SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bende keske tam 2 gun gerıye donebılsem.. off of[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Keşke 10 yıl öncesine dönüp ilkokul 1 sırasında uyansam hayatımda sadece bir rüya olsa bugüne kadar. hep arzulamışımdır[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Predator-, 27 Kasım 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Keşke 10 yıl öncesine dönüp ilkokul 1 sırasında uyansam hayatımda sadece bir rüya olsa bugüne kadar. hep arzulamışımdır Bence Allah korusun bu kdr yılı baştan çekemem :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 madem durum zamanı kontrol etmeye geldi keşke hayatım boyunca lise3 senenisinin başından mayısa kadar olan kısmını tekrar tekrar yaşasam hemde öss stresine bile razıyım tekrar tekrar.... :([signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ardeth başka bişey iste yahu hayır ben yaşıyorum, söyleyebilirim ki hiç keyifli değil:-) benimde pişman olduğum olaylar olmuştur, ama hatırlamıyorum:) bunun için pişmanım.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya kardeşim niye şöyle konular açıp insanlara :( yazdırıyorsunuz? "İyi ki yaptım, dediğiniz şeyler?" gibi pembe ve pofuduk topikler açılsın biraz da. :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 27 Kasım 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Çünküüüü bu topici açıtığımda yaptığım birşeyden dolayı çoook pişman oldum ve ne biliim bazı şeylerden gerçekten çok pişmanım bakalım başkasıda pişman mı die :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yürrü be kim tutar seni :) şaka bi yana pişman olmamış insan yoktur. olmamışsa insan değildir[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 o kadar cok gecmişe donup pişman oldugum seyler dusunumki surekli içimde keske orta okuldan falan tekrar baslayıp herseyi yeniden yasasam diyodum surekli kendi kendime ama tabiki olmuyo ders alalım yete ama ben onuda yapamıyorumki kırdıgım potları yazsam kitap olur be ama ben hala devam ediyorummm[signature][hline]sheref, 25 Kasım 2004 00:54 tarihinde demiş ki: golgotha, 24 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki: arakmı? arak değil tarak dermişim ortamı gerermişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Horrible nolcakki 10 yılı yaşamak ? :) Üstüne bu 10 yılı bilinçli olayları bilerek istediğin gibi yönlendirerek yaşayıp hayatını öyle şekillendirebilceksin. Hep hayal etmişimdir ya inanılmaz süper olurdu ya :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 diyorsun ki insan yaşamadan önce rüya görmeli....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Predator-, 27 Kasım 2004 23:17 tarihinde demiş ki: Horrible nolcakki 10 yılı yaşamak ? :) Üstüne bu 10 yılı bilinçli olayları bilerek istediğin gibi yönlendirerek yaşayıp hayatını öyle şekillendirebilceksin. Hep hayal etmişimdir ya inanılmaz süper olurdu ya :) öle deme o kdr ödev yapamam bi daha :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sadece guvendigime bi kac kez de konustuguma bisman oldum[signature][hline]senin için ağlamak nedir ki? ben seninle gülmüşüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hmm bak onu düşünmedimde. Bu hayattan alıcağın zevkler yanında çok az olucaktır eminim ki.[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bilgisayarı aldığıma pişman oldum[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hatasız kul olmaz. herkesin bi hatası olmuştur ve geri almak istemiştir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 en bst örnegı daha 1 saat önce yabtıgım hareketten oturu a$ırı pı$manım $uan.[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 nedir? özelse sanane diyebilirsin tabi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sahsen benim zamani ileriye almayı istedigimde cok olmustur yani. böle her eylül basından hooop haziran ortasina atlamak . hic fena olmazdı[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pişman olmadan geçirdiğim bir saat bile yok...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Cermy, 28 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki: sahsen benim zamani ileriye almayı istedigimde cok olmustur yani. böle her eylül basından hooop haziran ortasina atlamak . hic fena olmazdı Bende hep düşünürdüm okulların acıldıgı zamanı ileri alıp kapandıgı zamana almak gibi hayallerim wardi hep ama hiç olmazdi :-)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 e benimde anlatmak istedigim oydu zaten. :D evet ama ya bi turlu gerceklestiremedik ;)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Keske lise 2'nin başına geri dönebilseydim hatta daha da geriye orta3'e dönebilseydim...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ahh ahhh :-)[signature][hline]Diomedes Mail MSN ICQ Sanal Mesleğinizi öğrenmek istiyorsanız TIKLAYIN Rot Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Bellow, 27 Kasım 2004 19:04 tarihinde demiş ki: keşke en sevdiğim arkadaşıma olan aşkımı açıklamasaydım hep arkadaş kalsaydık çıkıp ayrılınca arkadaşlığımız bozuldu :( keşkee hayallerimi gerçekleştirmek için milletten yardım isteseydim. (daha zamanı var hmm.) bence de said: daverc, 27 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: evet keske lise 1in basinda mmorpg oynamaya baslamasaydim, hersey cok daha farkli olurdu, keske 5 senedir soylemek istedigim seyleri soyeseydim, keske bazi seylerin degerini onu kaybetmeden bilseydim, keske bunlari yazmasaydim. yarı yarıya bence de[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar