Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya kısaca oyun her türlü oynanıyor ama ben 3 gb yakın dosya cekemem sahsen netten hele birde torrent olursa hiç ugrasmam evimde 10 mbit filan yok :P[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 istanbul yada civarındaysan ben veririm sana boswer.hatta istiyorsan gel simdiden betayı vereyim said: Lind3r0th, 26 Kasım 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Ya kısaca oyun her türlü oynanıyor ama ben 3 gb yakın dosya cekemem sahsen netten hele birde torrent olursa hiç ugrasmam evimde 10 mbit filan yok :P [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yok bende var suan en son open beta client onuda fileplanet uye olup dl etymıstım yoksa ugrasmazdım torrent fılan :D[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya fransizca, finlandiyaca felan abuk gubuk sitelerden 3-4 tane siparis ettim heralde. Eminde degilim hic etmemiste olabilirim ama maillar gelmis abuk subuk anlamiyorumda. Hadi hayirlisi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Beyler gameplay turkiyeye yollamıyo ama amerikaya yolluyo amerikadakiler katılabilecekmi rahatca EU ya ordaki arkadaslara yollasak olmamı paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 CE mi yolluyo yoksa normal box mu?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gamepaly yollamior hicbiyere uk disinda register olunca sadece uk icin gecerli dior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ce de vardı ama bitti yazıyo su an sadece standart paket + preorder pack var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Hadı hayırlısı fransızca sıparıs ettık artık betalar bıtınce ındırırız ıngılızce clıentıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Hadi ya register sayfasında united state vardı bende yolluyolar sandım :) neyse register olmaya bile gerek yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben hala onay mail'i almadım. siteye login de olamıyorum. büyük ihtimalle karambolde güme gitti benim sipariş. siparişten 5 dakka sonra da gerek CE gerek standart tüm pre-order versiyonları bitmişti. yani çok büyük bir ihtimalle alamayacağım pre-order'ı.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 üzülme sende normal pre order yaparsın abi zaten oynamadınmı us 2.stress+openda :D[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 openda 1 hafta oynayabildim ancak.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende fransadaki siteden normal olanı preorder ettirdim şimdi. yanlız order sırasında bir notta ülkeniz için sadece ekspress shipping kullanmalısınız gibi bir ibare vardı. standart 10euro iken 19euro'ya ekspress ile order ettik 53euro tuttu toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mirage fransız sıparıs et sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Mosquito istedigin paketteki manual vs ve oyun ici menüler fransızca olucak dimi yoksa secebiliyomusun İngilizce-Almanca-Fransızca versiyon olarak,hoş Fransızlardan hayatta beklemem böyle bir opsiyon ama :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende aynı şeyi yaptım, siteden express'le kaç günde geleceğini bulmaya çalışıyorum şimdi. Bir yardım edin :P[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Oyun cıkınca ıngılızce clıentı dl edebılıyomussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ari, secemesen bile betaya open beta client'ı ile, retail'e bir yerden ingilizceyi indirerek ulaşabiliriz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: -Ari-, 26 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: Mosquito istedigin paketteki manual vs ve oyun ici menüler fransızca olucak dimi yoksa secebiliyomusun İngilizce-Almanca-Fransızca versiyon olarak,hoş Fransızlardan hayatta beklemem böyle bir opsiyon ama :) hayır oyun ve içindeki her birşey fransızca olacak.Ama umrumda değil açıkcası. nasıl olsa bir köşede duracak, manual okuyacak halimde yok.netten ingilizce clienti yükledikten sonra key ile girerim.preorder zımbırtısını da gelicek hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bi betaya giricem diye hic bu kadar kasamam valla beklerim ocak başı adam gibi order eder oynuma başlarım neyse blizzardın Avrupadaki talepden bi haber oldugunu gördük resmen adam gibi bi pre-order bile yaptırtmadı stoklar yetmedi stokları olanlarda her ülkeye göndermiyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende boyle birsey yazmadı ? hatta shiping i de kendileri odedi nedense ? said: Mosquito, 26 Kasım 2004 19:51 tarihinde demiş ki: bende fransadaki siteden normal olanı preorder ettirdim şimdi. yanlız order sırasında bir notta ülkeniz için sadece ekspress shipping kullanmalısınız gibi bir ibare vardı. standart 10euro iken 19euro'ya ekspress ile order ettik 53euro tuttu toplamda. [signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben de bir an düşündüm fransadan ısmarlasam mı diye ama vazgeçtim. tamam kutu bir yerde duracak falan da fransızca da istemem açıkcası. almıyorum pre-order falan, işkence ya.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 onaylandı mı abi senin ürün peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Cogu kısı fransız almıs sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar