Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 çakralarım kapandı o nasıl küfürlü post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 seagle da tam ergen, futbolda filanda boyle yeto yeto yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Çakralarım kapandı abi ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: hayir, milletin zamaninda pisti oynadigi kartlarla, mistik biseyler varmis gibi prim yapmasi cok acayip insanlarin. Piştide daha çok ruh olduguna eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Çakralarım kapandı abi ne yapayım. gel açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi allah aşkına bir kişi eğitim durumumla övündüğüme dair bir mesajımı bulsun şu konuda saçları kazıtacam kimse kimseden sırf eğitim durumundan ötürü üstün olamaz ama bakış açıları farklı olabilir, kaldı ki kendisine "hadi oradan falcı parçası" da demedim hani yazdıklarımı okusanız ne kendisini aşağıladığımı ne de kendime ait şeylerle karşımdakini ezmeye çalıştığımı göreceksiniz. ortada olan tek şey analiz geleceği olmayan ve şekilci bir kişi olduğunu düşünüyorum, o yüzden diğer bireylerden ayrı değerlendiriyorum yaptıklarını ve kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fin said: SeaGle said: Çakralarım kapandı abi ne yapayım. gel açayım. Sipiritüel bi hareketlenme oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-qHLxSg3dU8w/UgTQ5527HMI/AAAAAAAABN0/qKNLJVWR8rI/w800-h800/photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ekonomi doktorası yapmış birisinin tarot falcısıyla tartışması onun değerini mi düşürüyor? unvan, para , karı kız çoğunuzun ulaşamadığı , ulaştığı zamanda da bunun kompleksini yaşadığı şeyler haline gelmiş. bırak deliyse deli yazmayın bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 phdleri çıkarıp masaya vurma vakti mi geldi,kimsenin ezdiği yokki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Siz olayı anlamamışsınız ki hala. Adam "ben tarotla falla sizin verdiğinizden daha fazla fayda veriyorum insanlığa" diyor. Bahsettiğimiz şey karton kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kizlar bekliyo wuhuu dota var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 adamın ortamında çok kız olması "kazanma" (yada ne diyorsanız işte) durumu ise üzgünüm zaten şu hedefi seçerek kaybetmiş oluyorsunuz.. yıllar önce de yazdım ideallerinizin peşinden koşun, kuku bir ideal değildir günü kurtararak yaşamayı kendime yediremiyorum, geleceği planlamalı ve ne yapacağımın alternatif planlarını oluşturmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 cantug said: http://dashburst.com/wp-content/uploads/2013/06/on-the-internet-nobody-knows-youre-a-dog-meme.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Herkes senin gibi dizine kadar kukuda değil İldeniz'cim, merhamet et çocuklara. http://i.imgur.com/I5XSfaz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dize kadar kuku mu ıyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bazen yürümekte zorluk çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kestir olm fazlaliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 said: arabalarımın fotolarını eminim öyledir, bide bi yerde nertdeydi hindistan mıydı himalaya mıydı ev yaptıyordun onuda unutma dfg dediklerinin hiçbirini yapamıyor olmak çok koyuyordur ki kaçtı zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: bazen yürümekte zorluk çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Brofist cok iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 duşta bi çakralarımı açıp geldim beyler ne durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Norak said: said: arabalarımın fotolarını eminim öyledir, bide bi yerde nertdeydi hindistan mıydı himalaya mıydı ev yaptıyordun onuda unutma dfg dediklerinin hiçbirini yapamıyor olmak çok koyuyordur ki kaçtı zaten sdfsd Bu mesajların kalıcak ve o zaman alıntılarım ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 moriarty said: duşta bi çakralarımı açıp geldim beyler ne durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 İnternet cadeden yarım saat hesap açtırıcan onu da mesaj alıntılamakla harcama. 1 lira boşa gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar