barbu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arsenal 15 çakar. 1-15 filan biter. Hiç şans yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 totemler bizim için dikiliyor sevgilim göz yaşım mezarına dökülüyor sevgilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fener eksik arsenali kütürdetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bir de ne olursa olsun Arsenal Avrupa'da iyi oynar. Ben Chelsea'den, Manu'dan beklerim süpriz erken elenmeler, Arsenal'dan beklemem. Ha çeyrek final ötesi her daim sürpriz adamlar için fakat buraların takımı değiller, totem ettik şakalaştık heves yapmayın sdhfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kaç başlık oldu sayamadım, fenerlilerin tek tesellisi totem oldu sdfguydıgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Arsenal 20 senedir aynı hocayla ve oturmuş makine gibi işleyen bir takım, kıçıkırık Benfica bile oturmuş tıktıktık oyunuyla bizim iyi oynuyoruz dediğimiz takımımızı eledi, 3er tane yeriz içerde dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 blackhavvk said: Slm fenerin yenilmesi için hiç bir sebep yok.oyum fenere. yenmemiz için de bir sebep veya umut yok malesef. ya bence futbol şubesini komple kapatalım zaten pek beceremiyoruz,yönetim,td,transferler falan olmuyor basketbol'a yönelelim,hem daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 padişah Aziz gitsin herşey normalleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 yonetimi bi degistirebilsiniz acilicak onunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çok yavaşsın Şükrü!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 "Tatar Ramazan" said: padişah Aziz gitsin herşey normalleşir Enkaz devralır yeni yönetim. Fenerbahçe resmen şirketlerden şubelere kadrolaştı, gerçekten cumhuriyetteki bir iktidar gibi. İzlerin silinmesi ve kendi düzenini oturtması baya bir süre alır yönetimin, göze alınması zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arsenal rahat çüker bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2-0 yener fener. İngiltere'de 7-0 yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 banada fener yencek gibi geliyor ama ingilterede 7+ olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben genelde herkesin zıttı tahminde bulurum ama burada herkes benim gibi düşünüyor nedense. Gene de söyleyeyim. burada yeneriz ama orada eleniriz annemizin kupası uefa'ya gideriz. Kamyonla para da Galatasaray'a gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 isallah canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 burda 3 atarlar evlerinde 4 atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 arabada beş evde onbeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Arsenal gs den olan hıncını fenerden alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 unK said: KuddusiMavra said: şu alex'i erken göndermeyecekti aykut. aha,onu da gönderdiler ki ben takımın iyi oynadığına inanıyorum aykut'la.şimdi bu ersun yanal geldi,eski köye yeni adet getirip saçma sapan şeyler deniyor.ama arsenale elendikten sonra,ligde de üst üste 2 maç kötü sonuç alsın,gider. hiç bir şey anlamadım olm,bu ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 aquila said: isallah canim ya. şükrü,sen bu cevabı çok benimsedin he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 agzima iyi oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 isallah canim ya. yok,haklısın,senin ağzına oturmuş gerçekten.bana olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 CAS rövanş maçının olduğu gün açıklayacakmış nihai kararı, ağır saçma. Ya 1 gün önce ya da 1 gün sonra açıkla, boşuna Londra'ya gidecek adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Sirf zarar ziyan olsun diye iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar