Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 trialleri yapıp 1.000 lik açıyoruz dimi paso? içerisinde 2 unc. ile 1 rare varmış. En mantıklısı bu geldi.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ilk wini aldım (2inci oyunda). kafa kafaya gitti oyun ilginç bi şekilde. Hatta oyun boyu üstümde baskı kurdu, son anda çevirdim gibi birşey oldu oyunu. umarım oyunların geneli böyle eğlenceli geçer =).
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 GO Draw gercegi disinda, eglenceli.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 6-7 ranked girdim toplamda 400 winli adamlar geliyor birde yenerken seviniyorlar adamlar, mutluluk saçıyorlar chatten, birde rat king çıkmıştı ilk açtığım packten satıyorum ben kartları iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum emin olamadım, kartları saydım 21 tane pack açmışım 3 günde, pack açmayı bırakıp destemi tamamlamaya baksam iyi olacak heralde, Gerge go draw dediğin durmadan kart çeken desteler mi ? adamın biri geldi 1400 rating her turn 10 kart vardı elinde fix durmadan çekiyordu adam,
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Rat King u kere sattim ben de, deste tamamlarim sonra. Iyi kart epey ama benim tarzima uymuyor. GO Draw Growth-Order draw destesi. Kaynaklar 40-50'ye cikar, her el ellerinde 10-15 kar olur, hepsini de oynarlar surekli. Yenilebiliyor, ama coook sikici.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bana gelen adam decay&growth idi, scavencer construct dikti animovere ile buffladı sonra rat king, sister of fox koydu etrafını onları öldürüp durmadan kart çekiyordu tutamadım adamı,
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Decay desteleri genelde boyle oluyor: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;Pa;Pl;P0;yt;Pi;Py;Pw;P4;Pj;Pm;PC;5N;P7;4e;yn;Px;6m;4g Animovore kullanan cok gormedim ama gorduklerimi de yendim genelde. Oyundaki adin ne?
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Trial deki hardları bitiriyor muyuz? biraz zor geldide. Gerçi bir tane de normali atladım. 99 canları vardı.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Hardlar 2-3 denemede bitiyorsa yap. Olmuyorsa kasma. Mono Decay çoğunu geçebiliyor. Öbür renkleri bilmiyorum. O decay destesi yama gelince hiçbir işe yaramayacak zira Transposition ve Puppet Soldier nerflenecek. Scavenger Construct + Animovore = draw deck. Searing Shackles basabilirsin. Puppet Soldier ile yok edebilirsin. Mire Curse basma pişman olabilirsin eheh. Karşısına Pillar of Disease koyabilirsin ama o da shackles yüzünden riskli. Direct idol damage için Loyal Darklingleri o sıraya saklıyorsun. Tabii en temizi creaturelar ile 46412642 HP olmadan vura vura indirmek.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 meh. Decayi niye nerfliyorlar, eğlenceliydi :P. 5k biriktir, yeni bir deste al mı öneriyorsunuz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 O verdigim benim destemdi ama Puppet Soldier nerf'inden sonra ne yapacagimi biliyorum. O yama ile cok iyi Order kartlari geliyor Decay ile combo kurulmalik. Onlari katacagim. Puppet Soldier'u de Horn of Ages ile kullanacagim. Transposition ve Blessing of Haste'i genelde beraber kullaniyordum; 2 Order, 1 Growth, 7 Decay oynayarak minimum. Simdi onlarin birlikte olmasi can sikici oldu ama Tethering'leri sac etmeyip, iki tane de Order'i kendim yaparim diyorum. Bir de ek Order seyleri gelince... Daha iyi bir deste olacak diye dusunuyorum ben yama sonrasi destem. Sunu alacagim iste: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;5N;4e;4g;xT;Ov;yt;P4;P7;Pa;Pi;Pj;Pl;Pw;Px;Py;PC Uzerine sunlari koyacagim: Eager Scryer x3 Tempo Theft x3 Kagit ustunde iyi gorunuyor ama oynayinca goruruz. Ama Transposition + Ilmire Hunter, Eager Scryer + Harvester + Tempo Theft, Puppet Soldier + Horn of Ages... Bir suru guzel kombo var. 27 creature, 14 spell, 3 structure da fena denge degil.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Buyuk bir nerf yok, Decay daha imba kombolarla geliyor hatta. Bu arada Tempo Theft cok can yakacak, o kart asiri OP asil.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 o halde 1k lık açmaya devam. Bana bazı kartlar çıkmadı ya :P. Milletin destesinde 3-4 tane koyduğu kartlar bende hiç yok hehe. Neyse ufak ufak açılır.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Trade et onlar icin de.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Trade olayına bakınmadım, zarar ettirir diye (bide kartları bilmeyince haliyle :P ) ben zaten trade e bakmamışım. Craft mış baktığım. Sistemle yapmıyoruz herhalde bu işi, oyuncu buluyoruz. Eğer öyleyse aramızda yapalım. Siz ne kadar fazla kartınız varsa verin bana :P
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Para eden kartları anlamam gerek :P. 1000 lik açar, çıkan rare i satarım. Yeniden 1000 lik yolunu tutarım. Bu şekilde destem daha hızlı tamamlanır herhalde.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 önceki sayfalarda bir yerde yazıyor trade, addon falan. oralara bak.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 hard triallerden 3 tanesini yapabildim sabah, ogre olanı denedim o über bufflu olan triali damning curse bekledim elime gelmesini geldi lakin atılmıyormuş ona :S, 3 tane relentles creature olanıda denedim ortadakine atılmıyor yine debuff, pack açmayı bıraktım 2600 kusur gold birikti, trade ile alayım lazım olacak kartları, patch ne zaman geliyor patch gelene kadar o decay buildin ekmeğini yermiyim yoksa başka birşeyler mi toplayayım ne dersiniz,
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 yükledim oyunun modunu. Replay felan iyi şeyler varmış :D. edit: mod efsaneymiş. Site ile etkileşimi felan 10 numero. Tek tıkla milletin deckini import ediyor, tek tıkla replay geliyor. Yada upload edebiliyorsun baha hoşmuş. Kafadan oyunun içinde olsaymış sorun yaratmazmış.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ben hala hic Hard Trial yapmadim. Bir yapayim bakalim.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 decay deck ile on the rock, stormy weather ve minefield basit yapması onlardan başla abi,
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Marathon ve Maximum Wolf disindaki Medium'lari bitirdim. Hard'lari yarin yaparim. Marathon'a girecegim ama poison destemle cok kolay olur diye dusunuyorum.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 poisonla kolay oluyor gayet önceki sayfada koymuştum ben ss çekip, zaten ai ' de dikiyor miasma well rahat yaparsın
Öne çıkan mesajlar