mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sadece emeğe sayğı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Videoda ki mini etekli kizlar icin geldim. Dakika kacta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 dakika 20deyim ve video mükemmel ilerliyo. bu videoyu editleyen adamın gözü kör olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 kemal sunallı olan upload çok daha fena lan bundan, adam her izlediği şeyde sex yazısı falan arıyor heralde sexsizlikten kuruyup kalmıs adam adresini falan bulunda evine karı gönderek sevaba gireriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 beyler izletyen bi özet geçsin şimdi var mıymış piramit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 türk aile yapısını bozuyo falan diyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 of açtım bi bakayım diye arkaya atıp alt tab yapa yapa en fazla 2dk dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 abi, peki bu illumunati falan mevzularındaki her boku bilen adamların böyle abuk subuk komplo teorileri üreten adamlar olmasını ne yapıcaz? YA GERÇEK İLLUMUNATİCİLER ONLARSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osres Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Dayanamadım saçmaladığını youtubede yorum olarak yazayım dedim hakaret vsde etmedim gerçi yobaz dedim adam direk engellemiş beni,yorumum youtubede yok sansürcü zihniyet işte... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 milletin sanrılarını niye tartışıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bu kafa farklı bir kafa, her sayıdan, içerikten şeytana bağlama kafası çok anlamsız. Ama programın kültürü yozlaştırdığı da bir gerçek. Beni başkasıyla düşün, üstümde minicik etek heryerim açıkta gibi laflar motivasyon lafı mıdır? Saçma sapan lafları tvde göstermenin ne anlamı var. Sayılar 9 - 11'ler falan sinekten yağ çıkarma ama program gerçekten rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 kemal sunal filmlerindeki illuminati teması daha bomba http://www.youtube.com/watch?v=XC5tmNQsC2U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 19:20 - 21:24 arasını izleyin. [sehpa monte yarışması] bu videodan önce zerre aklımda öyle bir şey yokkken, şimdi tüm sehpa ayakları birer fallik obje benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bu videolari yapan herif contayi yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 EVIL_DeaD said: kemal sunal filmlerindeki illuminati teması daha bomba http://www.youtube.com/watch?v=XC5tmNQsC2UasdhadahahadsahdashasudhasduahHASDHA SEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hakikaten tüm tvlerde yayınlarda sübliminal mesaj varsa da sadece cahillerin beynine işliyor herhalde. çevrelerindeki ilk çocuğa yumuluyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 şöyle programlar kanallar falan yasaklanmalı ya. insanlara trt okul, nat geo, discovery falan izlemek dayatılmalı, Kardeşim şu saatte ya bunu izliycen ya televizyonu kapatcan dencek en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Abi trt okul oldu mu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ya geçen bi gauss belgeseline denk geldim baya güzel anlatıyodu. hani öğretici bir kanal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 her saatte her kanalda esra erol olmali bence bir de arada sirada mehmet ali erbil. sosisfest falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 EVIL_DeaD said: kemal sunal filmlerindeki illuminati teması daha bomba http://www.youtube.com/watch?v=XC5tmNQsC2UHer videoda aynı müzik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 monoscope said: ya geçen bi gauss belgeseline denk geldim baya güzel anlatıyodu. hani öğretici bir kanal olabilir trt nın kanalı baya iyi. amortisör belgeseline falan denk gelmiştim. discovery science kadar detaylı olmasa da baya baya anlatıyordu detaylı. şu mal kanallardaki malca yayınlar yerıne şu belgesel kanallarını falan insalar sürekli izlese insanlık çağ atlar yemınle ama fatmagülün sucu ne falan daha onemli. adamın hayattaki en büyük sorgusu fatmagülün suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=o= Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 babam ben bilmem eşim bilir yarışmasını izledikten sonra zenci arkadaşlar edinmeye başladı. yarışmanın etkisini anlamalıydım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 monoscope said: ya geçen bi gauss belgeseline denk geldim baya güzel anlatıyodu. hani öğretici bir kanal olabilir belgesel in adı neydi hatırlıyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 EVIL_DeaD said: kemal sunal filmlerindeki illuminati teması daha bomba http://www.youtube.com/watch?v=XC5tmNQsC2U Bende diyorum neden seks yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar