Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Gaziantepspor | 19/08/2013 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esh said:

Simdi onu dicektim sdf, uzak dediginiz ceza sahasinin 3-4 metre gerisi degil di mi?

Uzak dediğim benim şahsen o, 2006 Dünya Kupası'ndan beri artık oyunla bütünleşik bir taktik oldu o, özellikle Sneijder ve Selçuk ters kanattan uzak direğe çok iyi plase kesiyor. Daha da uzak diyorsan abanmak o ya hadshad
Mesaj tarihi:
scorch said:

Bence düşündüğümüzden kolay geçecek. Tek endişem antep birbirine çok alışık oyunculardan kurulu.

Bizimkiler de yeni tanışmıyor. Antep'in kadro çok defolu, hiç transfer yapamadılar, bildiğim kadarıyla adam gibi kamp bile yapamadılar parasızlıktan. Kadroda gideri olan 3 adam var. Cenk, Karcemarskas bir de Boşnak orta saha. Arıza çıkarsa bu adamlardan çıkar
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Kim oynasın sağ kanatta? Sabri mi? cezalı. Selçuk mu? Olmadı işte bikaç kez denendi. Yekta? Engin? Kazım??

Yok işte o pozisyonun en iyisi Hamit.

iyisini alsinlar.
Mesaj tarihi:
Engin de Kazım da hücum anlamında daha çok katkı verir fakat Terim garanti koşan basan adam seviyor. Engin ve Kazım bariz daha patlayıcı olsa da Hamit'in kondisyonu düşmüyor yoksa koyulacak mevcut kadroda bile çok adam var. Ha vasatı aşıyor mu bence hala hayır. İşte bu bölgede paraya kıyılıp ya Alper ya da Hakan Çalhanoğlu alınacaktı, bu paralar neden harcanmıyor aklım almıyor. Yerliyse yerli, git Hamburg'a ver 7-8 al işte canavar gibi yeteneği.

Tamam kadro oturdu artık, 1-2 ilaveyle ilerleyecek iskelet korundukça fakat 10 milyon euro civarı bir bonservis harcadık. Transfer bütçesi 30 olarak açıklanmıştı mali kurulda, hepsini harcamak zorunda değilsin de varken imkan al işte, kadro segment atlayacak sağ tarafa iyi bir adamla
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

alpere harcandıda eskişehir yamuk yaptı

Eskişehir-Ersun Yanal-Eski çakal başkanları yedi adamı. Neyse davası olmaz artık. Asıl şu ligde açık ara en beğendiğim genç oyuncu Sefa Yılmaz. Sağ kanat, genç, yerli, demin attı golünü yine. Ama işte Kayseri bize en az 8'e kitler
Mesaj tarihi:
real'de sağ bek oynadığı bir maçtaki performansını hatırlıyorum mesela. hani şimdi köşeye gidip götünü dönen adam gibi değildi. bildiğin it gibi gidiyordu sağdan.

emekli olmaya gelmiş buraya bariz.
Mesaj tarihi:
Red said:

real'de sağ bek oynadığı bir maçtaki performansını hatırlıyorum mesela. hani şimdi köşeye gidip götünü dönen adam gibi değildi. bildiğin it gibi gidiyordu sağdan.

emekli olmaya gelmiş buraya bariz.
türkiye-çek maçındada sağ kanat oynamıştı 3 asist yapmıştı
  • Yeni Oluştur...