Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 pif yanlıs thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Seru said: spyro yarın bi bakim olmuş musun :D haci growth disinda match-up'larda sorun yok.. http://www.scrollspost.com/replay/6078359-1/switters-vs-huhutku arka arkaya 5 galibiyetimden sonra yaptigim growth maci.. kisa bir replay zaten.. gayet decay ve ordera karsi cekismeli maclar yaptigim deste ile girdim.. adam 4. rounddan haritaya 5 creature yerlestiriyor.. baslangic elimde 3-4 tane low-cost creature olmasina ragmen mumkun degil tutulmuyor.. growth her oyun boyle.. onun eli kotu gelir de benim acilisimda destroyer falan olursa anca bi sansim var.. sacmalik resmen hani cost dusuk olsun tamam da 1 cooldown ile 2 damage acilista biraz op.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 http://www.scrollspost.com/replay/6083509-1/milezero-vs-huhutku abi izleyebiliyosaniz izleyin sunu.. yine ayni muhabbet ama hem order hem growth.. tek fark bu sefer doven tarafta ben varim :P.. high draw deck yapmis yine kendine ama bu sefer super bir comeback ile kazandim =).. son 2 idol'im patlamis, 1 tanesi 1 kalmisken aldim maci.. herif rage yapti cikti sdf.. energy ile oynarken cok dikkatli bir sekilde hareket etmek lazim.. biraz da sans yardim etmeli.. yoksa her maci aliyor growth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 76 roundda bitirebildim :P AI sonlara dogru fena cirkeflesti.. rage quit yapiyordum az daha.. neyse kendi puppet'i sayesinde daha fazla uzatmadan tamamlayabildim.. http://i.imgur.com/oda6tWZ.jpg http://i.imgur.com/6fCPooA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 3 tane mi ne kaldı yapamadığım hard trial sdfsd. o şişko duvardan 1 tane yok bende ya. nasıl kartlarlan oynuyorum of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 o sisko duvar sen ne oldugunu anlamadan 10 hp ustune cikiyo.. destroy structure veya unit olmadan gecemiyorsun sonra.. bu ara giantlardan birini sattim.. hadi iyisin :P biriken parayla growth precon aldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben biliyorum şişko napıyo sen raad ol. sorun benim destemde 1 tane bile olmaması. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 O sisko en sevdigim duvar benim. 10 uzerini cok rahat goruyor. Bir de adam destroy structure'larini onda harcarsa zaten kaybeder, Decay'e karsi oynarken o buyunun tek amaci Shackle ve Mire olmali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Plate Armor stack oluyor mu? edit: oluyormuş, deneyerek öğrendim of. ne hıyarlar var ya: http://i.imgur.com/qnCj3UJ.jpg of bunlar çoğalırsa bu oyuna report falan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 1200 gold birikti.. sabah yarisiyla storm runner almak istedim ama satan cikmadi.. ben de booster alayim dedim belki storm runner veya iyi kotu baska bi sey cikar diye.. sonuc: http://i.imgur.com/LzLOBsv.jpg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 languid + bir common'ı 1000 golda satıyordum, trade channelda white knightlar uyardı adamı satamadım ahaha. storm runner çok spastik bir kart. bir order + energy rakip geldi. storm runnera -cooldown +3dmg attı 1 costluk order kartlarla, ilmire hunter + harvester + ilmire rot eater'ım öldü bir atakta. oyunu siliyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 benim de denk gelirse basvurdugum benzer combo var.. destroyer + focus + iron whip = instant 6 dmg on 4 tiles fuck yeah :P ya da storm runner + bombard + focus var.. costlari ayni iki combonun ama ikincisi 5 dmg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 senin combon bombard bombard bombard bombard yok böyle birşey ya. bir de utanmadan infectious blight'a falan laf ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Growth oyuncusuna nasıl oyun sildirilir: http://www.scrollspost.com/replay/6154965-0/swarley13-vs-dmrbadguy ucu ucuna kazandım. oyun bittiğinde sanırım adamın bütün tileları creature ağırlıklı olmak üzere doluydu. gururuna yediremedi, küfürü bastı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://www.scrollsguide.com/deckbuilder/#8075 benim su anki deck.. growth harici rakiplere karasi gayet iyi goturuyor.. bir storm runner daha bulunca gravelock outcastleri cikartacagim sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 tool initiate yerine concentrate fire daha iyi gider. bir de sadece 1 cost kartları kullanıp da multi-colored deste yaptım diye gezme buralarda sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 biraz daha toplim ben de multi'ye dönücem taş taş o işler. herkes başlamış yapmaya. yendim gerçi birini geldi nasıl oldu ben de anlamadım genelde bozguna uğruyorum her yer structure olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 arcane said: tool initiate yerine concentrate fire daha iyi gider. bir de sadece 1 cost kartları kullanıp da multi-colored deste yaptım diye gezme buralarda sdfsdf. cogu multi colored deck boyle ki.. senin dedigin gibisini yapmak icin bol bol memorial doldurmak lazim desteye.. onu yapanlar ufak ufak cikmaya basladi gerci 1400lerde.. erkenden bitiremezsem gg oluyorum o oyunlarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 memoriallar bok gibi. 2 ödüyorsun 1 alıyorsun. karşılığında ne veriyor? 1 HP blok. asıl multi-colored kartlar return to nature, tethered recruit gibi kartlar. decayci olduğumdan bunlar var ezberimde, devamı da var yoksa. onun dışında mana cost değil de attribute uyumu önemli olan. artık human, undead, beast, rat nereden tutturursan. benim son deck'im 2 renk, eşit dağılım. 1400 civarı bir adam denk geldi unratedda. kaybettim. adam durmadan desteni çok sevdim dedi. zaten çok eksik var destede. ama dünyaya göstericem delikanlı gibi multi-colored nasıl oluyor. direkt kart almak yerine booster almayı tercih ettiğimden main deckim bile tamamlanmadı. orada bile 4-5 kart eksiğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 memorial'in amaci blok diil ki.. bi sey koymasa da olur haritaya.. sacrifice etmeden resource kazandiriyor sana.. memorial olur, efficiency olur, noaidi olur, vb.. hangisi oldugu cok farketmez ama her deckte resource arttirici kartlar var.. bunlardan koymadan cok basarili olamazsin.. yine yenersin single deckleri belki ama memorial'li decklere karsi oynayinca farki goruyorsun direkt.. round 10, 3 resource'un her birinden 5 tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mega Ogre (hard)'ı sonunda yendim. Daha önce birkaç kez 1 turn farka kaybetmiştim. http://www.scrollspost.com/replay/6176669-0/swarley13-vs-otrugh Görüldüğü gibi deckte eksik çok. Şu maçı herhalde 10 kez oynamışımdır. Mega Ogre öbür triallardaki tokenler gibi untargettable. Slayer işlemiyor. Poison işliyor. Infectious Blight ile hedeflenemiyor ama kurbanı olabiliyor. En önemli kısım AI'ın Ogre'a Dryadic Power basması lazım. Böylece tek row'a tutsak kalıyor. Growth deckte 10 attack ile başlayan relentless creature'ın başına gelebilecek en kötü şey bu. AI bunu sık sık ilk turnde basabiliyor. Bunun üzerine o ilk atak gerçekleşmeden önüne Puppet Soldier dikebildim ki deckimde sadece bir tane var. Bir başka taktik ise early game'de creature basmak yerine miasma well basmak. Eğer AI bina basarsa, ki bu maçta acayip iyi denk geldi, 3 tane ancient dikti, bana da epey well geldi. Çooook rahat oluyor. AI o kadar çok kurt basıyor ki Great Wolf çıktığında bonuslarla 7/6 falan oluyor. Sanırım idollarım toplam 5 dmg bile almadı. Adamınkiler harap oldu. Şimdiye kadar oynadığım triallar içerisinde (3 hard hariç hepsini bitirdim) en fazla deneme yanılma bunda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Beast Rat x2 (c) Stag Heart x2 (c) lazım babs. istediğiniz commonlarla trade edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 demin cikmadan baktim.. stag heart yok, 1 tane beast rat var ama oyundaydin, veremedim.. mega ogre'i haftasonu denedim ben de.. ilk denemede gectim ama sansim yardim etti.. ogre driadic power buffini almisti.. o rowdaki idol'i patlatti.. diger idollara dmg veremedi.. planım violent dispersal ile sorunu kokten cozmekti ama targetlanamadigini anlayinca aha gitti oyun dedim.. neyse ki cikamadi Hulk kendi row'undan :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 o destede neden dryad powah var sorsan açıklayamazlar. 5 round sonra 15/20 falan oluyor ogre ama AI onu stoper oynatıyor sdfdsf. bana da energy daha rahat geçer gibi geldiydi. 2 trial kaldı: unrelenting foe ve pestilence. pestilence'ı benim destelerle geçmenin imkanı yok. AI'ın 3 buffed rat ve pestis ile başlaması yetmezmiş gibi üzerine pestis basmaya devam edebiliyor. artık o başka bahara kalır. sıfırdan özel deste yapmak lazım. onun da ilacı energydir muhtemelen. unrelenting foe decay ile oluru var gibi ama destede ona özel değişikliklikler yapmak lazım. verdiği gold komik. ogre'da inat yapmıştım ama bunda sallaaaaaa diyeceğim artık. ------------------------------------------------ bir maç oynadıydım sabah. şimdiye kadar en keyif aldığım ama net en çok küfür ettiğim maçtı. öncesindeki maçta yine aynı adamla daha güçsüz olan deckimle oynuyordum ve adam ezdi. bir sonraki maçta asıl decki seçtim. aynı adam geldi. ama adam da decki değiştirmiş ahah. ilk maç energydi ikinci maç energy + growth. http://www.scrollspost.com/replay/6180361-0/swarley13-vs-luca metal wonder elimi ayağımı bağladı. quake, violent dispersal, thunder surge falan ben diziyorum adam siliyor. normal düzen bu aslında ama metal wonder olunca enchantment ve spell kullanamıyorum. idol focused decke karşı idol focused çözüm. 36 dakika sürdü. satranç maçı sanki. elimde 6 kart falan tuttuğum oldu sırf bir sonraki hamlesini counterlayabilmek için ki hiç huyum değildir sdfsdf. adam 1 quake ile 16 damage vurmuş. ON ALTI... sipro'nun o çok sevdiği memoriallar yüzünden kaybetti sdfsdf. evet, 1 dmg bile vermedim onlara. arkasında idol savunmasız dururken bile. çünkü biliyorum ki cooldownları ona harcadığım anda gökten kinfolklar inecek, canıma okuyacak. searing shackelsı verip sabırla bekledim. tamamen turtle. başka bir şansım da yoktu. metal wonder çok popüler olacak. fiyatı net artar. 1.4k görürseniz şaşırmayın. saçma sapan OP bir kart. üç tane kart tipi var zaten. iki tanesini kullanırsan idolın dmg alır nedir yahu şaka mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 degerli zaten 1k civarindaydi en son.. anasini satayim bitmiyor degerli kart.. o kadar topladim kartlari.. hala alabilsem baya onemli kartlar almam lazim aslinda.. metal wonder, potion of resistance, 1 tane daha storm runner vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar