Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunları biliyor muydunuz? (süper geyik)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sufermis valla

eğer omzunu yerinden çıkartırsan dirseğini yalayabilirsin, dolayısıyla imkansız değildir herhalde

*2 gün önce tv de yayınlanan Lethal Weapon'ı hatırlar"
Mesaj tarihi:

*! ağzındaki örümcekleri çıkartır*
rofl
ben çoğunu biliodum da. dirsek olayı acaip şaşırttı :lol:[hline]So many times its hopeless dark and gray,
And other times its hope that saves the day...

Mesaj tarihi:

hiç bir ses dünyanın deil dışına atmosferin üst kısımlarına bile ulaşamaz. ki insan sesi... bizim sesimiz çok kısa mesafelidir.
ayrıca halimiz duman bilioz...[hline]So many times its hopeless dark and gray,
And other times its hope that saves the day...

Mesaj tarihi:
yok yok diss sende war bişeyler sen hafif spastiksin :P[hline]
Jesus came down from Heaven to earth
The People said it was a virgin birth
Mesaj tarihi:
*milletin ne acayip şeyler düşündüğünü düşünerek kendisini de onların arasına katar*
dirseğimi yalayamadım ama yıkılmadım ayaktayım :p[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'...
Mesaj tarihi:
ne biliim yaa bunnar bana çok ilgiç geldi ayrıca komik.. kusamamak kötü olsa gerek :) ben şeyi mrk ediyorum en çok insan çişini kaç saat tutabilir.. deneyen warmı :)[hline]eternal life is now on my trail
you got my red glitter coffin, man,
just need one last nail.
Mesaj tarihi:
ben deniyorum şimdi.. bu yolda böbreklerimi patlatır da insanooluna yeni bişi kazandırırsam ne mutlu bana! :P[hline]eternal life is now on my trail
you got my red glitter coffin, man,
just need one last nail.
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Emaleth, 19 Mart 2002 13:43 tarihinde demiş ki:

* bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini :)

:-)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...