Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

aQuelleris said:

Nerden nereye be Noyan iki ay önce ve sonra değişkenlikler iyi güzel velakin durumu stabil hale getirmen gerektiğini unutmuyorsundur umarım.

dostum haklısın . içinde bulunduğum durum hem süper hemde zorlukları var. eskiden yürüyordum ama şimdi adeta bir jet packim var. dikkatli kullanırsam çok iyi yerlere gelebilirim ama dikkatsiz olursam malum durumlar. ama ben iyiye , güzele ve sevgiye odaklanıyorum. hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsun diliyorum. teşekür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

Noyzura said:

Arma said:

lan bende istiyorum bu kafadan.

herşey mümkün. isteyen herkese öğretmek benim işim.

yok hacı. sen parayla yapıyon o işi. aydınlanman yarım kalmış. tam aydınlanınca sen bana gel.

öyle senin bildiğin gibi olmuyor. hayatta gerçekleştirmek isteidiğim bir sürü niyetim var. bunlarıda mc donalds da çalışarak ya da sanat atölyelerinde nü modellik yaparak gerçekleştiremem. Beynimde eskisinden 1000 kat daha iyi çalışıyor. elime geçen her kuruşu defalarca kat daha yükselticek yatırımlar yapabilirim.

ben sadece bir hizmet veriyorum bunu arzu edenlere. Kimseyi kandırma durumum yok. bu bir arz talep meselesi. dünyanın en değerli şeylerinden biri zamandır . hani vakit nakittir derler. zamanımı isteyen kişilere zamanımın değerini bilmesi gerekiyor bu kadar basit. bunda anormal birşey yok.

kendi aydınlanma merkezimi ve domainimi kuruyorum. Bunun için ise akıllı adımlar atarak sevgiden kopmadan dengemi korumam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

spiritüel dedik parasal çıktı peh

maneviyat ve zenginlik arasında denge kurulmalı.

Doğuda hindistak gibi ülkeler kendini aydınlamaya adayıp maddiyatı boşverdiler ve ülkeyi bok ve hastalık götürüyor.

Batıda ise insanlar maneviyatı boşverip paraya yöneldi ve insanlar görgüsüzlük ve obesiteden geberiyor.

Bütün olan şey ikisinin arasındaki dengeyi kurmak. Hem manevi olarak zengin hem de maddi olarak zengin olmanın dengesi sence müthiş birşey değil mi ?

herkes iyi olduğu işi dünyaya hizmet olarak sunup çorbasına bakmalı. bunu anlamak güç olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Bütün olan şey ikisinin arasındaki dengeyi kurmak. Hem manevi olarak zengin hem de maddi olarak zengin olmanın dengesi sence müthiş birşey değil mi ?

Değil.
Maneviyat ile parayı yanyana getiremiyorum ben kafamda. Hele aydınlanma falan olaylarından para kasmak, cık onu hiç anlayamadım. Yetemedi beynim sry.
Sosyal ağlarda paylaş

yani aydınlanma ile para şöyle. aydınlanıp senin dediğin gibi doğda gezen BABAlar var hindistanda..

onlar doğada gezerken seni gördüklerinde sorarlar "do you have water ? do you have u......u" .. evet dersen "oh çok şükür " derler. oturur suyunu ve sigaranı paylaşırsın. Sorarsan ona adın ne diye... sana derler "i have no name , i have no family , i have nothing , i am nothing " ... o babalara saygı ama dünyada çeşittli aydınla okulları , komünler , üniversiteler var. Bunlar yapmak için de para lazım. Benim de hayallerim var hayallerimi gerçekleştirmek için bir bedel ödemem gerekiyor bazı yerlere.

şimdi anlatabildim mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

denemekten zarar gelmez ama bu bana diablo 3de tornado barbarion oynamak kadar klişe geliyor. hani çok ilginç birşey olabilir teknik olarak döndüğümüzdeki o kozik enerji kafesine bağlanma kafasını ben günlük hayatımda an be an yaşıyorum. fiziksel atraksyon olarak da anatomimi kullandığım ağır komplike teknikler var ama tavsiyeni kabul edip denicem. sufi arkadaşlarım var bir gün onlardan rica ederim böyle bir workshop yapmalarını =)
Sosyal ağlarda paylaş

adı bende saklı ... hayalim gerçek olur o da aynı hayali kurup bana aşık olursa ve birlikte çok güzel çift olursak bizi tvde birlikte gördüğünüzde kim olduğunu öğrenmiş olursunuz. araya başka güzeller karışabilir malum bu aralar talibim çok fazla ben sadece aşık olduğum kadınla birlikte olmak istiyorum kucaktan kucağa bir dans içinde olacağıma ne istediğimi biliyorum ve ona odaklanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...