Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Oyunda booster parasiz ama. Hearthstone'da filan parali alman gerek. Buyuk ihtimalle en az para harcanan TCG'lerden oyun.

Just For You dort gunde bir degisir hale gelmis bu arada Week of Decay bitince. Ama bana gelen kartlarin sadece bir tanesi trade fiyatindan ucuz, onu da aliverdim. Bir de booster actin su saniyede, RAT KING! Cidden boyle sevincler icin var TGC olayi, simdi gidip trade edecegim onu. Hearthstone'da trade olmadan ne kadar olacak bu bilmiyorum.

Bu arada Infectious Blight icin bir cozum sunayim size: Callback. 1 order istedigi icin rahatca kullanabilirsiniz her destede, hem de yaratiginiz olmez. Unit diyor ayrica, Decay'in tum enchantment'lari icin kullanabilirsiniz. En nefret ettigim kart.
Sosyal ağlarda paylaş

blight kaldırılsın demiyorum biraz nerflensin ya zıplayacağı adam sayısı azalsın ya başka birşey. adamı geri çekiyorum gene zıplıyor başka adama. zaten 3 tane koyuyosun bunu deck'e kartlar tekrar geliyor at babam at. bi de poison'a katlayan structure varsa meydanda oh oh. ama en pisi gördüğüm kadarıyla energy, çok değişik deckler karşıma gelmeye devam ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Oyun boyunca karsilastigim en zevkli oyunlardan birini oynadim biraz once. Necrogeddon ile kazanana kadar ben epey de cekismeli gecti. Adam Decay, Order, Growth destesi kullaniyordu. Destenin bu kadarini cikartabildi Scrollspost ama: http://www.scrollspost.com/deckbuilder#1;25;3M;3T;5D;5H;5Q;6h;6m;O5;yM;P7;iT;iU;Pj;jb;Px;zJ

Adam Pupper Soldier koyuyor sonra Nutrition ile onu yiyordu. Epey iyi fikir aslinda. Order'dan sadece Summons ve Transposition kullandi, hep Puppet Soldier icin. Anladigim kadariyla Puppet Soldier disinda structure yoktu destesinde ve bu sayede 6 tane Puppet Soldier'a karsi oynuyorum gibi oldu. Iyi fikir aslinda.

Destesini inceleyin, epey cin deste.
Sosyal ağlarda paylaş

puppet of soldier can yakiyor ama artik decay'e karsi koyabiliyorum biraz daha :P..

bugun biraz deck'i elden gecirdim.. dun 1400 barajini astiktan sonra arka arkaya 7 maglubiyet falan almistim..

desteye biraz order serpistirince adama benzedi.. cogunlukta kazandim cok sukur.. ozellikle decay maclarim cok heyecanli gecti (dun direkt eziliyodum heh)..
Sosyal ağlarda paylaş

2 booster aldim bugun.. birinden quake ve tethered recruit cikti.. booster parasi + 100g cikardim..

digerinden de metal wonder ve bi iki para eden uncommon.. metal wonder'in degeri 950g $__$

cok ihtiyacim olan pahali bir kart (automata forge) ile takas ettim onu.. arkasindan 5'li win streak geldi simdi =)..

decay'e karsi kartlar cok kotu gelmezse ve dikkatli oynarsam kazaniyorum genelde..

order ve growth'da is degisiyor ama.. growth'da basari yuzdem dusuk.. oyunu uzatabilirsem kazaniyorum ama cok agresif acilislara dayanamiyorum cogu zaman..

order da ayni sekilde ama order, growth kadar hizli baslayamayabiliyor..

tabi bunlar eski deck ile oynarkendi.. yeni kartlarla biraz daha oynamam lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

ı-ıh.

hatta sanırım gerçek parayla kart almak bile dert çünkü booster alamıyorsun. anca başlangıç destesi. ha bir de just for you kartları.

just for you'ları gerçek parayla alasım var. şöyle bir 5 euro koyayım, gold gitmesin ona. böylece ikinci, üçüncü deckleri kurarken daha az zorlanırım diye düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...