stinger Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Öncelikle starter editiondan deneme olarak başlamayı düşünüyoruz. Hangi server ı tavsiye edersiniz , birde pve serverında sadece arenadamı pvp yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 wow'a bu saatten sonra başlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yeni başlayanların yapacağı zibilyon tane şey var, niye başlamasınlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 stinger said: Öncelikle starter editiondan deneme olarak başlamayı düşünüyoruz. Hangi server ı tavsiye edersiniz , birde pve serverında sadece arenadamı pvp yapılıyor. serverınızı horde alliance oranına göre seçin derim. Bazı serverlarda (bkz frostmane) %80 alliance %20 horde vs. gibi oluyor. Şu an server durumlarını bilmiyorum ama elbet vardır bi yerlerde en dengeli server neresi diye avrupada. PVE serverında, battlegroundlarda, arenalarda pvp yapılıyor . Yani herhangi bir world pvp mevcut değil contested zonelarda. Quest yaparken random pvpye denk gelmiim, kimse beni ganklemesin pvp ayrı, pve ayrıdır diyorsan PVE serverını seçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ne kadar sansli yeni baslayan biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Arkadaşlarla yeni başlıyor olmak isterdim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Yeni baslayabiliceginiz daha iyi milyor tane sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 WoW'a yeni başlayanlara gıptayla bakıyorum. http://i.imgur.com/iHby3RI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben hiç oynamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yeni başlıyosa oyna oyna bitmez oyun. ben açtım acc yi oyunu silcem HD den bi daha açmıyım diye o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ben her ek pakette bir karakter kasarım ve 1 ay olmadan satarım bu pandaria da da yaptım aynını. Ama bir ara 5€ a düşürmüşlerdi o ara 1 tane aldıydım acc. Şimdi o duruyor hiç açasım bile gelmiyor abi o kadar sıkmış ki. Bir de arkadaşım yok ki. Arkadaş olsa belki kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 3,75 € 'a battlechest'i veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yeni başlıyosa bi sürü yeni şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Başladık bir paladin bir hunter takılıyoz şimdilik. Gerçi bir takım hatalar yüzünden oyunu yeniden kuruyorum ama şimdilik memnunum. Evvela insan olmak lazım deyip insan açtık. İlerleyen sürede diğer ırklarda denenebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mortis said: serverınızı horde alliance oranına göre seçin derim. Bazı serverlarda (bkz frostmane) %80 alliance %20 horde vs. gibi oluyor. Şu an server durumlarını bilmiyorum ama elbet vardır bi yerlerde en dengeli server neresi diye avrupada. PVE serverında, battlegroundlarda, arenalarda pvp yapılıyor . Yani herhangi bir world pvp mevcut değil contested zonelarda. Quest yaparken random pvpye denk gelmiim, kimse beni ganklemesin pvp ayrı, pve ayrıdır diyorsan PVE serverını seçin. Frostmane de başladık . Bir sitede Frostmane için yoğunluk %55-%45 gibi bir rakam veriyordu, daldık hemen bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 valla biz frostmane de oynarken allylar çok fazlaydı belki düzelmiştir :) hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 stinger said: Frostmane de başladık . Bir sitede Frostmane için yoğunluk %55-%45 gibi bir rakam veriyordu, daldık hemen bizde. nasıl yani? o site bayağı bir eskiymiş frostmane Ally server'ı. bütün horde şehirleri de boş, chat'te boş. şu an horde bi char levellıyorumm da AH'de item bile yok. bi de artık world pvp'nin esamesi okunmuyor. Hangi faction olacaksanız aktif olduğu yere gidin. dengeli olmasına takılmayın. Horde'sanız Twisting Nether iyi bir server. Heralde ally için de frostmane iyi bi serverdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 buna başlayacağına arkadaşlarınla diablo 2'ye başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 mardox said: nasıl yani? o site bayağı bir eskiymiş frostmane Ally server'ı. bütün horde şehirleri de boş, chat'te boş. şu an horde bi char levellıyorumm da AH'de item bile yok. bi de artık world pvp'nin esamesi okunmuyor. Hangi faction olacaksanız aktif olduğu yere gidin. dengeli olmasına takılmayın. Horde'sanız Twisting Nether iyi bir server. Heralde ally için de frostmane iyi bi serverdır. O zaman bir daha dikkatli bakalım .Daha yeni başladık nasılsa, güzel bir pvp server'a geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yani world pvp yok. gerçekten yok :) o yüzden hangi faction düşünüyosanız aktif ve kalabalık olduğu serverı seçin. en kötü General'den adam toplar başka servera world pvp'ye gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hyjal, dark portalin onu ve hellfire peninsula. buralar world pvp noktalari. daha cok high lvllarin daha lvl kasanlari kestigi noktalar da diyebiliriz tabi. en azindan benim serverda buralardi problemli mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://wow.realmpop.com/eu-frostmane.html şöyle bir sey miş frostmanenın durumu A 90,2/9,8 H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Realm istatislikleri gerçeği çok yansıtmıyor. Neticede birileri yüklüyor, bende bir kaç yıl boyunca wow census isimli addon ile oynadığım realmlerin hem ally hem horde tarafını sayıp yükledim. Ama bir kaç kişinin yüklemesi yeterli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konu kirliligine cok önem verdigim icin sorumu buraya yapim. Barbar druid acmisitm gecen gün. 90'ladim. Üste basa biraz ceki düzen vermek gerek. Feral'e en uygun 2h silahi nerde kasarim? BG mi yoksa dungeon farm mi? Profession olarak da Skinning var. Nerde en hizli leather toplanir? Ayrica tavsiyeniz varsa cok makbule gecer. Surdaki dailyleri yap, bu quest serisini yap gibi. Lakin en ufak bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar