Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Bursaspor - Galatasaray | 25/08/2013 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu taktik nasıl gidecek bilmiyorum açıkçası. Yani 2 forvet+Sneijder+Hamit ile resmen 2 kanadı da yok takımın, böyle bir diziliş bana saçma geliyor. Tamam kanat adamamımız yok ama kadro mühendisliğinde yanlışlar var bence takımın. Solda bir kere adam yokki, Hakan Balta doğal olarak yarı sahayı geçemiyor, hatta baktı olmayacak FT Drogbayı sola çekti biraz ama orada da takım giidp yardımlaşmayı tık tık pas yapmayı bilmiyor, kanattan ortaya, ortadan kanada bunlar en basit yapılan üçgenler futbolda birbirine yakın oyunda.
GS'nin kadro kalitesi çok üst düzey ve Türkiye'de takımlar çok hata yapıyor, bizimkiler affetmiyor. Ama futbol adına gerçekten birşey oynamıyoruz, dediğim gibi 2 forvet+Sneijder+Hamit'le çoook zor bu iş...
Mesaj tarihi:
hamit bişi yaptı sonunda ama hakkaten çok kötü adam. maç başından beri amatör adamın yapmayacağı şeyler yapıyor. abi adam bi ara en gerideydi. defanstan top çıkarıcaktı eli ayağı birbirine dolaştı lan. yazık ağır problemi var adamın. türkiye'de karı mı düşüremiyor napıyor anlamadım.
Mesaj tarihi:
Ya hamit için da yukarda da söylenmiş zaten, yerine oynayacak her adamdan daha önde ne olursa olsun. Hani o kadar sövüyoruz ama bir kere şöyle aptalca top kaptırması ya da çalım yediği yoktur.

edit: hatta ilk yarı istatistikleri geldi şimdi, açık ara en çok koşan adammış ilk yarıda.

edit 2: yok bursalı adam da çok koşmuş sdfs
Mesaj tarihi:
Red said:

hamit bişi yaptı sonunda ama hakkaten çok kötü adam. maç başından beri amatör adamın yapmayacağı şeyler yapıyor. abi adam bi ara en gerideydi. defanstan top çıkarıcaktı eli ayağı birbirine dolaştı lan. yazık ağır problemi var adamın. türkiye'de karı mı düşüremiyor napıyor anlamadım.

Hamit düşürüyormuş , Halil götürüyormuş araya girip.
Adamın bonservisini Hamit alıp boşa çıkartmış ki , gitsin buralardan
Mesaj tarihi:
yanlıs karar iste hareketlenmedi bile sola bi adım atınca hareketlenmis olmuyosun o tarafa direk iceri kırdı herif.

ki herif devre arasında en cok kosan 2. oyuncuydu hamitten sonra.
Mesaj tarihi:
screwy said:

yanlıs karar iste hareketlenmedi bile sola bi adım atınca hareketlenmis olmuyosun o tarafa direk iceri kırdı herif.
bi adamı blokladı ama onun için ofsayt yaptı.

bu arada hadi yine ballısınız köftehorlar. buraya biri bal.jpg koysun.
  • Yeni Oluştur...