Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 barbekü soslu çok güzel oluyo tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yemeyin ağırmetal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 midye döner en kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hazir dondurulmus, temizlenmisini alip evde sote yapiyorum. Her turlu tarif tavsiyesine acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kadıkoyde balikcilar carsisinda bi dukkandan aldim gecen daha yeni cikmisti sicak sicak aldim 15 tane 20dk bekle dedi ama max 10dk sonra hepsini yemistim gecenin kapanisi da yaklasik bi 35 midye ile oldu 60kr dan 30m gommusum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: Midyelerde %81.73 su, %4.03 yağ, %5.62 protein, %1.80 inorganik madde, %6.82 karbonhidrat bulunmuştur. Kuru madde üzerinden yapılan hesaplamada %22.06 yağ, %30.76 protein, %9.85 inorganik madde, %37.33 karbonhidrat olduğu saptanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 benim midye seven kardeşlerimi banlamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Çankaya'da düzgün bir restauranttan adam başı 10 tane midye söyledik yemeğin üzerine yedik. Ondan sonraki 3 gün boyunca karın ağrısından kıvrandım durdum. Diğer arkadaşlar da aynı şekilde, zehirlenmiştik sanırım. O günden beri midye yemiyorum. Normalde çok severim ancak sağlıklı bir gıda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi olay orada işte sen düzgün lokanta da yersen zehirlenirsin sokakta yersen birşey olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 benjani said: hayatımda hiç midye yemedim ben de bu yaz antalyada ilk defa yedim. gece klubünün dışında direk kurulmuş mekanın midyecisi asdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 midyenin çıkarıldığı denizin de tadına ciddi etkisi var sanırım. mesela antalya'da yediğim ile istanbul'da yediğimin arasında baya fark vardı. izmirliler de anlata anlata bitiremiyor oraların midyesini,tabi merak ediyor insan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Antalyadaki midyeler istanbul veya izmirden geliyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 7-8 yaşımdan beri midye yiyorum hiç böle sayfalarca konusunun açılacagını düşünmezdim o değilde ıslak badem de çok güzel birşey yemediyseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bütün midyeler mardinden geliyor diye biliyordum ya mardinli olmayan mideyici görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 su altı pislik süzgeçleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar