Denth Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 Mesaj tarihi: Mart 19, 2002 sufermis valla eğer omzunu yerinden çıkartırsan dirseğini yalayabilirsin, dolayısıyla imkansız değildir herhalde *2 gün önce tv de yayınlanan Lethal Weapon'ı hatırlar"
HellHound Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Rules :)))[hline]...Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost Standing next to you...
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 *! ağzındaki örümcekleri çıkartır* rofl ben çoğunu biliodum da. dirsek olayı acaip şaşırttı :lol:[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day...
yevaud Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Atmosferi geçip dünya dışına çıkabilen tek sesin Ezan sesi olduğunu biliyomusunuz ?
Sun_Sword Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Kesinlikle yalanmıyo... *yalayamaz*
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 hiç bir ses dünyanın deil dışına atmosferin üst kısımlarına bile ulaşamaz. ki insan sesi... bizim sesimiz çok kısa mesafelidir. ayrıca halimiz duman bilioz...[hline]So many times its hopeless dark and gray, And other times its hope that saves the day...
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 Mesaj tarihi: Mart 20, 2002 dirsegimi yaladim! ayrıca tırnaklarım iyice uzadigi icin sol bas parmagimi bilegimin sag ucuna deydirdim![hline]0LY RuLzzz....
Mumu Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 yok yok diss sende war bişeyler sen hafif spastiksin :P[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 hehe yukarıda ben de yazdım.. bu arada dea iyi salladın dirseğini kimse yalayamaz...[hline]I will never change my mind I will leave it all behind
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 ewt. yaladım diyenleri görmek istemiyorum ben de zaten şekilsiz insanlar...[hline]I will never change my mind I will leave it all behind
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 al sana nazar deydi şimdi yalayamıom :-([hline]0LY RuLzzz....
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 Mesaj tarihi: Mart 21, 2002 ya dirseği değilde yanını yalıyabiliom oda sayılır demi:p[hline][b] Pepelek'in Ağası...[/b]
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 *milletin ne acayip şeyler düşündüğünü düşünerek kendisini de onların arasına katar* dirseğimi yalayamadım ama yıkılmadım ayaktayım :p[hline]A berserk at the Stair of Grief, having been told that the hosts of the Soulless were so many that their spears would hide the sun, is said to have replied 'Then we shall fight them in the shade'...
FeaLenna Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 ne biliim yaa bunnar bana çok ilgiç geldi ayrıca komik.. kusamamak kötü olsa gerek :) ben şeyi mrk ediyorum en çok insan çişini kaç saat tutabilir.. deneyen warmı :)[hline]eternal life is now on my trail you got my red glitter coffin, man, just need one last nail.
Bizarre Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Kulaklarımdaki bakteri sayısını düşünemiyorum bile ;)[hline]Nith The Butcha
FeaLenna Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 Mesaj tarihi: Mart 22, 2002 ben deniyorum şimdi.. bu yolda böbreklerimi patlatır da insanooluna yeni bişi kazandırırsam ne mutlu bana! :P[hline]eternal life is now on my trail you got my red glitter coffin, man, just need one last nail.
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Up![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 öha![signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: Emaleth, 19 Mart 2002 13:43 tarihinde demiş ki: * bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini :) :-)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
sheref Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 100de 75de değilim :D zaten ben çok farklı biriyimdir[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Sonu süper ya bence de %75 deil %100 olmalı o :) Bi daha uyumicam öyyyyyk :([signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 böcek yutsam ne olucak nasılsa eriyip gidiyor mide sıvısında:P ama kulaklık olayı kötüymüş yav[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 tamda bu eski bisey die mesaj atcatım uplandıgını farkettim =)
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 daha önce denemiştim o yüzden denemedim hehe[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
godzilla112 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Emaleth, 19 Mart 2002 13:43 tarihinde demiş ki: * bu yaziyi okuyan insanlarin %75 inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya calisacaklarini :) bende bunu denedim oluyo..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L
Öne çıkan mesajlar