di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Cama sikilabilen herseyin adi camsil Turkiye'de, hepsinin icinde farkli kimyasal var, sen kalkmissin camsile sunu karistir. Agir sacmaliyosun.
di Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 GreenPeace77 said: sorunuma benzer başlığı görünce sormak istedim mide kaldırıcı etksii olabilicek içerik spo altında mutfak lavabo giderinden gelen kahverengi jölemsi tabaka ve koku; muhtemelen binanın mutfak lavabo giderine pis su gideri karışıyor buda mikrop veya bakteri üretiyor 2 hafta aralıklarla 3-4 paket lavabo aç döküyorum pvc borulardaki o tabaka ve koku kayboluyor sonra tekrar çoğalıyor ne yapmak lazım yurt dışı sitelerde antibakteriyal borular var tr de varmıdır yada başka çözüm ne olabilir ? (alt kat komşudada var bu sorun) Plazmaysalarda var bu sorun. Led alman lazimdi. sdf Saka gi yana su boru temizleyici acici seylerden dene istersen.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bol bol havalandıracaksın ve fırçayla amansızca fırçala oraları
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mevzu derzlerdeyse yapı marketlerde derzler için keçeli kaleme benzeyen bi kalem var onunla derzlerin üstünü boyayabilirsin.
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Cif dokup biraz bekleyip scotch brite la ovalayacaksin. Biraz kasiyor gerci. Nasil bir forum olduk biz yahu:) Ultimatr den banyo temizligine, acilin Paticik geliyor hulooggggg...
lemuria Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Fistan said: kesin çözüm : porçöz spreyle sıkıyorsun bolca 5-6 dk sonra beyaz cif jel ile fırçalıyorsun şu.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sizin aklınıza uyanın ben parmaklarım yandı lan kreç çözücüden... yanlışıkla deydi hafif toplı iğne başı kadar kreç sökücü anam anam daha dikkatlı olmam gerek
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Yeteneksiz çıktı adam beyler dağılın
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 chrome said: Abi o borularin komple degismesi lazim lel http://i.imgur.com/5iC97.jpg
Öne çıkan mesajlar