Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pişman oldunuz muuuu?

Horrible

Öne çıkan mesajlar

said:
Predator-, 27 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki:
Keşke 10 yıl öncesine dönüp ilkokul 1 sırasında uyansam hayatımda sadece bir rüya olsa bugüne kadar. hep arzulamışımdır

Bence Allah korusun bu kdr yılı baştan çekemem :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

madem durum zamanı kontrol etmeye geldi
keşke hayatım boyunca lise3 senenisinin başından mayısa kadar olan kısmını tekrar tekrar yaşasam hemde öss stresine bile razıyım tekrar tekrar.... :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Çünküüüü bu topici açıtığımda yaptığım birşeyden dolayı çoook pişman oldum ve ne biliim bazı şeylerden gerçekten çok pişmanım bakalım başkasıda pişman mı die :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar cok gecmişe donup pişman oldugum seyler dusunumki surekli içimde keske orta okuldan falan tekrar baslayıp herseyi yeniden yasasam diyodum surekli kendi kendime ama tabiki olmuyo ders alalım yete ama ben onuda yapamıyorumki kırdıgım potları yazsam kitap olur be ama ben hala devam ediyorummm[signature][hline]sheref, 25 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki:
golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
arakmı?

arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator-, 27 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki:
Horrible nolcakki 10 yılı yaşamak ? :) Üstüne bu 10 yılı bilinçli olayları bilerek istediğin gibi yönlendirerek yaşayıp hayatını öyle şekillendirebilceksin. Hep hayal etmişimdir ya inanılmaz süper olurdu ya :)

öle deme o kdr ödev yapamam bi daha :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cermy, 28 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
sahsen benim zamani ileriye almayı istedigimde cok olmustur yani.
böle her eylül basından hooop haziran ortasina atlamak .
hic fena olmazdı

Bende hep düşünürdüm okulların acıldıgı zamanı ileri alıp kapandıgı zamana almak gibi hayallerim wardi hep ama hiç olmazdi :-)[signature][hline]Diomedes
Mail
MSN
Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN
Rot Clan
Sosyal ağlarda paylaş

Keske lise 2'nin başına geri dönebilseydim hatta daha da geriye orta3'e dönebilseydim...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 27 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki:
keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu
:( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.)

bence de

said:
daverc, 27 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki:
evet keske lise 1in basinda mmorpg oynamaya baslamasaydim, hersey cok daha farkli olurdu, keske 5 senedir soylemek istedigim seyleri soyeseydim, keske bazi seylerin degerini onu kaybetmeden bilseydim, keske bunlari yazmasaydim.

yarı yarıya bence de[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...