Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıskançlık ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Eskidendi eskiden evet...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

kıskancım
pis kıskanırım
aslında kıskançlık kendine yakışanı giymektir.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskancım. Ama karşımdakine güveniyorsam da her türlü şeyi yapmasına izin veririm açıkçası. Kendi arkadaşlarıyla tatile gider, bara gider vs.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 09 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Heralde cevremde gordugum en kiskanc insan benimdir ... Yakinlarimi akrabalarimi gectim artik tanimadigim insanlari , yada yeni tanidigim insanlari bile kiskanir oldum ; lol ..

ohe![signature][hline]- Kuzu
- Suç benim seni kalbime yazmışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir hayli kıskancımdır. Ama yalnızca içime atarım. Hiç bir zaman dışıma vurmam, kıskançlığımdan da hiç bir hareket sergilemem yani... Yalnızca kendi içimde eririm ama gıkımı çıkarmam. Kıskançlık zayıflıktır çünkü kanımca... Ben de bunu yoketmeye çalışıyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

kıskanmam ama belli ederim[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...