Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önce öde Sonra al şeysi

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle olaylar burada geliştiği için, fikirde buradan çıktığı için bu bölüme açayım dedim, yanlış yer ama buradan başlamak istedim. Siteden "di" arkadaşımız önce al sonra ye kampanyası için böle bir şey yaptı bana. (Kendisine çok teşekkür ediyorum.)

Caka cafe kupon adresi

Buradan girerek kuponunuzu alıp daha sonra o kupon koduyla gelip yemek yiyip kahvenizi içebiliyorsunuz. Bu fikri öne süren "yav" arkadaşada çok teşekkür ederim. Başka türlü böle bir işe girişmezdim ama bu mantıklı geldi çok.

Not : Kod yazdık kupon alıp gelmeyenin çükünü kesiyor.

ikinci not : çok teşekkürler paticik bu kötü günümde böle düşünceli ve yardımcı olduğunuz için. içeride bir köşede ağlamaya gidiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Anladığım kadarıyla güvenlik kodunu söyleyince sistemde kaç kuruş ödediğimizi görecek. Yamuluyor muyum?

Abi ... sdf

Su yorumlar user experience'da sictigimin kanitidir. Daha form'u doldurup sonraki asamaya gecen bir iki kisi oldu. ahah

Form'daki guvenlik kodu, spam yapilmasin diye. Form'u donldurup son asamaya gecitignizde soyle bir ekran gelecek karsiniza.

http://i.imgur.com/6TQ2rxS.png

Burda alttaki talimatlari takip ettiginizde olay tamamdir.

Yeni kupon almak isterseniz yeniden adrese gireceksiniz ya da alttaki yeniden alayim butonuna basacaksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

BeIlow said:

Evet. Ödemeler listesinde ki açıklama kısmına kodu yazdığınızda ve geldiğinizde kodu söylediğinizde ne kadarlık fişiniz olduğu yazacak :)

eft yapılan miktarı kaydedin de, sistemde bug olmasın. oraya 50 yazıp sonra 20 lira falan gönderir biri, iflas edersin bu sefer sdfsd

ehehehe yok orada ki kodu gönderirken yazacak ki bankadan bakıcaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gelen maillerden sonra bugün hesabı kontrol ettimde tek kişinin parası geçmiş. Bankada sorun mu var diye merak ettim. Diğer arkadaşlar parayı yatırdığınız isim Kaan Öner değilse geri çekebilir mi? İnsanların parası boşa gitmesin. Sorun yoksada bir iki arkadaş trolledi sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...