16/Screen%20Shot%202013-09-26%20at%2011.46.52.png

Growth Rush destelerinin olayi bu ama. Eger ilk saldirilarini atlatabilirsen cok dikkatli oynayarak kazanabiliyorsun. Gerci bu adam da kotu oynamisti.
  • Yeni Oluştur...