Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme sorası

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Valeron said:

SNA1L said:

yaptırdığım gün yerde sızmışım üstüne çekirdek kabuğu otbok fln yapışmış ertesi günde denize girmiştim 10 yıl geçti hala çok canlı renkleri.adamın boya kaliteliyse bibok olmaz

al işte bak adam nediyo hiçbişi de olmamış dio,sora gel de sorma araştırma. herkes bişi dior

evet gerçekten bir tane yapılmaması gereken yapıldığında kötü sonuçlanmayınca hiç bir zaman kötü sonuçlanmayacağını kanıtlamış olduk. bence sen de bokun içinde yuvarlanmalısın yaptırır yaptırmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Vidar said:

Valeron said:

SNA1L said:

yaptırdığım gün yerde sızmışım üstüne çekirdek kabuğu otbok fln yapışmış ertesi günde denize girmiştim 10 yıl geçti hala çok canlı renkleri.adamın boya kaliteliyse bibok olmaz

al işte bak adam nediyo hiçbişi de olmamış dio,sora gel de sorma araştırma. herkes bişi dior

evet gerçekten bir tane yapılmaması gereken yapıldığında kötü sonuçlanmayınca hiç bir zaman kötü sonuçlanmayacağını kanıtlamış olduk. bence sen de bokun içinde yuvarlanmalısın yaptırır yaptırmaz.

sende gel benle tezek havuzuna dalalım ?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Havuzu anladık peki deniz ?

denizde de mikrop bulaşabilir ama havuza göre riski az
tabi.

işte dediğim gibi bunlar hep risk (seks).

denizin içinde dövdürürsün dövmeyi mikrop yoktur bulaşmaz, tam 10 gün beklersin çok ufak bir açık yara hali kalmıştır dövmenin o gün eşek bir mikrop gelir bulaşır.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Absolut said:

Havuzu anladık peki deniz ?

denizde de mikrop bulaşabilir ama havuza göre riski az
tabi.

işte dediğim gibi bunlar hep risk (seks).

denizin içinde dövdürürsün dövmeyi mikrop yoktur bulaşmaz, tam 10 gün beklersin çok ufak bir açık yara hali kalmıştır dövmenin o gün eşek bir mikrop gelir bulaşır.

abi haklısında sonuç olarak yani herşey risk (seks) öle bakarsak tabi. hani açıkta kalır atıyorum bi düşersin gene olur ne biliyim herşekilde öyle. korumak lazım ama tabi katılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...