Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerede benim 1 liram?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Karfurdaki fiyatları hepimiz biliyoruz
ytl ye geçildiği için yabancı ülkelerdeki gibi bütün fiyatlar
1.99ytl şeklinde
ama peşin alışveriş yapın kasaya gelin 2 milyon verin ve size
para üstü vermiyor
neden? çünkü 1.99ytl olduğu için
0.01 değerinde para olmadığı için vermiyor
ama fiyatında 1.99yazıyor ve benim para üstümü vermiyor bu?
Yani parayı öyle küçük miktarlara atıyorki sana veremem deyip o miktarlardan çalarak kâr yapıyor
Ee fiyatı 1.99 ama sen benden 2.00 alıyorsun ne hakla
ben 1 lirami istiyorum kardeşim!

Şimdi dava açıcan 1 liramı para üstü olarak vermeyi reddettiler ve benim zamanımı ve paramı çaldılar.
Fiyatta 1.99 yazdığı halde benden 2.00 alıp para üstünü vermiyorlar
Ha diyorsan bu ürün esası 2.00
Sen kataloglara 1.99 yazıp ne hakla halkı kandırıyorsun? yasak bu yakın o katalogları ürünü yanlış tanıtıp satış yapıyorlar.

böyle uyuz bi olaya uyuzladım

"YA CHEMİCAL EN BOŞ ADAMSIN SEN YA" demeyin böyle böyle kazıklanıyoruz biz en küçük hakkınızı bile arayın nerde bizim internetimiz hani kesintisiz bağlantımız nerde bizim vergilerimizin karışılığı diye bağırın heryerden sömürülüyoruz
AYAKLANIN LAN
ALMANYA 5MBİT BAĞLANTI 50EURO OLDUĞU İÇİN AYAKLANIYO![signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 04 Aralık 2004 23:21 tarihinde demiş ki:
10 bin lira icin kopardigin firtinaya bak . gel ben verecem 10 bin tl ni

sen böyle dediğin için zaten eşşek gibi para kırıyorlar bu yolla...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 04 Aralık 2004 23:17 tarihinde demiş ki:

ama peşin alışveriş yapın kasaya gelin 2 milyon verin ve size
para üstü vermiyor
neden? çünkü 1.99ytl olduğu için
0.01 değerinde para olmadığı için vermiyor
ama fiyatında 1.99yazıyor ve benim para üstümü vermiyor bu?

AYAKLANIN LAN
ALMANYA 5MBİT BAĞLANTI 50EURO OLDUĞU İÇİN AYAKLANIYO!

heh aaznı öpim yaaa uyuz oluyorm warya böle işlere b*k war sanki 0.01 lira daa fazla yazsalar bana mailini werenler karfurdaki manyak biseyi gondereblirm acaip comiq[signature][hline]am i writing 4 nothing??
Sosyal ağlarda paylaş

Daha da kötüsü kimyasal biraderim,
Bu fiyatlar yuvarlanacak ya, kuruş hesabı tutsun diye... Aşağı doğru yuvarlanacak ki enflasyon olmayacak dedi hükümet. Yani 1.958.386 lira, 1.958 kabul edilecek, sonra da 1.96 YTL olacak.
Peki marketler ve toptancılar napıyor? 1.958.386 lirayı, direk 2YTL olarak çeviriyor. Farkında değiliz ama güzel patlayacak 2005 içerisinde.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kredi kartı demiyorumm
onu bizde biliyoruz
burada karfura dava açabilmek olay
haksız yere gösterdikleri ücretten fazla para alıyorlar
tam 1.99tl getirin dersede "piyasada öyle bir para yok lütfen mantıklı ücretler koyun" derim

ha istemiyosan alma der 1.99 paran yoksa der öyle kaçarlar
onada bişiler uydururum:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli_Haci, 04 Aralık 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Daha da kötüsü kimyasal biraderim,
Bu fiyatlar yuvarlanacak ya, kuruş hesabı tutsun diye... Aşağı doğru yuvarlanacak ki enflasyon olmayacak dedi hükümet. Yani 1.958.386 lira, 1.958 kabul edilecek, sonra da 1.96 YTL olacak.
Peki marketler ve toptancılar napıyor? 1.958.386 lirayı, direk 2YTL olarak çeviriyor. Farkında değiliz ama güzel patlayacak 2005 içerisinde.

O zaman naapyorz???
hepimis politikaya atılıp bu sorunu çözsek olrmu acaba?)&&'/'[signature][hline]am i writing 4 nothing??
Sosyal ağlarda paylaş

2 ytl yazmamalarina kizilabilir ama 1.99 ytl demek 2 ytl demek iste bunda anlamayacak ne var . 2 ytl olsa almayacak misin ? alacaksin hic dert bile etmeyeceksin . hatta baska yerde 1.99 ytl mis kazik atiyorlar diye bile dusunmeyeceksin . sorun nedir anlamadim ben hala ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

artık bole seyler bana garip gelmio
BURASI TÜRKİYE KARDEŞİM
burda olmayan 1 şey söyleyin??
abi "" bilmem ben sana niye verdim""
isimli albüm çıkaran bile war ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]am i writing 4 nothing??

[Bu mesaj Gwindon tarafından 04 Aralık 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 04 Aralık 2004 23:47 tarihinde demiş ki:
artık bole seyler bana garip gelmio
BURASI TÜRKİYE KARDEŞİM
burda olmayan 1 şey söyleyin??
""abi bilmem ben sana niye verdim""
isimli albüm çıkaran bile war ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AHuahauha süfer :D[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...