BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Öncelikle olaylar burada geliştiği için, fikirde buradan çıktığı için bu bölüme açayım dedim, yanlış yer ama buradan başlamak istedim. Siteden "di" arkadaşımız önce al sonra ye kampanyası için böle bir şey yaptı bana. (Kendisine çok teşekkür ediyorum.) Caka cafe kupon adresi Buradan girerek kuponunuzu alıp daha sonra o kupon koduyla gelip yemek yiyip kahvenizi içebiliyorsunuz. Bu fikri öne süren "yav" arkadaşada çok teşekkür ederim. Başka türlü böle bir işe girişmezdim ama bu mantıklı geldi çok. Not : Kod yazdık kupon alıp gelmeyenin çükünü kesiyor. ikinci not : çok teşekkürler paticik bu kötü günümde böle düşünceli ve yardımcı olduğunuz için. içeride bir köşede ağlamaya gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 önce öde sonra al olması lazım başlık. yanıltıcı reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 evet sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bu kuponları da sosyal yerlerde beleş kuponum var isteyen var mı diye versek, mekanın da reklamını yapmış oluruz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Kupon sizin abi. İstediğinizi yapabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kozalak said: bu kuponları da sosyal yerlerde beleş kuponum var isteyen var mı diye versek, mekanın da reklamını yapmış oluruz ha. De kuponu almakla bitmiyo tabi, odemesini yapmak lazim adama. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kuponu zaten parayla almıyor muyuz abi? olayın mantığı o değil mi ben mi yanlış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Burdan kendine bi kupon yaratiyosun, sonra parasini EFT yapiyosun, gidince o kuponla o kadarlik yiyosun iciyosun. Ister sen git ister arkadasin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Laaan ben bundan alıp arkadaşa doğumgünü hediyesi diye yollarım ki. Beyler Beilow'un dükkanına güzel kız yollıycam yumulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Anladığım kadarıyla güvenlik kodunu söyleyince sistemde kaç kuruş ödediğimizi görecek. Yamuluyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Evet. Ödemeler listesinde ki açıklama kısmına kodu yazdığınızda ve geldiğinizde kodu söylediğinizde ne kadarlık fişiniz olduğu yazacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 deadwoll said: Anladığım kadarıyla güvenlik kodunu söyleyince sistemde kaç kuruş ödediğimizi görecek. Yamuluyor muyum? Abi ... sdf Su yorumlar user experience'da sictigimin kanitidir. Daha form'u doldurup sonraki asamaya gecen bir iki kisi oldu. ahah Form'daki guvenlik kodu, spam yapilmasin diye. Form'u donldurup son asamaya gecitignizde soyle bir ekran gelecek karsiniza. http://i.imgur.com/6TQ2rxS.png Burda alttaki talimatlari takip ettiginizde olay tamamdir. Yeni kupon almak isterseniz yeniden adrese gireceksiniz ya da alttaki yeniden alayim butonuna basacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 BeIlow said: Evet. Ödemeler listesinde ki açıklama kısmına kodu yazdığınızda ve geldiğinizde kodu söylediğinizde ne kadarlık fişiniz olduğu yazacak :) eft yapılan miktarı kaydedin de, sistemde bug olmasın. oraya 50 yazıp sonra 20 lira falan gönderir biri, iflas edersin bu sefer sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 E abi tamam işte sşdlfkjsg Öyle şerefsizlik yapanı recm edelim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 kozalak said: BeIlow said: Evet. Ödemeler listesinde ki açıklama kısmına kodu yazdığınızda ve geldiğinizde kodu söylediğinizde ne kadarlık fişiniz olduğu yazacak :) eft yapılan miktarı kaydedin de, sistemde bug olmasın. oraya 50 yazıp sonra 20 lira falan gönderir biri, iflas edersin bu sefer sdfsd ehehehe yok orada ki kodu gönderirken yazacak ki bankadan bakıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 meheh hadi bakalım aldık bi kupon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bu arada sistemi ben kurdum ama form'a girdiginiz hic bi bilgiyi gormuyorum. Ne yazilirsa direkt mail olarak gidiliyo BeIlow'a. Haliyle en paranoyak olaniniz bile rahat rahat kullanabilir sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ben boyle sacma sistem gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Yapcak bisey yok Sukrucum. Senin gibi CS mezunu dehalar beceremeyince bana kaliyo iste, benim de elimden geldigi kadar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bu csçi işi değil ki. basit kaçar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 di said: Yapcak bisey yok Sukrucum. Senin gibi CS mezunu dehalar beceremeyince bana kaliyo iste, benim de elimden geldigi kadar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Gelen maillerden sonra bugün hesabı kontrol ettimde tek kişinin parası geçmiş. Bankada sorun mu var diye merak ettim. Diğer arkadaşlar parayı yatırdığınız isim Kaan Öner değilse geri çekebilir mi? İnsanların parası boşa gitmesin. Sorun yoksada bir iki arkadaş trolledi sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar