Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Suark said: bence yeterince pahalı araba yapamıyolar aslında şeyi düşündüm ya, 2.5M ye, kendi arabamı yaptırabilirim yani. isminide OSMAN koyarım evet OSMAN neyseki o kadar paramız yok ve düşünmek sıkıntısına girmiyoruz Sen o 2.5m le honda hissesi alip nikkei borsasinda batirirsin abi.
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 carbon olayı iyi değil. bence kırmızı ve turuncu arası o renk daha fena ya.. bir de sequo hiç mi arkadaşın yok da gelmişsin burada tek dertleri oyun ve birazcık meme görebilmek olan asosyal insanlara aventador aldım diye hava atıyorsun.. yazık yapma..
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 alsam bordo mavi arası parlayan bir renk var ondan alırım. ya da turuncu. evet
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 0ne said: blackhavvk said: böyle arabamı olur ya araba dediğin clio corolla focus falan olur. onlar ayağımızı yerden kesmeye yarıyo işte bu avendator direk kanat takıp ucmaya yarıyo, his olarak. sdf sorma cliomla hergün nissanlı bir teyze eksoz yutturuyor bana ayar oluyorum yetişemiyorum o daha da dellendiriyor beni.sırf o teyzeyi geçmek için iyi bir araba alıcam ve camdan parmak göstericem ona.asdff
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo'yu sevmediğimi herkes bildiğinden bu yorumumun önyargı içerdiğini düşünecektir herkes ama yine de söyleyeceğim; kırmızı peugeot 206'ımı hiçbirşeye değişmem.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Esh said: Suark said: bence yeterince pahalı araba yapamıyolar aslında şeyi düşündüm ya, 2.5M ye, kendi arabamı yaptırabilirim yani. isminide OSMAN koyarım evet OSMAN neyseki o kadar paramız yok ve düşünmek sıkıntısına girmiyoruz Sen o 2.5m le honda hissesi alip nikkei borsasinda batirirsin abi. yok ya gidip şunun suark editionıının yaptırabilirim http://carsfolia.com/icim/honda-s2000/honda-s2000-06.jpg
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 2012 avendator kullanmıştım, araba değil kedi gibi duruyor yolun üzerinde resmen. ha heyecan hissiyatı olarak bi hayabusa değil, 600lük enduro falan alsan aynı.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bakalım ne zaman şu kadar para vereyim bi alt dudak alayıma dönecek
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://i.imgur.com/O7PC1io.jpg hava cok sicakkkk
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu kadar araba alacağına direk helikopter alsana
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ugurz said: bu kadar araba alacağına direk helikopter alsana nereye gidecem helikopterle? Sabiha gokcene inip havasla mekana mi gitcem
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 o kadar pahalı araba içersinde cam açarak mı serinliyorsun yoksa
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bu zenginligi gösterme cabası nedir arkadaş. tam boş beleş foruma dönüştük iyice. yok bilmem ne arabası aldım aha resmi yok saat aldım aha resmi. tam bir görgüsüzlük örneği
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 EVIL_DeaD said: bu zenginligi gösterme cabası nedir arkadaş. tam boş beleş foruma dönüştük iyice. yok bilmem ne arabası aldım aha resmi yok saat aldım aha resmi. tam bir görgüsüzlük örneği saat hediyebgeldi kanka ben almadim.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 EVIL_DeaD said: bu zenginligi gösterme cabası nedir arkadaş. tam boş beleş foruma dönüştük iyice. yok bilmem ne arabası aldım aha resmi yok saat aldım aha resmi. tam bir görgüsüzlük örneği Herkes kendinde olanı paylaşıyor işte.
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Black-ice said: Sequo'yu sevmediğimi herkes bildiğinden bu yorumumun önyargı içerdiğini düşünecektir herkes ama yine de söyleyeceğim; kırmızı peugeot 206'ımı hiçbirşeye değişmem. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/anderson-judging-you1.gif
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 moriarty said: Black-ice said: Sequo'yu sevmediğimi herkes bildiğinden bu yorumumun önyargı içerdiğini düşünecektir herkes ama yine de söyleyeceğim; kırmızı peugeot 206'ımı hiçbirşeye değişmem. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/anderson-judging-you1.gif olm adam devrim cumle king herkes herkes wuu huuu
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 downwhereiam said: çakmasını zenciler on liraya satıyor.Sonsuza kadar tak kimse farketmez. abi çok fakirsin di mi? :( lan şu post harbiden yürek burkuyo...
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sequo sende yeter lan bokunu çıkardın aventador ne niye canımızı sıkıyosun sabah sabah
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo said: olm adam devrim cumle king herkes herkes wuu huuu Burada ne yazıyor lan? http://1.bp.blogspot.com/_I54CZdvMTEI/TDwwP7TjvRI/AAAAAAAAAT0/9bIS0YuX9lI/s320/66.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 He bir de arabalardan hiç anlamıyorum, ilgim de sıfır. Bu tarz bir arabayla da gezmeye utanırım. Bu yüzden pejo.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 sırf kırmızı olduğu için kaskon daha pahalıya geliyor
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sequo said: ugurz said: bu kadar araba alacağına direk helikopter alsana nereye gidecem helikopterle? Sabiha gokcene inip havasla mekana mi gitcem pist yaptırmak gibi bir fikir versek?
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 mekana helikopterden paraşütle insen çok daha fazla sükse yaparsın hem para var imajı hem ekstrem biri .
Öne çıkan mesajlar