Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 rahat olun *Vas An Nox* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 asdfgdssfghnfndm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 topik cok iyi gidiyo ya cok sey kaciricam =[ ben yatip spice girls dusunucem. curse free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Hahahaha İFTİRA ATIYOLAR diyene bak. SGK'dan şu mesajın yüzünden adamın iş yerine gidip salça olsalar, üstüne maliye salça olsa falan için rahat mı edicek? KENDİME ÇOK HASSASIM AMA MİLLETİ SKENZİ EHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 muhabbetinize koyim herkes öğrenmiş 4s kuralını kişisel'e ihtiyaç kalmadı millet birbirini yiyor anca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 saeros bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: Ya hayat dersini geç, sen bu gece bana enerji falan yollayabiliyosan yolla da bi göreyim gerçekten var mı bi yeteneğin yoksa kuru sıkı sallıyo musun aylardır? Kaldı ki, seni burda zor durumda düşürmek isteseler, istesek, gezi parkı direnişinden fotoların var, ki hükümet sazan gibi atlar. Onu geç şu şu forumda şu şu adam madde kullanımına teşvik ediyo diye iftira atsa bile çok kolay gelir gerisi. Peki bunu kim niye yapsın? İnternet gibi pencereyi kapattığında çöken bi dünyada hırs mı yapıcam lan seni mahkum ettirmek için. Manyak mıyım ben niye uğraşayım. Elime ne geçer. Ki niye yapayım yani. Bu kadar tırsak olma, meth mi kullanıyon lololol mesajıyla kimseyi meth satıcısı diye içeri almazlar. Diyorum ya direniş postları bile daha tehlikeli. Şimdi organik tarım ülkesinre gidebilirsin rahatça. Benim curselerim rüyaların ötesine geçer dostum kimse üzülsün istemiyorum lütfen hatanı anla ve hatanı anlamıyorsanda forum kurallarına uy. Sen uyamıyorsanda lütfen forum yetkilileri görevini yapsın. illegal şeyleri bu foruma yazamazsın. Bana dair yazmaya ise hiç hakkın yok. Tırsmak falan değil bu hayatta sıfır hatada ilerlerken senin gibi şuursuzca konuşan biri ile risk almak istemiyorum bunu anlamak için beyin gücün yetmiyorsa lütfen lütfen lütfen diyorum biri şu adamı sustursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 des sanct yemiş seagle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 dur kaynatmayin bu gece seagle a gelecek enerjiler ve kabuslar onemli. Sabaha cikarsa noyan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 http://www.medyumketo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ya ben şöyle ağır yaparım böyle yaparımı geç. Varsa bi özelliğin, sağda solda sıkıyosan öyle enerji yollarım böyle geceni mahvederim diye yolla. Gemlik'e doğru yolla yanlız, teğet geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 BlaCk said: dur kaynatmayin bu gece seagle a gelecek enerjiler ve kabuslar onemli. Sabaha cikarsa noyan gg Abi ben sabaha çıkarım da adam "KESİN YALAN SÖYLÜYO ASLINDA BERBAT Bİ GECE GEÇİRDİ" diye ağlıcak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 hava civa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: saeros bi dur allahını seversen zaten ortalık karışık. adın cengiz mi? ailen seni uludağ üniversitesine forumlarda millete saygısızlık yapman için mi gönderdi? mahkemede görüşeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Noyzura said: bende kendimi aştım ve masterlıyorum her gün ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 bunlar saklı şeyler diil ki lan. isim profilde yazıyo. uü makine mezunu olduğumu bilmeyen zaten yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle gördü ve arttırdı. Bakalım Noyzuru'nun görmesini bekliyoruz. Eli blöf mü yoksa alttan royal flush'ı çıkartacak mı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 aile dedin yanlız. beyler aile dendi, arka taraf alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ginaly said: Noyzura said: bende kendimi aştım ve masterlıyorum her gün ehe. sanki sen mastırlamıyosun hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 SeaGle said: aile dedin yanlız. beyler aile dendi, arka taraf alo. birbirinize hakaret etmeyin /sae neyse büyü savaşınıza devam edin sabah gelir şikayetleri toplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 fistan kompradörlük yapıyormuş cengiz mezun olmuşsun hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 işe bile girdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Cons said: ginaly said: Noyzura said: bende kendimi aştım ve masterlıyorum her gün ehe. sanki sen mastırlamıyosun hergün kendimi aşamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 saeros seni şikayet ettim. bana mal diyip yurt dışına çıkışımı engelleyemezsin. azıcık terbiyeni takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 curse yedin ve kendinde değilsin. soluklan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar