toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben de normal ile onay mail i almıstım express ile alamadım zira CE stokalrı bitmis gozukuyordu ben siparis werdigimde. biraz once werdigim 2. siparisi iptal ettim, onun icin de mail gelecekmis. daha aldıgıma dair gelmedi ki vazgectigime dair gelsin. simidi de baska bir arkadas normal istedi ona alıcam[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 2. siparisim su an iptal safhasında gozukuyor zaten satın alırken de iptal ederken de onay mail i gelmedigine gore, ve simdi arkadasa verdigim normal versiyon icin onay mail i hemen geldigine gore benimki gecersizdi demektir. kendime werdigim ilk siparis ve arkadasa simdi verdigim siparislere su baslıkta birer mail geldi sizlere de aynısı sanırım: Confirmation de commande n°469 37 46 du 26.11.2004 à 23H39[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya ben normal pre yapıcam varmı tr ye getıren site? beta-kit istemiyorum yanı yoksa acele etmesemmı? ne dersınız[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eger beta kit istemiyorsan, yada oyunun cıktıgı ilk gun elinde olmasının kesin olmasına gerek yoksa boswer zira fransızca almak zorunda kalacaksın. hos cok problem degil ama fransızca siteden siparis sıkıyor ve 56 euro ya geliyor shiping ile birlikte. ileride ingiliz sitelerinden daha ucuza siparis werebilirsin[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 edit: buldum :) [Bu mesaj Rodeo tarafından 27 Kasım 2004 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende yapıcam normal pre-orderda acaba ilk gun elime gecermi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yok elimize ilk gun gecmez büyük bir ihtimal 3-4 gün sonra yada 1 hafta sonra gecer serverlar acıldıktan sonra neyse artık aradakı farkı kapatmak ıcın 2 gün 35 saat kasarım :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hehe kasıcaz heralde o kadar gunde 2 saat oynamak icinmi bekledik =P zaten ilk gun pek oynayamayız gibime geliyo us i gordukten sonra pek kaybımız olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Votre commande est bien enregistrée bundan sonra ne kadar bekledınız.. Basvurunuz kaydedılmıstır dedı ama para falan cekmedıler daha..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Lind3r0th, 27 Kasım 2004 01:07 tarihinde demiş ki: yok elimize ilk gun gecmez büyük bir ihtimal 3-4 gün sonra yada 1 hafta sonra gecer serverlar acıldıktan sonra neyse artık aradakı farkı kapatmak ıcın 2 gün 35 saat kasarım :P pre order ın guzelligi oyun cıktıgında direk baslayabilmen zaten, bence direk elimizde olur.amerikada oyle oldu zira. sitenin help kısmına gir,altavistadan ingilizceye cevirip, oradan sag taraftaki order kısmına tıkla.sonra yeni gelen sayfada sol menude iptal diye bir secenek war oradan sec siparisini, sadece bu urunu iptal edemem butun paketi edeyim mi diye soracak orada tekrar birseyi tıklayacaksın sonra da mail attım diyecek ama gelmeyecek eger siparis onay mail i gelmemisse.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Valla biz us için preorder ettik hala bekliyoruz elimize gelsin cd diye. 6-9 gün shipping çekti adamlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benden de cekilmedi daha para, sanirim o olayi otomatik yapmiyorlar. ben yurt disindan bir arkadas vasitasi ile alacagim icin iptal ettim. onay mail'i gelmi$ti ama iptal mail'i gelmedi. Bu arada ceviri icin tarzanca da olsa burayi kullanabilirsiniz: babelfish.altavista.com [Bu mesaj Rodeo tarafından 27 Kasım 2004 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 sipariş iptali için Pour les articles neufs -> Annuler un ou plusieurs articles i tıklıyoruz açılan sayfada iptal edeceğimiz siparişi tıklayıp yine açılan sayfandanda cliquez ici i tıklıyoruz ve iptal işleminin onayı içinde tekrar açılan sayfadan cliquez ici. i tıklıyoruz[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 onay mail'ini aldıysanız sorun yok, parayı oyunu postaya verdiklerinde çekerler. ellerinden çıktığında yani. gerisinin zaten onlarla ilgisi yok, kargo şirketiyle sizin aranızda.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sıparısı ıptal etmek degılde benım kı halen completed olmadı.. Ne kadar sure de okeylenır bu basvuru..Veya sızın basvurular ne kadar surmustu..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Birde ek bı soru daha sorayım..Oyunun aylık ucretını nereye odıyecez..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bıttı blizz shop . de de bıttı adamlarda stock mtock kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya abı bu amapage ne demek :) allavısta cevırmıyo bu kelımeyı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 kredi kartından oderiz ne olcak ki.olmadı game card alırız.of 11 den beri sadece 1 saat yemek ve ihtiyac molası verdim su lanet oyun yuzunden yarın vizem war yatıyorum artık.herkese iyi geceler.insallah yoruldugumuza degmistir.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Dartagnan_DS, 27 Kasım 2004 02:34 tarihinde demiş ki: Ya abı bu amapage ne demek :) allavısta cevırmıyo bu kelımeyı.. uykun gelmiş herhalde, sitenin adı oluyor amapage :p[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 off ekxpres olanı iptal ettim ona iptal maili geldi ama hala ilk siparişime onay maili gelmedi[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bende alapageden siparişi verdim eğer sipariş kodunu nereye basacağınızı merak ediyorsanız mailinize gelen Votre compte amapage adında gelen maili açın ve içindeki suivi des commandes adl ı linki tıklayın ve açılan sayfadaki Suivi des commandes yazılı linke tıklayın açılan sitede altavistayı kullanırsanız siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aralari çözeli çok oldu zati :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi off ya off buseferde ikisini iptal etti yeniden sipariş verdik bitane :)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :P Sakın sabretın bırz hehe gercı bızımkı hemen gelmıstı express'le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar