Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.Birligi-G.Saray

-Nae

Öne çıkan mesajlar

said:
Dmx, 04 Aralık 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
Eger Felipe'yi aldiysk 2. donemden itibaren dagitiriz.. Nasil Fener'i Alex goturuyosa Galatasaray'ida Felipe gotururki.. Felipe, Alex'ten bence daha iyi futbolcu.

Ohahah iyi güldüm ha akşam akşam. Aurelio Nobre başta olmak üzere diğerleri fasülye zaten..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Alex tabii ki Felipe'den iyi ama siz de Alex'i fazla abartmayın öyle... FB'ye transferi gündeme gelmeden önce Alex'in A'sını duymamış adamlar sırf medyanın gazıyla "ooo alex oo ne baba adam uuu brezilya kaptanı (tabii o da anca ronaldo r.carlos ronaldinho vs olmayacak da yedek kadroda kaptan olacak) oooo" dediler, geldi adam. Şimdi bugüne kadar ne yararını gördünüz Alex'in doğru düzgün? Ankaragücü falan saymayın, Alex olmasa yenemez mi FB Ankara'yı? Biri demiş Felipe için "Brezilyada 2 bilek hareketi yapan bisürü adamdan biri" eh, Alex ne yaptı Avrupa'da, ne kazandırdı FBye önemli maçlarda? Küçük maçların büyük adamı olmak kolaydır. Ama tutup bu adamı büyük maçlara, avrupa maçlarına vs göre bir tartın bakalım... Tamam Felipe'den iyi dersiniz tamam hatta bence de iyi felipeden kat kat, ama gözünüzde ilahlaştırdığınız adamı biraz tartın, sırf gazla medyayla coşmayın.

[Edit: İmla hatası][signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 04 Aralık 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sıkıntılı cok zevksiz bir maçtı ya , Gençler Sattı bütün futbolcularını geriye kimse kalmamış nerde o eski Gençler ya...
Kan kustururdu güzel oynadıkları zaman her takıma. Neyse 6S ye hayırlı olsun .....[signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3
Dont drink and Drive, Smoke and Fly

defAultgame - gamerbug postin.
greenpeace
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 04 Aralık 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Alex tabii ki Felipe'den iyi ama siz de Alex'i fazla abartmayın öyle... FB'ye transferi gündeme gelmeden önce Alex'in A'sını duymamış adamlar sırf medyanın gazıyla "ooo alex oo ne baba adam uuu brezilya kaptanı (tabii o da anca ronaldo r.carlos ronaldinho vs olmayacak da yedek kadroda kaptan olacak) oooo" dediler, geldi adam. Şimdi bugüne kadar ne yararını gördünüz Alex'in doğru düzgün? Ankaragücü falan saymayın, Alex olmasa yenemez mi FB Ankara'yı? Biri demiş Felipe için "Brezilyada 2 bilek hareketi yapan bisürü adamdan biri" eh, Alex ne yaptı Avrupa'da, ne kazandırdı FBye önemli maçlarda? Küçük maçların büyük adamı olmak kolaydır. Ama tutup bu adamı büyük maçlara, avrupa maçlarına vs göre bir tartın bakalım... Tamam Felipe'den iyi dersiniz tamam hatta bence de iyi felipeden kat kat, ama gözünüzde ilahlaştırdığınız adamı biraz tartın, sırf gazla medyayla coşmayın.

[Edit: İmla hatası]

yok abi sen şaka yapıosun ya adam ne yapsın süper bi yetenek bu herif.alex takımın yarısı artık..her maçta skorda oyunda etkisi oldu adamın ne istion daha uçup gol mu atsın?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
[b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

O takımın yarısı olduğu maçlar hep ankaragücü vs gibi Türkiye liginde alt seviye futbol kalitesine sahip takımlar. Hangi avrupa maçında Alex böyle ön plana çıktı, asistleriyle golleriyle adından söz ettirdi? Hangi avrupa maçında Alex'i bir zamanlar Hagi'yi izlediğimiz gibi hayranlıkla izleyebildik?

Ortalama her brezilyalı Türkiye liginde şov yapar zaten. Çünkü ligde kalite yok. Ona bakarak "Alex süfer" diyorsan zaten hiç kıyaslamaya girmeyelim...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 04 Aralık 2004 23:09 tarihinde demiş ki:
rewendor: 10 gol 9 asist 14 macta en az 5 maci kendi aldi
bu adam hic bisi yapmamis, avrupa da da sparta galibiyetlerini kazandirdi, diger maclarin sorumlusu alex degil sorumlusu imzamda yazio

Türkiye liginde ortalama her brezilyalı arjantinli futbolcu çok iyi iş yapar, bu yaşından sonra Batistuta yı getirsen gol kralı olur.

Avrupa'da sparta galibiyetlerinde ben öyle çok bir etkisini görmedim. 2. galibiyet zaten adamların kendi kalelerine attıkları golle oldu, maç boyunca da öyle alex şov göremedim. 1. galibiyette de ne yaptı 2-3 şut dışında?

Arada güzel ara pası atıyor, şutları frikikleri falan güzel tamam ben de zaten kötü futbolcu demiyorum. İyi futbolcu ama öyle "Brezilya kaptanı, dünyanın en iyi 10 numaralarından, süper adam" vs denecek oyuncu değil, değeri çok abartılıyor onu diyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam takımın en iyisi olabilir. Ona itirazım yok. İyi oyuncu da olabilir. Ama öyle abartı bir şeyini görmedik bu güne kadar. Öyle medyanın abartıp tribünlerin bağrına bastığı kadar iyi değil ya da o iyi kısmını henüz göstermedi. Demek istediğim bu. Ayrıca adam tabii ki o maçlarda takımın en iyisi olacak. Forvet desen kısır, defans desen takır takır gol yiyor. Ancak orta sahadan biri iyi olabilirdi. En çok pas dağıtan ve oyunu yönlendiren kişi Alex olduğu için hemen göze battı. Ayrıca Manchester maçında bence takımın en iyisi Aurelioydu[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

her fener maçı sonrası bi topicte bişi bilmeyen bi gsli atlıo alexi çekemiolar iler geri konuşuo..Alex 'in ne yapması lazım bu adamları susturması için ben anlamadım..gs'nin alex gibi bi yıldızı yok diyemi böle yapıolar ?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör/Admin.
[b]Bana Ulaşmak İçin MSN =[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

15 milyon dolar verecek kaç takım var ki fizban..?

Ayrıca hangi brezilyalı geldi de vay be demedik ki ligde, jardelinden tut ankarasporun jabasına kadar ... Bir bizim Conceicao bozuk çıktı o da zaten bilekten ameliyat olmuş bir adam, yani futbol yaşantısı çoktan bitmiş.

Alex tamam iyi oyuncu ama yeri doldurulmayacak hiçbir şey yapmadı, fazla abartıldı onu diyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 04 Aralık 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
her fener maçı sonrası bi topicte bişi bilmeyen bi gsli atlıo alexi çekemiolar iler geri konuşuo..Alex 'in ne yapması lazım bu adamları susturması için ben anlamadım..gs'nin alex gibi bi yıldızı yok diyemi böle yapıolar ?

Alex'in nesini çekemeyeyim ki..?

Alex sadece avrupa maçlarında da gerçek Brezilya milli takımı ası gibi oynasın, önemli maçlara da iyi oyununu gösterek çıksın yeter.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...