Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pre-order yapmayi basardim

xrex

Öne çıkan mesajlar

ben de normal ile onay mail i almıstım express ile alamadım zira CE stokalrı bitmis gozukuyordu ben siparis werdigimde. biraz once werdigim 2. siparisi iptal ettim, onun icin de mail gelecekmis. daha aldıgıma dair gelmedi ki vazgectigime dair gelsin. simidi de baska bir arkadas normal istedi ona alıcam[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

2. siparisim su an iptal safhasında gozukuyor zaten satın alırken de iptal ederken de onay mail i gelmedigine gore, ve simdi arkadasa verdigim normal versiyon icin onay mail i hemen geldigine gore benimki gecersizdi demektir.
kendime werdigim ilk siparis ve arkadasa simdi verdigim siparislere su baslıkta birer mail geldi sizlere de aynısı sanırım:
Confirmation de commande n°469 37 46 du 26.11.2004 à 23H39[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

eger beta kit istemiyorsan, yada oyunun cıktıgı ilk gun elinde olmasının kesin olmasına gerek yoksa boswer zira fransızca almak zorunda kalacaksın. hos cok problem degil ama fransızca siteden siparis sıkıyor ve 56 euro ya geliyor shiping ile birlikte. ileride ingiliz sitelerinden daha ucuza siparis werebilirsin[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 27 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
yok elimize ilk gun gecmez büyük bir ihtimal 3-4 gün sonra yada 1 hafta sonra gecer serverlar acıldıktan sonra neyse artık aradakı farkı kapatmak ıcın 2 gün 35 saat kasarım :P
pre order ın guzelligi oyun cıktıgında direk baslayabilmen zaten, bence direk elimizde olur.amerikada oyle oldu zira.

sitenin help kısmına gir,altavistadan ingilizceye cevirip, oradan sag taraftaki order kısmına tıkla.sonra yeni gelen sayfada sol menude iptal diye bir secenek war oradan sec siparisini, sadece bu urunu iptal edemem butun paketi edeyim mi diye soracak orada tekrar birseyi tıklayacaksın sonra da mail attım diyecek ama gelmeyecek eger siparis onay mail i gelmemisse.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

benden de cekilmedi daha para, sanirim o olayi otomatik yapmiyorlar.

ben yurt disindan bir arkadas vasitasi ile alacagim icin iptal ettim. onay mail'i gelmi$ti ama iptal mail'i gelmedi.

Bu arada ceviri icin tarzanca da olsa burayi kullanabilirsiniz:

babelfish.altavista.com

[Bu mesaj Rodeo tarafından 27 Kasım 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sipariş iptali için

Pour les articles neufs -> Annuler un ou plusieurs articles
i tıklıyoruz açılan sayfada iptal edeceğimiz siparişi tıklayıp yine açılan sayfandanda cliquez ici i tıklıyoruz ve iptal işleminin onayı içinde tekrar açılan sayfadan cliquez ici. i tıklıyoruz[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
Sosyal ağlarda paylaş

onay mail'ini aldıysanız sorun yok, parayı oyunu postaya verdiklerinde çekerler. ellerinden çıktığında yani. gerisinin zaten onlarla ilgisi yok, kargo şirketiyle sizin aranızda.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende alapageden siparişi verdim eğer sipariş kodunu nereye basacağınızı merak ediyorsanız mailinize gelen Votre compte amapage adında gelen maili açın ve içindeki suivi des commandes adl ı linki tıklayın ve açılan sayfadaki Suivi des commandes yazılı linke tıklayın açılan sitede altavistayı kullanırsanız siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...