neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Var mı oynayan aranızda? Varsa en büyük başarınız nedir? Yaşadığınız en garip şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Cok istedim de, nedense almadim bir turlu, ya pahali geldi. yada karakterler itici gozuktu onyargi ile bakinca...baya seveni var ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi pahalı değil bence, verdiğim paraya acımadım. Demosunu kurmanı tavsiye ederim, beğenirsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 baya hoş bir şeye benziyor. mission falan da koyuyorlarmış, sadece sandbox olmayacakmış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Steam'de indirimdeyken almıştım ama hiç fırsatım olmadı bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sabonis said: baya hoş bir şeye benziyor. mission falan da koyuyorlarmış, sadece sandbox olmayacakmış yani. Tam versiyonu çıkınca öyle olacak sanırım. Şu an sadece sandbox var. Ben gezegenin her iki uydusuna da kerbanaut yolladım, uzaktaki uydudakini geri getirebildim ama diğeri kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 orbit konusunda hala sıkıntı yaşıyorum var mı önerileriniz career oynuyorum bu arada bütün parçalar açık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Oha career geldi mi oyuna? Ben bayağıdır bakmadım en son sandbox vardı. Orbitin nesinde sorun yaşıyorsun? Orbite çıkmakta mı yoksa orbit manevralarında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Orbite cikmakta ve tekrar baska manevra yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Career modunda oynamadım hiç ama kademeli yapmanda fayda var roketini. Yakıt tanklarını bosaldikca patlatip ağırlığından kurtulmalısın. Bir de sürekli 90 derece yukarı çıkma, 15000 metrede falan 45 derece yatir gemiyi. Sonrası zaten isteğine gore apoaspsiste ya da periapsiste yönünün doğrultusunda hızlanıp yavaşlamak. Önceden programlama şeyi var orbitin ilerisine bi yere tıklayıp ayarlıyorsun, sonra sana hangi yonde kac saniye motoru çalıştırman gerektiğini hesapliyor uçuş bilgisayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Şimdi baktım career moduna, hala in-dev ama çok güzel olmuş. Research and development falan harika. İlk önce çıkabildiğiniz kadar yukarı çıkıp data transmit ediyorsunuz, sonra o datayı R&D'de kullanıp yeni parçalar unlock oluyor. İkinci gemiyi yollayacağım birazdan. Bu kez tüp içindeki yeşil bir goo'yu inceleyecek elemanlarım yörüngede, sonra da data transmit ve gezegene dönüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 data transmit yapmana gerek yok kapsülü sağsalım geri getirirsen gene science point alıyorsun. ancak hala su dedigin kac sn hangi yönde ilerleme kısmını anlamadım. Sürekli apyi geçip dünyaya geri düşüyorum 10k kmde 45 yatırıyorum ancak ya cok yukarı çıkıp yörüngeyi çok uzaga oturtuyorum bu da benim yakıtımı ciddi ölcüde tüketiyor. yada dedigim gibi orbite ulasmadan dünyaya geri dönüyorum. ayrıca su anda muna gidecek teknolojim var birtane kapsülü munun orbitine oturttum ama yakıt bittiginden mahsur kaldı eleman orada. ne yazıkki su ap ep hız yön orbit muhabeetini kavrıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Aracın yükselince map'i açıp ordan takip et, Apoapsis'in yüksekliği 100k'ya ulaşınca durdur motorunu. Sonra tam apoapsiste yeni bir manevra tanımla, gidiş yönüne doğru ufka paralel. Zaten tanımlarken yörüngenin hangi şekle geleceğini gösteriyor. Kalan yakıtınla yörüngeye rahat oturursun. Mun zor bi de, diğer uzaktaki uyduya gönderip geri getirmek daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Şu adamın videoları da çok yararlı tavsiye ederim ama kurcalayarak bulmak daha eğlenceli temel şeyleri öğrendikten sonra; https://www.youtube.com/watch?v=tgPr4q5tj-Q&list=PLYu7z3I8tdEm5nyZU3a-O2ak6mBYXWPAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 İlle satın almamız mı gerekiyor yoksa var mı oynamanın bi yolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Steam'de demosu var, fikir verir bence alıp almama konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ne zaman hambıl bandıla düşer bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 En son asteroid interception olayı geldi. Bugün xkcd'de şöyle bir şey var sdfg; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Abi hazır indirimdeyken alın şu oyunu, özellikle mühendis altyapınız varsa, uzay programlarına meraklıysanız. Çok başarılı bi simülasyon bu, geleceği parlak. Paticik bunu oynayamazsa zaten kapatsın siteyi, elit oyun sdlhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 dailye düştü mü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 %40 gördü, daha aşağısı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Kariyer modu geldi gençler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 internetin hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Steam daha bugün update etti, neyin pesindesin anlamadım ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar