Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C.L. Playoff | Arsenal-Fenerbahçe | 27.08.2013 Saat 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Azmodai said:

Ceto burdaki yanlis ve kotu yorumlarindan dolayi dogan tepkilerimi sikayet etmissin de, beni niye bana sikayet ediyorsun?

ahhahhahah :)
sen buranın moderatörü müsün?
çok iyi yaaaa...
yani bana ismimle hitap ettin ve ben ÖM'den rica ederim lütfen gerçek ismimle yazma dedim ve sen bana hayır diye cevap yazdın üzerine de çetoooooooooooooooooooooooooo diye yazdın(çocukça davranışlar)...ben de moderatörlere ya bu adam bana sataşıyor,bilginiz olsun diye yazdığımı sanıyorum ve şikayet ettiğim kişi de sen miymişsin?!?! lan tam Türkiye hikayesi.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Azmodai said:

Ceto burdaki yanlis ve kotu yorumlarindan dolayi dogan tepkilerimi sikayet etmissin de, beni niye bana sikayet ediyorsun?

ahhahhahah :)
sen buranın moderatörü müsün?
çok iyi yaaaa...
yani bana ismimle hitap ettin ve ben ÖM'den rica ederim lütfen gerçek ismimle yazma dedim ve sen bana hayır diye cevap yazdın üzerine de çetoooooooooooooooooooooooooo diye yazdın(çocukça davranışlar)...ben de moderatörlere ya bu adam bana sataşıyor,bilginiz olsun diye yazdığımı sanıyorum ve şikayet ettiğim kişi de sen miymişsin?!?! lan tam Türkiye hikayesi.

sana onun kafasini getirecegim
Mesaj tarihi:
Yanal da FB olarak GS ye salla modasına uymuş. Başka işleri güçleri yok. CL maçından sonra bile GS ye dayalı yorum yapıyor. 2 Maç daha kaybet bakalım ilk yarıda ki GS maçını görebilecek misin ? asdfgasdf
Mesaj tarihi:
ersun zaten 1 yıllık sözleşmeye eyvallah dediği an kalibresini belli etti,çok takmamak lazım

fenerbahceli olmak ne zor ya

cidden sinir hastası olacam

analara avratlara sövmeden futbol konusamaz oldum
Mesaj tarihi:
Son 2 senedir yabancı sınırlamasına göre yapılanan Fenerbahçe kusursuz bir makine gibi işlemeye devam ediyor, seneye sınırlama 5+0+3'e düştüğünde bu takım içerde dışarda Arsenal'e 5 atacak kıvama gelir biraz sabır.
Mesaj tarihi:
said:
Radikal.com.tr - Ersun Yanal , deplasmanda Arsenal 'e 2-0 yenildikleri Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşı sonrası yaptığı açıklamada, "İkinci maçta, birinci maça göre biraz daha derli toplu görüntümüz vardı. Bu maçı birkaç hafta sonra oynasaydık, daha farklı olacağını düşünüyorum. Önümüzde oynayacağımız maçlar daha önemli. Ligi daha yüksek tempoyla oynayacak bir takımımız var. Bugün zaman zaman yüksek tempoyu sergiledik. Yavaş yavaş iyi oynamaya, iyi pas yapmaya başlıyoruz. Birkaç hafta içinde takımın istenilen düzeye geleceğini düşünüyorum" dedi.

Hazırlık maçından sonra böyle açıklama yapılır be. Ne demek 2 hafta sonra oynasaydık daha farklı olurdu. Hastasıyım daha sezon başı yavaş yavaş alışıyoruz olayına. İyi hazırlanamadık, transferler yetersiz, elimizde gönderemediğimiz adamlar var diyemiyorlar böyle aptal yerine koyuyorlar insanları. Taktik yok, oyun yok, plan yok, yetenek yok. 10 hafta beklesen ne farkedecek. Gökhan sağdan bindiriyor ama orta açamıyor. Selcuk geçirdiği adama arkadan sallıyor tekmeleri anca. Senin oyuncun topu alıp arkadaşına pas atana kadar 3 kere dürtüyor topu. Ne top kontrolü var, ne zeka var, ne yetenek var.

Böyle balon TDleri, futbolcuları getiriyorlar 3 büyüklere sonra sıçıp sıvıyorlar başka birşey değil. Hayır klüplerin zamanını harcıyorlar onun dışında ileriye dönük gelişimi de baltalıyorlar.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

kötü dediğin takım 4 ay önce uefa finaline çıkıyordu,baroni penaltıyı atsaydı.fener kadrosu kötü bir kadro değil.fenerin başına ya daum gibi bir adam,ya yılmaz vural gibi bir deli veya yeni baştan aykut lazım.

Futbol maçlarıyla ilgili şu tarz bir yorum gördüğünde anlam veremeyen bir tek ben mi varım. Hayır, neye dayanarak bunu söylediğini merak ediyorum, 180 dakikalık bir mücadelenin ilk 45 dakikasında kaçan bir penaltı yüzünden mi Fener finale çıkamadı. Diyelim penaltı gol oldu mesela ondan sonraki ikinci yarı ve ikinci maçta tamamen aynı şekilde oynanıp aynı skorlarla mı bitecekti?

Penaltı 2. maçın son dakikasında olur da anlarım.

180 dakika verilmiş, yetememişsin, çıkamamışsın, penaltıyla ne alakası var.

Bunun dışında Fener'de Aykut'un neden başarılı olduğuıyla ilgili yazmıştım sanırsam ancak Aziz Yıldırım'la zaten bu işin gitmeyeceği, artık şu adamın desteklenmemesi gerektiğini sokaktaki çocuk bile anladı. 3 Temmuz günü çok temiz bitebilirdi bu iş, eğer FB'nin ileri gelenleri akıllı davranabilselerdi. Ersun veya bir başkası, Aziz virüsü gitmediği sürece Fener'in işi zor...
Mesaj tarihi:
Phyx said:

dunyada fenerbahcenin basina gecip 3 ayda arsenali eleyebilecek hale getirebilecek teknik direktor yok

bosuna taktik, teknik direktor falan kasmayin

olay eleyip elememek değil ama. Futbol oynatabilmek. 2 hafta sonra olsaydı maç hazır olurduk demek yetersizlik belirtisi. Ona göre sezon açacaksın, ona göre çalıştıracaksın. Yeteneğin yetmez, şansın tutmaz ama ezilmezsin bukadar. Adamlar yüklenmedi mesela bu maçta. Yüklenseler hallaç pamuğu gibi atacaklardı feneri. Volkan birkaç tane pozisyonu kurtarmasa gene sallaya sallaya 4-5 atacaklardı.
Mesaj tarihi:
bu sene gs şl falan derken tökezler de es kaza şampiyon olursak asıl o zaman sıçtık,10 yıl daha gitmez.gerçi bjk de iyi duruyor,gs tökezlese onlar götürür gibi bu yıl.

@mani

2 hafta sonra oynanmış olsa ve bu skorla bitse bu sefer de program yoğun,tsl+şl+tr kupası,fikstür falan filan bişeyler sıkıcaktı yani bahaneler hep aynı,sezon başı hazır değiliz,sezon ortası yoğunuz,sezon sonu yorgunuz.
  • Yeni Oluştur...