Flam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben 3 tane pet sattım 20k para. yan gelip yatıyorum. huntard 55 oldu. RaF ile kasıyorum ama günlük 2-3 saat falan kasıyorum. Skinning mining gibi professionları da arkadaşım oyunda değilken kasıyorum. Professionu levellarken kasın aman. Yoksa bela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 fir3blad3 said: hunterım level 59 oldu. halen çulsuzum. 1,5k gold para birikti. Harcadığım en yüksek meblağ 1,5k lık guild helmeti oldu şimdiye kadar. Nasıl para kazanılıyor bu oyunda ? :) Bineklerin yanına yaklaşılmıyor. midem kaldırır dersen b.pet levellayıp sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kaça gider ki lvl25 rare bir pet ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 realmine ve petine göre çok değişiyo tabi de, ortalama 10k falan gideri oluyor. edit: geçen hafta 80k'ya 25 lvl crawling claw satan arkadaşım var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Fiyat iyide onu kasmak çok zor olur yav o kadar sabrım yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yeterince pet battle yapıp, önce 3 tane 25 sahibi olup, o 3 adet 25 ile 2-3 saate bir level 1 leri 25 yapmaya başlayınca pet levellama işi baya hızlanmaya başlıyor. Hele böyle ortamda bulunan level 24-25 tamerları 2 petle yenebilecek petlerede sahip olunca, hergün ortalama 1 saat harcayıp 3-4 tane peti 1'den 25'e getirebiliyorsun. Sorun peti 25lemek değil yani, sorun satılacak rare peti bulmak. Crawling claw için 80k veren adam onun level 1'ini de 75-80k verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Pet olayı kasış gibi. Hiç denemedim açıkçası. Başka tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 aklıma geldi yine şu lanet oyunda tek özlediğim şey herhalde barrenste quest, ne güzeldi ya gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 tey tey, 7-8 yıl önceki barrens ama 1 levelin bir ömür aldığı asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 reampage said: aklıma geldi yine şu lanet oyunda tek özlediğim şey herhalde barrenste quest, ne güzeldi ya gece şu müzik yüzünden şu oyuna bulaştım ben. lanet girsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 DarKRideR said: tey tey, 7-8 yıl önceki barrens ama 1 levelin bir ömür aldığı asdfasd aynen ya thousnd needles devamında tanarise kadar yolu vardı işte peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Barrens'ta calan müzik korkunc. Ordaki kosturmacadan nefret ettigim kadar hicbir haritadan nefret etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sus yeto ally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar