Tori Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 TRB, wowda türkilizce espirilerle nonsense yaparak kendini cem yılmaz sanan 9543375636553 tane türk içinde gerçekten eğlenceli olan nadir insanlardan olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 RaFladım frostmane'daki bir arkadaşımla beraber oynayacağım yeniden. Eski hesap da dursun belki biri alır. Ev arkadaşımın adınaydı 8 senelik hesap. Artık kendi ismim görünsün dedim(hayır adamla küs falan değiliz hatta bu sene beraber danaya girecekmişiz, öyle dedi :D). Frostmane'da rafla kasıyorum. Gelirim sizinle bi tane seksen yapıp. Hangi class lazımsa ondan kasarım 2 günde. Söyleyin yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 74 MONK oldu ama üstünde item yok.bide bu lvl nasıl kitleniyor sonra nasıl acılıyor.Haftaya 80 lerim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Flam said: RaFladım frostmane'daki bir arkadaşımla beraber oynayacağım yeniden. Eski hesap da dursun belki biri alır. Ev arkadaşımın adınaydı 8 senelik hesap. Artık kendi ismim görünsün dedim(hayır adamla küs falan değiliz hatta bu sene beraber danaya girecekmişiz, öyle dedi :D). Frostmane'da rafla kasıyorum. Gelirim sizinle bi tane seksen yapıp. Hangi class lazımsa ondan kasarım 2 günde. Söyleyin yeter ki. arkeyn meyç pls. ölüm dps pls. heroism pls. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hozceri said: 74 MONK oldu ama üstünde item yok.bide bu lvl nasıl kitleniyor sonra nasıl acılıyor.Haftaya 80 lerim gibi sw de şatonun içinde bi eleman var i don't want to level anymore diyorsun kilitliyor. akşama rbg olmasa gelirdim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 sonra acabiliyormusun geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 açarsın da neden kitliyorsun? bg yapacağım diyorsan leveli kilitleyince normal bg'lere giremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 70 bi karakter var gelebilirim aslında hesap açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ahmedinejad said: açarsın da neden kitliyorsun? bg yapacağım diyorsan leveli kilitleyince normal bg'lere giremiyorsun. herald of the titans için işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 ha tamam ben 74te kitleyecek sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 TheRiverBelow said: Flam said: Frostmane'da rafla kasıyorum. Gelirim sizinle bi tane seksen yapıp. Hangi class lazımsa ondan kasarım 2 günde. Söyleyin yeter ki. arkeyn meyç pls. ölüm dps pls. heroism pls. evet Tamam ilk huntard yapıyorum, mage i grantla yaparız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi olur, her türlü. ulduar twink çok eğlenceli bişey yani sonuçta. eğleniyorum ben bayaa. gruptaki insanlar da seviyo ulduarı. 90 karakterine ulduar twinkine özendiği kadar özenmeyen adamlar var grupta. siz de gelin, gear için falan boost np onlar halloluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sene 2013 turkiyede wow bitti arkadaslar. ugrasmayin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Tamam çıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 HERILDIN YAAANE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Yarın bir şey var mı? Geçen hafta tatil, hatun vs. derken bilgisayarım olduğunu bile unuttum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Hort. Yeni başlık açmak istemedim. Horde tarafında herald of the titans organizasyonuna katılmak isteyen varsa buradan istekli olduğunu bildirmesi yeterli. Katılım şartı - 80 level karakter sahibi olmak - Achievement için bir akşam bize zaman ayırmak Karakterleri gearlamak kolay. Justice ve Valor vendorlar artık gold ile item sattığı için temiz item toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Bis gearlı priestim var ta ne zaman yapcaz diye toplamıştık. Geçen atıp levellamaya karar verdiydim ama recover edip katılabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Narius said: Bis gearlı priestim var ta ne zaman yapcaz diye toplamıştık. Geçen atıp levellamaya karar verdiydim ama recover edip katılabilirim. gelmek istiyorsan yazıyorum seni de. healer mı dps mi oynamayı tercih edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Sende nasıl yok hacı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 quixef said: Sende nasıl yok hacı bu ya olmadığını kim söyledi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 güncelleyelim. şu an 6 kişiyiz 2 priest 1 dk 1 monk 1 shaman 1 druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 rogue priest ve druid olarak 3 tane lvl 80 charım var. ben de katılabilirim aranıza hangi char lazım olur ekibe ona göre bis itemlerini toplayım. bildiginiz gear guide var mı bis itemler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 elayım çok yok. meyç olabilir. katılırım zevkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 katılmak istediğiniz karakterlerin armory linklerini ve battletag'lerinizi bana özel mesajdan ulaştırırsanız sevinirim. şu anda 8 kişiyiz ve raid setup oluşturmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar