Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi sondaki hatun HOMOSOFYONLÖR derken ekrandan çıkıp beni yiyecek sandım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vKEiDGBs33E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xenocide said: abi sondaki hatun HOMOSOFYONLÖR derken ekrandan çıkıp beni yiyecek sandım bi an ulan insanlari birak sen nerden geldin diye sorasim geldi ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Fikirtepe dedi ya la ailksfaşlkshfşasklfhaşslkfhaşsf ilk insanlara benziyorlar diyor ya klashfşalkhfH HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu sorular patiye yöneltilse gene farklı bi sonuç çıkmayacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 baya başarılı cevaplar var ya favorilerim fikirtepe, şimdiki maymun niye insan olmuyor bu 2si matrak göndermeli zeka içeriyor falan üçüncüsü de evrim teorisin gerçekleşmesini allah'a bağlayan adam diyor işte evrim teorisi varsa bunun yaratılmadığına işaret değildir, bence inananların böyle düşünmesi gayet ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 1:27 DE http://www.youtube.com/watch?v=NEhsp_rJ1s8 hahhahahaha o bu çocuk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Videonun sonundaki ablaya siz de bizim honolululaştırımadıklarımızdan mısınız dedirtesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Bu arada en swonda bilimsel açıklama yapan ablanın kendini niye bilime verdiği ortada bence ya, o kadar bilimsel olunmaz çünkü normalde. Ardeth? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ben istanbul fikirtepede dogdum ve adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mortis said: ve çocuk ciddi ciddi şunu diyor ya "e insanlar maymundan geldiyse, şimdiki maymunlar neden insan olmuyor" hahaha cizız abi eleman geyik yapıyo orada ciddi sanmışsın asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ebRDmAfLuvQ edit: Rhom'da koymuş aynı şeyi yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar