sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Hamitin asisti ama - düşmedi inat etti attırdı adama. Yok abisi artık ikna olun bu Hamit değişmez bu kadroda.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Kral atsın da nasıl isterse sevinsin. Aslan parçası
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bu taktik nasıl gidecek bilmiyorum açıkçası. Yani 2 forvet+Sneijder+Hamit ile resmen 2 kanadı da yok takımın, böyle bir diziliş bana saçma geliyor. Tamam kanat adamamımız yok ama kadro mühendisliğinde yanlışlar var bence takımın. Solda bir kere adam yokki, Hakan Balta doğal olarak yarı sahayı geçemiyor, hatta baktı olmayacak FT Drogbayı sola çekti biraz ama orada da takım giidp yardımlaşmayı tık tık pas yapmayı bilmiyor, kanattan ortaya, ortadan kanada bunlar en basit yapılan üçgenler futbolda birbirine yakın oyunda. GS'nin kadro kalitesi çok üst düzey ve Türkiye'de takımlar çok hata yapıyor, bizimkiler affetmiyor. Ama futbol adına gerçekten birşey oynamıyoruz, dediğim gibi 2 forvet+Sneijder+Hamit'le çoook zor bu iş...
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bursanın kaleyi bulan şutu yok lan ahah
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ne zaman hamite küfretsem, işe yarar bişey yapıyor. Küfretmeye devam edicem..
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 hamit bişi yaptı sonunda ama hakkaten çok kötü adam. maç başından beri amatör adamın yapmayacağı şeyler yapıyor. abi adam bi ara en gerideydi. defanstan top çıkarıcaktı eli ayağı birbirine dolaştı lan. yazık ağır problemi var adamın. türkiye'de karı mı düşüremiyor napıyor anlamadım.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ya hamit için da yukarda da söylenmiş zaten, yerine oynayacak her adamdan daha önde ne olursa olsun. Hani o kadar sövüyoruz ama bir kere şöyle aptalca top kaptırması ya da çalım yediği yoktur. edit: hatta ilk yarı istatistikleri geldi şimdi, açık ara en çok koşan adammış ilk yarıda. edit 2: yok bursalı adam da çok koşmuş sdfs
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi o sakallarla ne karısı ne kızı ya o sakallar.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Red said: hamit bişi yaptı sonunda ama hakkaten çok kötü adam. maç başından beri amatör adamın yapmayacağı şeyler yapıyor. abi adam bi ara en gerideydi. defanstan top çıkarıcaktı eli ayağı birbirine dolaştı lan. yazık ağır problemi var adamın. türkiye'de karı mı düşüremiyor napıyor anlamadım. Hamit düşürüyormuş , Halil götürüyormuş araya girip. Adamın bonservisini Hamit alıp boşa çıkartmış ki , gitsin buralardan
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 muslera yine sürmüş 404 ü eldivenlere
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 ya şimdi tekrarını gösterdi de mal burak orda öyle jeneriklik kontrol yapmaya çalışmış direk dayasa %80 gol
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 2. golu atmamız lazım ya. acıklıkta veriyolar haydi kral
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 al drogbanın pozisyonunu da ofsayta çevirdi şimdi ft ciddi bilerek kesmiş heralde süper kupada falan, kafa çok ayrı yerlerde belli kamptan beri
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 drogbanın pozisyonunu ofsayta cevirmek ne demek. direk yanlıs hakem kararı o pozisyon.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Yanlış değil abi, hareketlendi hemen oraya dana. Hatta hakemle konuşmaları görüntüye geldi, hakem de sen hareketlendin jesti yaptı.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 bursa'nın enerji bitti ama biz yine rolantiye aldık. aptal aptal yicez bi tne
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 yanlıs karar iste hareketlenmedi bile sola bi adım atınca hareketlenmis olmuyosun o tarafa direk iceri kırdı herif. ki herif devre arasında en cok kosan 2. oyuncuydu hamitten sonra.
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Meloya çarptığı için öyle fantastik gitti o bal.jpg olucaktı yine
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bence bu takımın en iyileri gene de Muslera ve Melo'dur.
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 screwy said: yanlıs karar iste hareketlenmedi bile sola bi adım atınca hareketlenmis olmuyosun o tarafa direk iceri kırdı herif.bi adamı blokladı ama onun için ofsayt yaptı. bu arada hadi yine ballısınız köftehorlar. buraya biri bal.jpg koysun.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 abi heriften onde kosuyo diye ofsayt oldugunu da ilk kez duydum cok ilgincmis(bloklamıs diye)
Öne çıkan mesajlar