Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

midye dolma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadıkoyde balikcilar carsisinda bi dukkandan aldim gecen daha yeni cikmisti sicak sicak aldim 15 tane 20dk bekle dedi ama max 10dk sonra hepsini yemistim gecenin kapanisi da yaklasik bi 35 midye ile oldu 60kr dan 30m gommusum demek
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Midyelerde %81.73 su, %4.03 yağ, %5.62 protein, %1.80 inorganik madde, %6.82 karbonhidrat bulunmuştur. Kuru madde üzerinden yapılan hesaplamada %22.06 yağ, %30.76 protein, %9.85 inorganik madde, %37.33 karbonhidrat olduğu saptanmıştır.
Mesaj tarihi:
Çankaya'da düzgün bir restauranttan adam başı 10 tane midye söyledik yemeğin üzerine yedik. Ondan sonraki 3 gün boyunca karın ağrısından kıvrandım durdum. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde, zehirlenmiştik sanırım. O günden beri midye yemiyorum. Normalde çok severim ancak sağlıklı bir gıda değil.
Mesaj tarihi:
midyenin çıkarıldığı denizin de tadına ciddi etkisi var sanırım. mesela antalya'da yediğim ile istanbul'da yediğimin arasında baya fark vardı. izmirliler de anlata anlata bitiremiyor oraların midyesini,tabi merak ediyor insan :(
Mesaj tarihi:
7-8 yaşımdan beri midye yiyorum hiç böle sayfalarca konusunun açılacagını düşünmezdim

o değilde ıslak badem de çok güzel birşey yemediyseniz
  • Yeni Oluştur...