quixef Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fffuuu decay & energy destesini biraz düzenledim böyle, energy den en fazla 3 manalık şeyler bıraktım, direkt damage board temizlemeye yönelik veya düşük cooldownlu creature vb. quick match te çok pis yendim herifin birini acayip hoşuma gitti bak şimdi oyun. Lel.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sonunda oyun tarzima en iyi giden, ideal destemi buldum sanirim: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;O2;Pl;Pa;5X;Pn;yt;Pi;Pw;P6;P4;Pj;Pp;PC;5N;P7;Px;6m
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben hala delikanlı gibi mono decay oynuyorum.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bende dün aldım oyunu burayı okudum baştan sona, oyun güzelmiş baya sardı, şimdi easy trial'lar bitti medium 1 tane yapabildim, deck şu http://tinyurl.com/nc5t3hv oyunu yeni oynadığımdan pek bilmiyorum neler bulup alayım trade ile, tavsiye verirmisiniz, ID : rafi
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 temel olarak rot eater 3le loyal darkling 3le languid 3le bunlar daima iş yapar. gerisi artık zevkine ve elindeki rarelere bakar. biraz daha scroll pack açarsan daha iyi olur.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mmr yok mu oyunda girdim quick match 700-1000 oyun oynamış adamlar geliyor ...
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 quick match'de yok.. ranked oyunlarda sadece.. onda da duzgun calismiyor ama var iste =)..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Quick'de de var bu arada. Wolf Rush destesi kurdum. Quick'de kazaniyor su anda, Ranked'a girmedim ama daha. http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;63;PU;5v;66;5s;5c;5Z;4e;5b;OU;5D;2N;5H;49;4g;6h;xS;4P;5y
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 quickde bana 700+ oyun oynamış adamlar geldi hep :S ranked girdim 2/2 yaptım tam benim gibi yeni başlamış adam geldi (peşpeşe aynı adamla oynadım), medium triallerden marathon kaldı tek kaç saat sürerki o :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Sen Quick dediginde baska adam yoktur. Olanlar icinde en yakinlari oynatiyor sanirim.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 mtgo: Duels of the Planeswalkers %50 indirime girmiş. Scrolls mu alınır bu mu alınır? (2 sinide oynamadım. Zaten kendim için değil, strateji oyunları seven birisi için alacağım. Bi tadına baksın, belki kart oyunlarınıda sever diye. Bu yüzden ilk denemesi için düzgün birşey vermek istiyorum. Haliyle bu tür ile pek ilgili olmadığımdan fikir yürütemedim.)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Duels MTGO degil, farkli bir sey. Lite Magic gibi. Alacaksan adam gibi MTGO al: https://www.wizards.com/Magic/TCG/Article.aspx?x=magic/magiconline Duels Magic ogrenmekten baska ise yaramiyor, hic bilmiyorsan ve ogretecek bir tanidigin yoksa al sadece.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 MTGO nun masrafı çok olur mu? gördüğüm yorumlarda sürekli para harcamak gerektiği gibi bir izlenim oluştuda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Eee yani. MtG sonucta, fizikselle birebir ayni. Duels masrafsiz. Lite ama, deste kurma filan yok adam gibi.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Anladım gözü korkmasın o halde. Scrolls alayım, beğenirse olayı mtgo ya kendisi geçer. Teşekkürler.
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 az önce medium triallerin hepsini bitirdim, lakin marathon baya uzun sürdü, ai ' ye karşı cevap verecek deckim yok birazda salak oynadığından turtle ile yendim, şu debuff en son saydığımda 7 tane idi :D ai ' nin 7 ve 9 uncu karesindede miasma vardı yaratık çıkarttığı gibi öldü hep, 207 roundda bitti oyun 750 gold gelmiş :D
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 $ a çevirince fiyatı çıkıyor mu bunun? 15 euro istiyor. Vpn ile 15$ a alabiliyor muyuz :P cevap yok. neyse alalım euro ile. edit2: aldık geçmiş olsun.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 İLK DECK NE SEÇEYİM? decay seçeyim bari. yakışıklılar :P. aynıymış o halde. Neyse kendime de bi tane aldım. Bakalım umarım eğlendirir :P
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 asdf. ilk izlenim güzel valla. Hatta zorladı biraz. Hem hareket et, hem turnleri takip et, hem hesap yap. Hoşmuş... En azından diğer gördüklerim gibi basit gelmedi.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 test serverdan: yeni bi kart gelmiş machine chant diye epey güzel: http://www.scrollsguide.com/news/3081/test-server-changes puppet soldier nerflenmiş sadece damage ile yok edilebiliyor. yani nutrition ile çalışmayacak. machine divinator nerflenmiş, random structure'a bonus veriyor. 1 order ile spastik fayda sağlayan multi-coloredcılara kapak olsun sdfsdfsdf said: Nerfs: Pother: Cost 1 -> 2 Transposition: Cost 1 -> 2 Buffs: State Machine: Cost 4 -> 3 Bitter Root: Cost 2 -> 1 End of Reason: Cost 5 -> 3 Essence Feast: Cost 6 -> 4 Ire and Bile: Cost 4 -> 2 Machination Mindset: Cost 3 -> 2 Magnetizer: Cost 3 -> 2 Faith Chains: Cost 4 -> 3 Bloodboil: Attack increase 1 -> 2 Wicked Being: Curse 1 -> 2 Faith Duty: Now triggers at end of turn instead of beginning of turn Iron Ogre: Health 7 -> 6, +1 Armor Plate Armor: Now gives +1 Armor, +1 Health Roasted Bean Potion: Now heals unit by 2 when RBP comes into play Kinfolk Jarl: Now gives adjacent units +1 Attack until end of turn when he comes into play
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya ben oyunu aldım ama açıulmıyor.. kurdum.. exe yi çalıştırınca hiç bir şey oluyor lan.. fak..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tamamlşan çözdüm kısa yol yanlış yerden çalıştırmaya çalışıyormuş
Öne çıkan mesajlar