Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Havuzu anladık peki deniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Artislik yapıp yeni dövmeyle denize havuza girme az sabret.2. dövmeyi yaptırdığımda yazın yumuşatıcı kremi sürmeyip ee ne olcak lan deyip salladığım için kabuk bağlayıp kurutmuş sonrada boyanın yayılmasını sağlamıştım hala duruyo öyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Valeron said: valla kardeşim tutturmuş girmek istiyorum diye vazelin streç yap gir dedim ama onun kararı Girmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Valeron said: SNA1L said: yaptırdığım gün yerde sızmışım üstüne çekirdek kabuğu otbok fln yapışmış ertesi günde denize girmiştim 10 yıl geçti hala çok canlı renkleri.adamın boya kaliteliyse bibok olmaz al işte bak adam nediyo hiçbişi de olmamış dio,sora gel de sorma araştırma. herkes bişi dior evet gerçekten bir tane yapılmaması gereken yapıldığında kötü sonuçlanmayınca hiç bir zaman kötü sonuçlanmayacağını kanıtlamış olduk. bence sen de bokun içinde yuvarlanmalısın yaptırır yaptırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Vidar said: Valeron said: SNA1L said: yaptırdığım gün yerde sızmışım üstüne çekirdek kabuğu otbok fln yapışmış ertesi günde denize girmiştim 10 yıl geçti hala çok canlı renkleri.adamın boya kaliteliyse bibok olmaz al işte bak adam nediyo hiçbişi de olmamış dio,sora gel de sorma araştırma. herkes bişi dior evet gerçekten bir tane yapılmaması gereken yapıldığında kötü sonuçlanmayınca hiç bir zaman kötü sonuçlanmayacağını kanıtlamış olduk. bence sen de bokun içinde yuvarlanmalısın yaptırır yaptırmaz. sende gel benle tezek havuzuna dalalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 içimdeki domuza reddemeyeceği bi teklifte bulundun napcaz şimdi? abav sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Absolut said: Havuzu anladık peki deniz ? denizde de mikrop bulaşabilir ama havuza göre riski az tabi. işte dediğim gibi bunlar hep risk (seks). denizin içinde dövdürürsün dövmeyi mikrop yoktur bulaşmaz, tam 10 gün beklersin çok ufak bir açık yara hali kalmıştır dövmenin o gün eşek bir mikrop gelir bulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Vidar said: içimdeki domuza reddemeyeceği bi teklifte bulundun napcaz şimdi? abav sayfa başı hepimizin içinde durdurulamaz bir domuz olduğuna inanıyorum gel el ele verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Black-ice said: Absolut said: Havuzu anladık peki deniz ? denizde de mikrop bulaşabilir ama havuza göre riski az tabi. işte dediğim gibi bunlar hep risk (seks). denizin içinde dövdürürsün dövmeyi mikrop yoktur bulaşmaz, tam 10 gün beklersin çok ufak bir açık yara hali kalmıştır dövmenin o gün eşek bir mikrop gelir bulaşır. abi haklısında sonuç olarak yani herşey risk (seks) öle bakarsak tabi. hani açıkta kalır atıyorum bi düşersin gene olur ne biliyim herşekilde öyle. korumak lazım ama tabi katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Valeron said: Vidar said: içimdeki domuza reddemeyeceği bi teklifte bulundun napcaz şimdi? abav sayfa başı hepimizin içinde durdurulamaz bir domuz olduğuna inanıyorum gel el ele verelim sadece el ele vereceksek sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Vidar said: Valeron said: Vidar said: içimdeki domuza reddemeyeceği bi teklifte bulundun napcaz şimdi? abav sayfa başı hepimizin içinde durdurulamaz bir domuz olduğuna inanıyorum gel el ele verelim sadece el ele vereceksek sorun yok. daha ilerisini düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yaz vakti yaptırmasaydınız keşke. Havuzu kloru bırak güneş mahveder iyileşen dövmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bence dovme sagliksiz, cunku icinde murekkep var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 pekmez var benimkinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Black_Hand said: dövme yaptır, sonrasını paticiğe sor. işeyin üstüne, daha çabuk iyileşir. (tu)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar