Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Ya hayat dersini geç, sen bu gece bana enerji falan yollayabiliyosan yolla da bi göreyim gerçekten var mı bi yeteneğin yoksa kuru sıkı sallıyo musun aylardır?

Kaldı ki, seni burda zor durumda düşürmek isteseler, istesek, gezi parkı direnişinden fotoların var, ki hükümet sazan gibi atlar. Onu geç şu şu forumda şu şu adam madde kullanımına teşvik ediyo diye iftira atsa bile çok kolay gelir gerisi.

Peki bunu kim niye yapsın? İnternet gibi pencereyi kapattığında çöken bi dünyada hırs mı yapıcam lan seni mahkum ettirmek için. Manyak mıyım ben niye uğraşayım. Elime ne geçer. Ki niye yapayım yani.

Bu kadar tırsak olma, meth mi kullanıyon lololol mesajıyla kimseyi meth satıcısı diye içeri almazlar. Diyorum ya direniş postları bile daha tehlikeli.

Şimdi organik tarım ülkesinre gidebilirsin rahatça.

Benim curselerim rüyaların ötesine geçer dostum kimse üzülsün istemiyorum lütfen hatanı anla ve hatanı anlamıyorsanda forum kurallarına uy. Sen uyamıyorsanda lütfen forum yetkilileri görevini yapsın. illegal şeyleri bu foruma yazamazsın. Bana dair yazmaya ise hiç hakkın yok. Tırsmak falan değil bu hayatta sıfır hatada ilerlerken senin gibi şuursuzca konuşan biri ile risk almak istemiyorum bunu anlamak için beyin gücün yetmiyorsa lütfen lütfen lütfen diyorum biri şu adamı sustursun artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...