Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

AHAHAHA nasıl tırsmış.

sipiritüellere ban atıcak bi teknoloji yok olm korkma.

Bu gece uykunda korkunun doruklarını uyanamayacağın kabuslarda hissedesin. Sonra kabuslar yatak odandan dışarı taşşın ve seni hayatının en olmadık yerlerinde sıkıştırsın. Eğer yaşamın korkularından sonra devam ederse ki şanlısın çünkü hatanı anlamış olursun ya da hatalarınla birlikte yok olursun..

Kendin kaşındın yedin Curse'ü Seagle ahahahahahah ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

SeaGle said:

AHAHAHA nasıl tırsmış.

Bu gece uykunda korkunun doruklarını uyanamayacağın kabuslarda hissedesin. Sonra kabuslar yatak odandan dışarı taşşın ve seni hayatının en olmadık yerlerinde sıkıştırsın. Eğer yaşamın korkularından sonra devam ederse ki şanlısın çünkü hatanı anlamış olursun ya da hatalarınla birlikte yok olursun..

Bu gece bişey yaşamazsam yalancılığın ve sahtekarlığın perçinlenmiş olacak, tamam mı?
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Noyzura said:

SeaGle said:

AHAHAHA nasıl tırsmış.

Bu gece bişey yaşamazsam yalancılığın ve sahtekarlığın perçinlenmiş olacak, tamam mı?

sadece yatağa yattığında gözlerin uykuya dalana kadar beni düşün. beni ve özgürlüğümü nasıl tehtit altına attığını düşün. Bunu yapıp yapmamaya hakkın olup olmadığını düşün ok ? Ben yalancığımı istediğin şekilde perçinle ama kimsenin özgürlüğünü ve yaşantısını riske atma tamam mı ? Sen hiç parmaklıkların arkasında zorla tutuldun mu ? Ben tutuldum ve yaşamın değerini biliyorum. Lütfen sende bil kardeşim senden tek ricam mesajlarını editlemen ve bu tarz şuursuz dialoglara girmemen.

Hani bu enerji ters de döner. Hayatta süpriz olarak kendi söylediğin kötülüklerin içinde bulabilirsin. Şakası yok enerjileri şuursuzca kullanmanın.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

hassas bir durumun varsa, forumda bu durumu tehlikeye dusurucek seyler yazildigini dusunuyosan, forumda yazmamayi deneyebilirsin.

ben spiritüel aydınlanma ve enerjilerden bahsediyorum . illegal maddelerin kullanılması ve satılması bunlarla tamamen apayrı bir konu. bir insana laf sokmak için illegal iftiralar atılması çok zararlı bir davranış . Bunu sen bile anlayamıyorsan cidden zeka ortalaması yerlerde .
Sosyal ağlarda paylaş

downwhereiam said:

Marty said:

birsey oluyomus iste.
Bir şey olmuyor da sicile geçiyor.Yarın birgün işe girdiğinde sorun

Evet, şu nokta önemli.

Düzenli bir kariyer istiyorsan sicilinde "uyuşturucu kullanmış" diye bir suç olması çok şeyi baltalar.

Yoksa testmiş imzaymış falan hallolur da, "temiz kağıdı" isteyen herhangi bir kuruma karşı çok sıkıntı çıkar.

Bu arada bu "her ay gel" muhabbetini daha önce Gezi'de yakalanlarda da duymuştum "her hafta gelip imza atacak" diye. Nedir bu, yani ne kadar sürüyor? Hayat boyu sürecek değil heralde.

Bir de polisin gerçekten işi gücü mü yok, her hafta her ay insan geldi mi diye kontrol edecek?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

downwhereiam said:

Marty said:

birsey oluyomus iste.
Bir şey olmuyor da sicile geçiyor.Yarın birgün işe girdiğinde sorun

Evet, şu nokta önemli.

Düzenli bir kariyer istiyorsan sicilinde "uyuşturucu kullanmış" diye bir suç olması çok şeyi baltalar.

Yoksa testmiş imzaymış falan hallolur da, "temiz kağıdı" isteyen herhangi bir kuruma karşı çok sıkıntı çıkar.

Bu arada bu "her ay gel" muhabbetini daha önce Gezi'de yakalanlarda da duymuştum "her hafta gelip imza atacak" diye. Nedir bu, yani ne kadar sürüyor? Hayat boyu sürecek değil heralde.

Bir de polisin gerçekten işi gücü mü yok, her hafta her ay insan geldi mi diye kontrol edecek?

Polise gitmiyorsun.Mahkemen sen kontrolleri bitirene kadar tutuksuz devam ediyor.Sen kontrole mahkemenin yönlendirdiği bir doktora gidiyorsun.Sanırım yaklaşık bir sene sürüyor bu.Bir sene sonunda doktordan onay alamazsan mahkeme sana hüküm giydiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hayat dersini geç, sen bu gece bana enerji falan yollayabiliyosan yolla da bi göreyim gerçekten var mı bi yeteneğin yoksa kuru sıkı sallıyo musun aylardır?

Kaldı ki, seni burda zor durumda düşürmek isteseler, istesek, gezi parkı direnişinden fotoların var, ki hükümet sazan gibi atlar. Onu geç şu şu forumda şu şu adam madde kullanımına teşvik ediyo diye iftira atsa bile çok kolay gelir gerisi.

Peki bunu kim niye yapsın? İnternet gibi pencereyi kapattığında çöken bi dünyada hırs mı yapıcam lan seni mahkum ettirmek için. Manyak mıyım ben niye uğraşayım. Elime ne geçer. Ki niye yapayım yani.

Bu kadar tırsak olma, meth mi kullanıyon lololol mesajıyla kimseyi meth satıcısı diye içeri almazlar. Diyorum ya direniş postları bile daha tehlikeli.

Şimdi organik tarım ülkesinre gidebilirsin rahatça.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Fistan said:

spiritüel aydınlanma dslfkjsdlkfjsd

kes lan köle taciri önce sen çalışanlarını "ya iş yerinde en fazla 6 kişiyi sigortalı göstebiliyorum bir kaç ay sonra sigorta yapabilirim" diye sömürmeyi bırak burada spiritüel aydınlanma ile dalga geçiceğine.

Yeni işe başlayanları ilk deneme ayında saatine 1.7 liraya çalıştırmandan vazgeç cebini doldurmak için ondan sonra konuş şu an gülmeye bile hakkın yok ne konuşuyorsun ?

yalan söylediğimi düşünüyorsan birinci dereceden şahitlerim var ve şanşlısın ki seni dava etmiyorlar en azından şu an için.

madem oyle, git onlari aydinlat, spirituel biseye de gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...