toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 fransa. neden yaramasın. ingilterede adamlar direk listeden cıkarmıslar turkiyeyi, burada oyle birsey yok[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: toprak, 26 Kasım 2004 17:07 tarihinde demiş ki: fransa. neden yaramasın. ingilterede adamlar direk listeden cıkarmıslar turkiyeyi, burada oyle birsey yok adamlar oyunun en ufak ayrintisini bile ceviriyor.. Buyuleri 'Le Pollymorph' gibi yaparsin artik.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyunu fransızcadan kuracagımı da nereden cıkardın ?[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gerçekten yani fransadan alsan bile 5-6 dilde kurulum seçeneği olur yani ne bileyim olması lazım çoğu yükledğim oyunda vardı yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyle olacagını sanmıyorum pek, adamlar sattıkları dilde kurulum secenegi verirler sadece diye dusunuyorum.ama gene de arkadaslarımdan yada internetten oyunu edinebilecegimi biliyorum. verdim 1 tane CE siparisi su an hazırlanıyor asamasında ama bakalım ne olacak, belki puruz cıkartırlar[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 of site fıtık ediyor.. ha gayret..[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 World of Warcraft?tion collector - COMPATIBLE MACINTOSH/PC - EXCLUSIVITE_BLIZZARD C?rom 58,51 € 1 58,51 € By r?rvant World of Warcraft, b?ficiez you d.un acc??a version B? play available running d?mbre! C?rom 0,01 € 1 0,01 € Mode of forwarding : Free Total of your order for 2 new articles: 58,52 € 383,87 FRF vatana millete hayırlı olsun. kıllık cıkmaz insallah[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hangi siteden yaptın?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bende betadan ümidi tamamen kestim.Oyun 14 ocakta çikiyosa çok iyi.Fazla bisi kalmamis çikmasina da ben seyi merak ediyorum harbiden CE alamicakmiyiz biz?Hiçbir ingiliz sitesi yollamiomu CE'i TR'ye.Ben kesinlikle CE almak istiyorum ama tabiki alman sitelerinden falan degil belki tek dil kurumu çikar almanca bilmedigim için patlar yani :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 http://fr.wow-europe.com/pre-order/boutique.shtml git altavistadan tercume ettir, idare edecek kadar ceviriyor.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Fransizca çikmasin?ing olmazsa napicaksin?[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Granis, 26 Kasım 2004 17:38 tarihinde demiş ki: Bende betadan ümidi tamamen kestim.Oyun 14 ocakta çikiyosa çok iyi.Fazla bisi kalmamis çikmasina da ben seyi merak ediyorum harbiden CE alamicakmiyiz biz?Hiçbir ingiliz sitesi yollamiomu CE'i TR'ye.Ben kesinlikle CE almak istiyorum ama tabiki alman sitelerinden falan degil belki tek dil kurumu çikar almanca bilmedigim için patlar yani :) yukarıda yazdıgımı okudun mu. oyunu nasılsa eng. buluruz o basit, hatta su an birsuru kiside var. muhtemelen birdaha CE cıkmayacak, ingilizcesini veren yerlerde tukendi zaten,bir yek blizzard co.uk var ama o da sadece ingiltere icine veriyor. eger ille de CE istiyorsan son anlarını kacırma git fransızca al.yada sansını beklemeden yana kullan[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Benim CE'yle isim olmaz.. Harita hic guzel degil ve ise yaramaz.. Verdikleri art bookta da internetteki wallpaperlari koymuslar, peh.. Ayrica ingilterede CE veren site de yok bildigim kadariyla.. Oyun ocakta cikiyor iste, ukgames in veya gameloaded in da tr ye yolladigini biliyoruz. Olay bu kadar basit.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 26 Kasım 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 CE alamıyacağımız kesinmi gerçekten sınırlı sayıda mı üretiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya simdi karar veremiyorum...iyice sinir oldum...CE preorder edicem france sitesinden.Sadece dil fransizca çikicak patliyicak..Ama diger turlu de sinirli uretilicek diolar alamayabiliriz yani...Ne yapsam simdi gelde çik bu isin içinden...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 World of Warcraft édition standard - MACINTOSH / PC COMPATIBLES - BLIZZARD Cédérom 37,61 € 1 37,61 € En réservant World of Warcraft, vous bénéficiez d’un accès à la version bêta du jeu disponible courant décembre ! Cédérom 0,01 € 1 0,01 € Mode d'expédition Standard : 10,00 € Total de votre commande pour 2 articles neufs: 47,62 € 312,37 FRF Gazamız mübarek olsun toprak:)[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 toprak senın verdıgın sıtede oyun oncesı key verıyomu gırmek ıcın bıde Ingılızcemı o kutular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 aynen.pre order kit de dahil biliyorsun, artık betada da beraberiz :) ya millet, CE fanatikleri korkmayın en fazla cd leriniz bi kenarda durur okadar ne var bunda[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 offf karar veremiyorum...suanda terler dokuyorum heheh...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 toprak bıde o verdıgın sıteden gelıcek oyun ıngılızce Dımı ? Oyleyse alıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyleyse bende alicam.Ama belli degil iste...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toprak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Cico, 26 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: toprak bıde o verdıgın sıteden gelıcek oyun ıngılızce Dımı ? Oyleyse alıcam bende muhtemelen fransızca gelecek. ama ne farkeder ki fransızca olacak seyler zaten problem degil, manual ve oyunnun cdleri. e oyunu da heryerden ingilizce bulabilirsin, orasında burasında kutunun 2 satır fransızca gormicem diye CE yi kacırıyorsunuz.[signature][hline]I'm blind, not dead ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ozamanda olmazkı sakat Bı tane ıngılızce olan ve betaya gırıs Key'ı veren bulsam dırek alıcam bulursanız sıte soyleyın bende bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: toprak, 26 Kasım 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Cico, 26 Kasım 2004 17:52 tarihinde demiş ki: toprak bıde o verdıgın sıteden gelıcek oyun ıngılızce Dımı ? Oyleyse alıcam bende muhtemelen fransızca gelecek. ama ne farkeder ki fransızca olacak seyler zaten problem degil, manual ve oyunnun cdleri. e oyunu da heryerden ingilizce bulabilirsin, orasında burasında kutunun 2 satır fransızca gormicem diye CE yi kacırıyorsunuz. Yanı o fransızca olayı oyun ıcınde gecerlı degılmı ben zaten CE almıcam normal versıyon arıyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ama belli degil CE'larin sinirli olduklari.çikabilirde çikmayabilirde.Ben beklemekden yanayim.Simdi alsam hem fransizca çikicak hemde box u fln fransizca olucak gene biseye benzemicek...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar