FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yörünge dışı yerine de çaşıt olduğu için falan mı yazılsa acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben senin enerjilerin yuzunden admin deildim di mi unutmusum. Kovulmustum adminlikten. Ssk yol vardi ne guzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 beyler adam AKGENÇLİK STAYLA çıktı bence istiklal marşını söyleyip dağılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bonzi de mi vuramıyorsun Fiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 fizban said: Beyler serhat gelene kadar post yok.geldim go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ahahah kimseye küfür falan etmiyorum ve kendi topiklerimde yazıyorum. ne oldu zekanın karşısında duramayınca konu banlamaya mı geldi ? işte toplumun aynasınız. kendinizden farklı olanı taşlayıp linç etmeye çalışıyorsunuz. ama gücünüz yetmez. eğer banlayarak birini buradan uzaklaştırabilseydiniz xunnn hala burada olmazdı. simple logic you got it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 5 dk mola please . bahçede bi sigara içip gelicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 beyler cis molasi, bi kalkin yuruyun ayaklariniz acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tenefüsü bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fin said: tenefüsü bekle ya ama gider ayak son refreshde dağıttın beni aslkdhalkdhjaidü,a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 MOLA DİNLETİSİ http://www.youtube.com/watch?v=crumfOXluoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben adminken xunn yoktu bu arada, ilk yamugunda banliyodum. Logic denilen sey okullarda ogretiliyor oyle senin anladigin gibi birsey degil. Kaldi ki seni banleyen de ben degildim. Ha bu arada sadece aptal oldugu icin cok adam ve kadin banlendi forumdan, kufure gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu noyzura neden bu kadar sıradan ya. normal insanlar gibi sigara molası vermek falan. ıyyy sistem ne kadar da makineleştirmiş bu adamı ööğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Alt tarafta komşu teyzeler kavga ediyorlar ve ben bu topiği okuyorum, hatta sanırım daha demin balkondan balkona bağrışarak günlük orgazmlarını yaşadılar. Eğleniyor musunuz bilmiyorum ama hiç de komik falan değil şu yazdıklarınız, onlardan farkınız yok işte, allah belanızı versin hepinizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Norak said: ya dümdüz sade şekilde banlamayın bunu, böle tüm mesajlarıda toptan silen şekilde banlayın pls lol http://worms2d.info/images/7/7e/Bonzi_buddy.gif ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyan tam oshocu yalnız.Açıklamaları ve düşüncelerinde çokça referans var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 topic : harika gelen topa abanma hazzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bonzi faydasiz olur, bundan sonra açacağı tüm topikler bunun gibi olcak adamın zaten, kaderi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 noyan kimse "doktoram var harikayım" diye bir şey söylemedi.muhtemelen senin geçmişle bağlantılı bir yaran var bu eğitim konusunda.ve yine muhtemelen eğitimli bir kişi geçmişte seni bu şekilde ezmiş ve sen de cevap verememişsin,şuanda da hırsını çıkartıyorsun "ahahha össde 20. olmuş ama sistemin kölesi ;D" diye para için kedi boku yiyen birinin de millete sistemin kölesi demesi gayet ilginç.aslında sosyoloji tezi yazılacak adamsın sosyoloji okuyan arkadaşlar değerlendirsin. sürekli dersin ya "SAYGILI OL BU BENİM HAYATIM VE BENİM DOĞRULARIM" diye.hah işte sen de millete aynı şekilde hakaret ediyorsun aslında."o kadar okudunuz sistemin kölesisiniz" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kendisi de sisteme alternatif degil ki, sistemin icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: kendisi de sisteme alternatif degil ki, sistemin icinde. gerçekçi bir alternatif var mı ki zaten sisteme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hangi sisteme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: hangi sisteme? Noyzura'nın bizim kölesi olduğumuzu söylediği sisteme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tuor_annare said: bu noyzura neden bu kadar sıradan ya. normal insanlar gibi sigara molası vermek falan. ıyyy sistem ne kadar da makineleştirmiş bu adamı ööğğğ sigaradan sigaraya fark var bilider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: kendisi de sisteme alternatif degil ki, sistemin icinde. dilediğimde log out yapıp tekrar girebiliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar