Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of kızlar...

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

ahahah kimseye küfür falan etmiyorum ve kendi topiklerimde yazıyorum. ne oldu zekanın karşısında duramayınca konu banlamaya mı geldi ?

işte toplumun aynasınız. kendinizden farklı olanı taşlayıp linç etmeye çalışıyorsunuz. ama gücünüz yetmez.

eğer banlayarak birini buradan uzaklaştırabilseydiniz xunnn hala burada olmazdı. simple logic you got it ?
Sosyal ağlarda paylaş

Alt tarafta komşu teyzeler kavga ediyorlar ve ben bu topiği okuyorum, hatta sanırım daha demin balkondan balkona bağrışarak günlük orgazmlarını yaşadılar.

Eğleniyor musunuz bilmiyorum ama hiç de komik falan değil şu yazdıklarınız, onlardan farkınız yok işte, allah belanızı versin hepinizin.
Sosyal ağlarda paylaş

noyan kimse "doktoram var harikayım" diye bir şey söylemedi.muhtemelen senin geçmişle bağlantılı bir yaran var bu eğitim konusunda.ve yine muhtemelen eğitimli bir kişi geçmişte seni bu şekilde ezmiş ve sen de cevap verememişsin,şuanda da hırsını çıkartıyorsun "ahahha össde 20. olmuş ama sistemin kölesi ;D" diye

para için kedi boku yiyen birinin de millete sistemin kölesi demesi gayet ilginç.aslında sosyoloji tezi yazılacak adamsın sosyoloji okuyan arkadaşlar değerlendirsin.

sürekli dersin ya "SAYGILI OL BU BENİM HAYATIM VE BENİM DOĞRULARIM" diye.hah işte sen de millete aynı şekilde hakaret ediyorsun aslında."o kadar okudunuz sistemin kölesisiniz" diyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...