Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Beyler özelde tartışmanızı rica etsem?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 -bizim hoca bir mol oksijen gazının 32 gr olduğunu söyledi. -hadi lan ordan her duyduğunu söylersen.. lol[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 neyi deneyip denemeyecegii hede hödö hüdü dütttt çok güldüm ... konuyu dağıtmamak lazım[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 ayrıca ankesörlü telefonların arkasına oje sürüpte deneyebilirsin bedava konuşmak için. bunuda duydum. bende gülüyorum.. hede höde höde..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 87) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindoki Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Konunun içine etmeyişn yahu gidin özel tartışın, kendinize topik açın ben bunun yolunu öğrenmek için konu açıyom siz cıvıyonuz olmaz ki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 her topicde olur böle vakalar paticik modu yakalar[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Ankesörlü telefonlarda için manyetik bandlı kartlar vardı.ala var mı bilmiyorum.Makinenin çalışma prensibi her kontör için bir çizik atmaya dayalıydı.Oje gibi çok ince ve koruyucu bir şey sürülünce manyetik band çizilemeyince beleşe konuşmuş olunuyordu.Ama sonradan bu anlaşılınca tüm aletler değişti ve eldeki kartlar işe yaramaz oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eğer tone dial'sa elinize bi recorder alıyorsunuz, tuşlara basarken bip bap bop sesleri çıkıyor ya, onları kaydediyorsunuz, sonra telefonu açıp o recorderden kaydolmuş şeyleri çalıyorsunuz, bi baktınız aramış bile! çünkü bazı telefonlar o tuşların çıkarttığı seslere göre çeviriyor numaraları. bir tek public phonelerden oluyor, hani kart takmazsanız tuşlardan ses çıkmıyor ya. denemekten zarar gelmez demeyin görürlerse bilmem artık hehe :) kevin mitnick onun gibi bişey yapıyordu.[signature][hline]Balikadam (Hergonan) from Olympos(kalbimizde yaşıyor), Frak Kalt from PatiUO (rahmetliydi tekrar canlandı uzak durun :)), Hergonan from Patiuo(newly born, tavernada çalışan amele guy),Hergonan from OSI(rahmetli), Filat Yaosa from SWG (bazen aktif),Fırtına from dünya(hmm.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 oha bü süper o zaman cep telefonun tuş takımı sesini abanırım sonuna kadar zaten n-gage eşşek kadar hoparlör var :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Eger sesler ayni frekanstaysa calisabilir. Bilmem hic denemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Double... [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 11 Aralık 2004 12:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eğer burda bi tt çalışanı varsa hepsi fixlenir yanlız :P[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bi ara bi haber çıkmıştı ya 4 tane nijeryalı eleman türkiyede bi telefon klubesinin bi şekilde programıyla oynamış mı ne yapmış bişi yapmış işte...2 kontörle yarım saat konuşuyorlarmış...trilyonluk konuşma yapmışlar ülkeleriyle :)[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 eheh bu bana "nerde beleş oraya yerleş" sözünü hatırlattı[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Yıl 1900 bilmem kaç.O zamanlar böyle kartlı telefonlar yoktu.Cep telefonu ise hiç yoktu.Gidiyorduk jeton alıyorduk ortasını delip ip geçiriyorduk.Atıyorduk sonra telefona jetonu alıyordu biz çekiyorduk.Sonra bedava konuşuyorduk. yaaa yaaa...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 o deilde sorun bu adamların trilyonluk fatura yapana kadar yakalanmamsı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 konuyla alakasız ama yine bi yabancı ülkeden birileri bankamatiklerdeki kart sokma yerine okuyucu takıp tepeyede kamera ile kart çalıyolarmış nasılmı kart okuyucu ile data bilgisi alınıyor başka karta yükleniyor tpedeki kameradanda şifre alınıyor baya bi yapmışlar böyle ama sonunda yakalanmışlardı[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Aliko the Warrior.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Telefon kartlarına beleşe kontor yukleme diye bişey war onu biliyorum ama bu iş zor.. aslında Trcell'in patronunun kızınla evlensen beleşe konuşursun ha?:)[signature][hline]RHnet.. www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] Saygılarımla şimdi oyun sunucularına web hosting sponsorlugu.. KJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: rockncoke, 11 Aralık 2004 12:39 tarihinde demiş ki: konuyla alakasız ama yine bi yabancı ülkeden birileri bankamatiklerdeki kart sokma yerine okuyucu takıp tepeyede kamera ile kart çalıyolarmış nasılmı kart okuyucu ile data bilgisi alınıyor başka karta yükleniyor tpedeki kameradanda şifre alınıyor baya bi yapmışlar böyle ama sonunda yakalanmışlardı Bunun aynısını TRT1 deki C.S.I'de izlemiştim ve adam yakalanmıştı ama şans eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya burda bilmiyom da yurtdışında santralin kapamdığını belirten bir sinyal varmış o sinyali bir şekilde yaptığın zaman bedava konuşuyormuşsun[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Telefon kartları bu ankaradaki ego kartları gibiyse yarıya kadar bant yapıştırcaksın sonra kart bitince bantı söküp bi daha kullancaksın. Biz bunu ego kartlarına yapıyoduk 4-5 ay yakalanmadık sonra ankaraydaki güvenlik nerden öğrendiyse bigün bizim arklar geçerken baskın yapmış baya bi uğraşmışlar allahtan o gün ben yoktum :) Bant yapıştırmanın mantığı kolay. bantın yarısı kartın kimliği gibi birşey. Kartın geçerli olup olmadığına bakıyor sonra diğer kısmı da konturu kaydediyor. Oraya bant yapıştırınca konturu bantın üzerine yazıyor sonra çıkarıyosun 0 kart elinde kalıyor :) Ama sadece bi kere bantlanabiliyor onu çözememiştik bi türlü neden olduğunu :) Bu yolla bizim ark kart paralarından bi mont almıştı. Ankara BB nin bana hediyesi falan diyodu :) Yakalandıktan sonra her geçtiğimiz de kontrol etmeye başlamışlardı hatta kızılayda bile kontrol ediyolardı bırakmıştık o yüzden :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Telefon kartlarının röngenini çekince doluyordu bi aralar. Bölüm asistanları kullanıyorlardı. Doğrumudur bilemem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 ya bu olay phreaking. anarchy cookbookta okudum biraz bluebox,blackbox,beigebox gibi çeşitleri var en yaygını blue box . şimdi tekrar okudum da blueboxun mantığı santral gibi bir şeyi arıyorsunuz önce.sonra para attıgınızda telefondan çıkan sesi daha önceden birşeyle kaydedip oraya dinletiyorsunuz ve sizin para attıgınızı düşünüyo ve o santrale çeşitli sinyaller kullanarak istediğini yaptırabiliyorsunuz uluslararası görüşmeler dahil.tabi denemedim hiç amerikada yapılır da türkiyede yapılabileceğini sanmam.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... [Bu mesaj Phlox tarafından 11 Aralık 2004 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar