Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskançlık ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kıskanç mısınız?

* ne kadar kıskançsınız ?

Insanlar neden kıskanır yada neden böle bi ihtiyaç duyarlar ?

Ben kıskanç'ım yani kriterleri var sevdiğimi kıskanırım.[signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Mesaj tarihi:
john petrucciyi kıskanıyorum =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
ben kıskanç'ım.
sevdiğimi kıskanırım bayağı.
zamanında cok sıktığım oldu.[signature][hline]- Kuzu
Mesaj tarihi:
Eskidendi eskiden evet...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
kıskancım
pis kıskanırım
aslında kıskançlık kendine yakışanı giymektir.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 09 Aralık 2004 17:04 tarihinde demiş ki:
kıskancım
pis kıskanırım
aslında kıskançlık kendine yakışanı giymektir.

ben okulda kendime yakışanı giyiyorum bu eleman kıskanıyor beni çıkart fln böyle giyinme diyor
Mesaj tarihi:
off ya bn çok kıskancım bööle hoşlandıım insnn yanına bi kız gidince direk paranoya yapıorm noolcaksa?!ama elimde diil ve çk kötü bu ya insan bi huzurlu olamıo[signature][hline]welcome to the machine
Mesaj tarihi:
kıskancım gerekirse kafada atarım...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Mesaj tarihi:
Heralde cevremde gordugum en kiskanc insan benimdir ... Yakinlarimi akrabalarimi gectim artik tanimadigim insanlari , yada yeni tanidigim insanlari bile kiskanir oldum ; lol ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Mesaj tarihi:
said:
narin, 09 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Heralde cevremde gordugum en kiskanc insan benimdir ... Yakinlarimi akrabalarimi gectim artik tanimadigim insanlari , yada yeni tanidigim insanlari bile kiskanir oldum ; lol ..

ohe![signature][hline]- Kuzu
Mesaj tarihi:
Bir hayli kıskancımdır. Ama yalnızca içime atarım. Hiç bir zaman dışıma vurmam, kıskançlığımdan da hiç bir hareket sergilemem yani... Yalnızca kendi içimde eririm ama gıkımı çıkarmam. Kıskançlık zayıflıktır çünkü kanımca... Ben de bunu yoketmeye çalışıyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
kıskanmam ama belli ederim[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Mesaj tarihi:
Kıskanırım...
Hemde çok..
Yakın arklarımı bile kıskanırım..
Dışarıdan anlaşılıyor galiba.. =))[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
  • Yeni Oluştur...