Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Erciyesspor - Beşiktaş JK | 26.08.2013 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendi kendimizle uğraşırız abi işte : )
liderlikte garip bişeymiş lan

lider kanatlandı diye başlık atmışlar
fener haberi diye gidiyorum beşiktaş çıkıyo : ))
Mesaj tarihi:
lider takımın taraftarı olarak işyerinde havamdan geçilmiyor valla. ofis boy bile ben söylemeden kahvemi getirmiş odama. negzel bir şeymiş bu yahu.. bu arada sekterin siyah kısa etek ve dar beyaz gömlekten oluşan kombinasyonu liderliğimizi selamlar nitelikte..
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Ya Beşiktaş o kadar uzun süredir lider değil ki, daha ilk haftada 3-0 yenseniz lider haftayı lider kapattı diye manşet atacaklardı

oo abi o da bişey mi? lig başlamadan beşiktaş harf sıralamasından lider olsa, lige lider başladı diye başlık atacaklar.
Mesaj tarihi:
Makaryos said:

lider takımın taraftarı olarak işyerinde havamdan geçilmiyor valla. ofis boy bile ben söylemeden kahvemi getirmiş odama. negzel bir şeymiş bu yahu.. bu arada sekterin siyah kısa etek ve dar beyaz gömlekten oluşan kombinasyonu liderliğimizi selamlar nitelikte..

Selam olsun kombinasyona
Mesaj tarihi:
İlk yarı kötü, ikinci yarı iyi bir beşiktaş izledik. 90 dakika'ya tümüyle bakarsak en olumlu şey takım savunmamız gerçekten iyi. Trabzon, Tromsö, Kayseri Erciyesspor pozisyona giremediler. Yediğimiz gollere (4 adet) tekrar bakarsanız zaten savunma hatası değil, bireysel dandikliklerden yediğimizi görürsünüz. Tabii gene de ihtiyatlı olmakta fayda var. Nihayetinde Trabzon ligin ilk maçıydı, yenildiğmiz Tromsö bizim ayarımızda bir takım değil, Kayseri Erciyes sağdan solda toplanmış yeni bir takım. O sebepten bu kısmı önümüzdeki Gaziantep, Bursa ve Gs maçlarından sonra bir daha değerlendiririz.

Sevindiren bir diğer etken ise mücadele gücü. Takım koşmayı seviyor, kondisyon iyi. Almeida hariç :) 2 kere geriye düşen takım hamle yapabiliyor. Hamle yapabilmesi için yetenekli oyuncularımız mevcut.

Tromsö öncesi isim isim tek satır:

Tolga/Cenk: Hür türlü yeter. Sıkıntı yok.
Serdar: Yeterli performansı veriyor ancak Gökhan'a biraz daha destek olmalı.
Sivok: Sivok kalp ben.
Escude: Tecrübeli vs. ama Pedro Franco'yu tercih ederim.
Ersan: Sakatlık öncesi Ersan değil. Stoperde de oynasan gene değil. Sol bek oynadığından çok yeremem şu an için.
Atiba Hutchinson: Pas oranı biraz düşük olsa da çok yararlı. Her türlü gideri var bu takımda.
Veli: Tam bir belirsizlik mevcut kafamda. Velisiz ortasaha mücadele gücünü kaybeder. Veli varken ise tüm yaratıcılık Ferdi'ye kalıyor.
Olcay: Geçen senenin gerisinde. Formayı bilr kaptıraiblir, şaşırtıcı olmaz.
Ferdi: Gralsın vesselam :) Çok yoruluyor yanına Oğuzhan kesin lazım yancı olarak.
Gökhan: Hazırlık maçlarındaki ultra bencil oyununu atmış. Yerine mücadele eden, pas oranı düşük olsa da yararlı olan ve 2 gole ulaşan bir Gökhan. Dişçi şu an için forma'dan uzak.
Almeida: :/
Oğuzhan: Takımda kesinlikle yeri olması gerekiyor. Çok ortahasaha mücadelesi gerekmeyen maçlarda Veli'nin, mücadele isteyen maçlarda Olcay'ın yerine kullanılmalı. Yani Olcay-Veli-Oğuzhan üçgeninde yedekte beklememesi gereken tek adam.
Muhammed: Helal olsun Biliç. Maç 2-2 iken Muhammed'i oyuna alması büyük bir iş bana göre. Muhammed iyi olacak, çok iyi olacak. Bu sezon güzel zamanlar alacak gibi.

Tromsö maçı güzel geçer. En ufak bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Cuma gününü tatil olması da güzel oldu. Gece yarısı eve dönüyoruz staddan. Sabaha uyuruz bari :)
Mesaj tarihi:
pektemek için trabzon maçından sonra otuz tane sakatlık yazdılar ama dün klübedeydi. demek ki hazır.

hiçbir maça çift forvet çıkacağımızı sanmıyorum. o hep ümitsizlik içerisindeyken yaptığımız bir hamle oluyor.
Mesaj tarihi:
Eneramo ligin 3. haftası hazır olur deniyordu, geçen hafta oynadı, Pektemek keza öyle.

Muhtemelen bunun nedeni FB'nin geçen seneki doktoru Ertuğrul Karanlık. 1 ay kadar önce bizim sağlık ekibi postalanınca O'nu getirmiştik. Geçen sene FB'yi takip etmiş olan varsa bilir; adam "öldü" denileni canlandırıyordu. Bildiğim kadarı ile sakat bağ dokularına, Belçika'dan özel getirttiği, içinde dana kanı plazması vs. bulunan bir içerik enjekte ediyor. Sakat bağlar bununlar şaha kalkıyor, beklenenin çok erkeninde düzeltiyor kendini.
  • Yeni Oluştur...