Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kıskanç mısınız? * ne kadar kıskançsınız ? Insanlar neden kıskanır yada neden böle bi ihtiyaç duyarlar ? Ben kıskanç'ım yani kriterleri var sevdiğimi kıskanırım.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 john petrucciyi kıskanıyorum =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Ne kadar kıskanç olduğunuzu anlamak için bu soruları yanıtlayın ve arka sayfadaki cevaplara bakın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 yerine göre kıskancım elbette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kıskancım sanırım baya. ama belli etmiyorum pek. hmn.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 ben kıskanç'ım. sevdiğimi kıskanırım bayağı. zamanında cok sıktığım oldu.[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 baya kıskancımda her ne kdr belli etmemeye calı$samda anla$ılıyor =) dogal olarak sevdigim ki$ileri ve $eyleri kıskanırım.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Eskidendi eskiden evet...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kıskancım pis kıskanırım aslında kıskançlık kendine yakışanı giymektir.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: shapshal, 09 Aralık 2004 17:04 tarihinde demiş ki: kıskancım pis kıskanırım aslında kıskançlık kendine yakışanı giymektir. ben okulda kendime yakışanı giyiyorum bu eleman kıskanıyor beni çıkart fln böyle giyinme diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 off ya bn çok kıskancım bööle hoşlandıım insnn yanına bi kız gidince direk paranoya yapıorm noolcaksa?!ama elimde diil ve çk kötü bu ya insan bi huzurlu olamıo[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kıskancım gerekirse kafada atarım...[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Heralde cevremde gordugum en kiskanc insan benimdir ... Yakinlarimi akrabalarimi gectim artik tanimadigim insanlari , yada yeni tanidigim insanlari bile kiskanir oldum ; lol ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kıskancım. Ama karşımdakine güveniyorsam da her türlü şeyi yapmasına izin veririm açıkçası. Kendi arkadaşlarıyla tatile gider, bara gider vs.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 çok.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kıskanırım hemde çok fazla kıskanırım güven ise ayrı bir konu ona güvenirim ama etrafa başkalarına güvenmem o yüzden öööle her istediğini yapamassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: narin, 09 Aralık 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Heralde cevremde gordugum en kiskanc insan benimdir ... Yakinlarimi akrabalarimi gectim artik tanimadigim insanlari , yada yeni tanidigim insanlari bile kiskanir oldum ; lol .. ohe![signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 benden de oha. grandmaster nazarwoman.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Bir hayli kıskancımdır. Ama yalnızca içime atarım. Hiç bir zaman dışıma vurmam, kıskançlığımdan da hiç bir hareket sergilemem yani... Yalnızca kendi içimde eririm ama gıkımı çıkarmam. Kıskançlık zayıflıktır çünkü kanımca... Ben de bunu yoketmeye çalışıyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kıskanırım ama belli etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 kıskanmam ama belli ederim[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- Dünyada İşe yaramaz insan 2 çeşittir.Biri Söylediğin hiçbirşeyi yapamaz;diğeri bunun dışındaki herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Kıskanırım... Hemde çok.. Yakın arklarımı bile kıskanırım.. Dışarıdan anlaşılıyor galiba.. =))[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 anladık gaysın de bunu heryerde açıklamasan?[signature][hline]SlayerTr [Bu mesaj Pyr0 tarafından 09 Aralık 2004 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Herkes kıskanır ama çoğu belli etmemeye çalışır, kıskanmayan sevmiyordur yada kendine aşırı güveniyordur bulutların üstünde geziyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Çok kıskancım..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar