Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olması gerekenler oluyor çok mutluyum

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Pingu said:

aydınlandım ben hede hödö herkese öğretebilirim herkes mutlu olsun diyen insan zaten para istemez/gözü olmaz sddfg

aaaaaaaa

offf türbanlı lesbian seks... fena azdım görünce saol ;D

para değil sadece insanlara vaktimi ve zamanımı ve enerjimi veriyorum. beni zamanın ve mekanım ve bilgim için kiralamak isteyen bedelini öder. ben takılmama bakıyorum. fair deal bunda sorun yok .
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

bir insan telkin vererek nasil borc sildirir noyan izah edebilir misin

hayatta neyi mümkün kılmak istiyorsan onu mümkün kılmak için küçük adımlar atarak yürümeye , sonra koşmaya ve hızını iyice alınca uçmaya başlarsın hedeflerine doğru. en fakir adam dünya zengini bir titana dönüşebilir mesela. ben sadece bu herşeyi mümkün kılmak adına ilerlediğimiz ritm dengelerini öğretiyorum. daha fazla bilgi istersen ne yapman gerektiğini biliyorsun ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada topicin açılış amacına yönelik bir cevap vermek istiyorum:

Noyzura sende bir kundalini sıçraması olmuş ve daha tam hazır olmadığın için bu yükselen enerjiyi handle edemediğin görülüyor. Benim duyduğum kadarıyla gerçek anlamda yogiler bunu kendileri istedikleri zaman yükseltebiliyorlar fakat seninkisi büyük ihtimalle seks sırasında yükselmiştir.

Şimdi bu enerjiyle başa çıkmayı öğrenmen gerek. Bir süre sonra tekrar olabilir böyle bir sıçrama. Bence ona kendini hazırlamalısın. Kendi dharma nı bulduğun zaman her şey iyice rayına oturacak ki şu an onu yapmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Tarot falı bakarak vs. Her ne kadar insanlara safsata olarak gelebiliyor olabilir benimde ilgimi çekmiyor tarottu faldı büyüydü bu tarz şeyler. İnsanları sömürüyor da olabilir veya olmayadabilir fakat bir şekilde hizmet veriyor.
Tao yu bilen adam bu olayı şöyle yorumlar eğer Noyan insanları tarot falı ile sömürecekse bu insanların bu tür safsatalara inanmamalarını öğrenmek için bir fırsattır veya iddia ettiği gibi insanlara yardım ediyorsa bu da insanlar için bir fırsattır. Yani iyi ve kötü yoktur. Olaylar vardır birde bu olayların etkilediği bireylerin yorumları. Neyse konuya dönelim.

Benim sana önerim vücudunu çok iyi hazırlaman gerek bu enerji için. Sana tek önerim semazenler gibi kendi etrafında dön. Yörüngeni bulman kolaylaşacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası yazdıklarını okudukça ben de bu adama enerjisinin fazla geldiğini düşünmeye başladım.Duygu ve arzularını kontrol edemezse düşüşe geçecektir.Belki otuz veya kırklı yaşlarda bu iniş çıkışlar rayına oturmuş olur.İstediği zaman yükseltmeyi başarabilir.O zaman daha iyi olacaktır
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Bu arada topicin açılış amacına yönelik bir cevap vermek istiyorum:

Noyzura sende bir kundalini sıçraması olmuş ve daha tam hazır olmadığın için bu yükselen enerjiyi handle edemediğin görülüyor. Benim duyduğum kadarıyla gerçek anlamda yogiler bunu kendileri istedikleri zaman yükseltebiliyorlar fakat seninkisi büyük ihtimalle seks sırasında yükselmiştir.

Şimdi bu enerjiyle başa çıkmayı öğrenmen gerek. Bir süre sonra tekrar olabilir böyle bir sıçrama. Bence ona kendini hazırlamalısın. Kendi dharma nı bulduğun zaman her şey iyice rayına oturacak ki şu an onu yapmaya çalışıyorsun anladığım kadarıyla. Tarot falı bakarak vs. Her ne kadar insanlara safsata olarak gelebiliyor olabilir benimde ilgimi çekmiyor tarottu faldı büyüydü bu tarz şeyler. İnsanları sömürüyor da olabilir veya olmayadabilir fakat bir şekilde hizmet veriyor.
Tao yu bilen adam bu olayı şöyle yorumlar eğer Noyan insanları tarot falı ile sömürecekse bu insanların bu tür safsatalara inanmamalarını öğrenmek için bir fırsattır veya iddia ettiği gibi insanlara yardım ediyorsa bu da insanlar için bir fırsattır. Yani iyi ve kötü yoktur. Olaylar vardır birde bu olayların etkilediği bireylerin yorumları. Neyse konuya dönelim.

Benim sana önerim vücudunu çok iyi hazırlaman gerek bu enerji için. Sana tek önerim semazenler gibi kendi etrafında dön. Yörüngeni bulman kolaylaşacak.

Haklısın yazdığına üstünü çizdiğim kısım dışında tamamen katılıyorum. Kundalini yükselişleri yaşanırken insanlar bir takım sidhiler yani süper güçler kazanabilir. Bunların bazıları bir süre kapanır ya da üzerinde çalışarak daha iyi bir düzeye getirilebilir. ben şu an bu yükselmiş olan yeni halime alışma sürecindeyim. Bunu bir günde bir haftada bir ayda belki bir yılda çok süper bir hale getirmem ne kadar mümkün emin değilim ama her gün bir önceki günden daha iyi oluyorum ama iniş çıkışlarım olabilir..

Bu matrixde sistemden çıkıp kendi sınırsızlığında kendinde ustalaşmak gibi birşey. bende kendimde ustalaşmak için 40 kırın ekmek yemek , sürekli okumaya öğrenmeye devam etmek . dediğin gibi sağlığıma ve vucuduma dikkat etmek spor ve yogaya devam etmem gerekiyor ve bunları yapıyorum. bu esnada bir çok mentorum ve yükselmiş olan tanıdığım nadir insan ile yardımlaşmaya devam ediyorum.

Kundalini yükselişi beraberinde bir delilik de getiriyor . Bazen öfkem yükselebiliyor. Bu bleach animesindeki hollowfication gibi. ruhun aydınlık tararfının yükseldiği gibi bir karanlık da yükseliyor. ben mutlak bir bütünlük için hem aydınlık hemde karanlık tarafın enerjileriyle birlikte çalışıyorum ama rehberim ve tek tutanağım SEVGİ. Sevgi enerjime sarılıp onunla bütünleştikçe daha da iyi olacağım.

Bu forumda beni yaşadığım durum hakkımda en iyi anlayan kişi sen oldun. Teşekkür ederim ama hazır olmama gibi bir durum yok. Ben 29 yaşımdayım ve çocukluğumdan beri en büyük ilgi alanım bu. Herkes beni işi gücü eğlence ve kadınlar , bilgisayar oyunları , metafizik ve animeler , dövüş sanatları olan biri olan sanırken ben ustalaşmak istediğim konu üzerine yıllardır çalışıyorum. Uzun yılların bir emeği var ve bir dan sevişikern ya da başka birşey yaşarken kendiliğinden olan bir durumun sonucu değil. uzun yıllardır çalışmalarımın bir emeği ve tam da olması gereken zamanda oldu. Çok memnunum ve kendime karşı bu durumdan dolayı büyük bir sevgi ve gurur duyuyorum.

Beni anlayabildiğin için çok teşekkür ederim dostum. ben öğrendiğim şeyleri herkese öğretebilme yolumu tarot kartlarımla yapabiliyorum. Bunu sadece kartlarımı kullanmadan da yapabilirim ama kartlarım karşımdakinin ego duvarlarını indirip daha rahat bir iletişim sağlıyor bana. Bunun mistik bir yönü aslında sadece insandan ve insan duyguları ve yaşamın dinamiklerinden anlayıp bunlar arasında zekice köprüler kurabilme yetisi. Hayatın en büyük sırrı pratik yapmaktır ve pratik yaparak yaptığın şeyde ustalaşırsın.

Biliminsanlarının bir çalışmasına göre birşeyde ustalaşmak için 10000 saat o konuda hakkında pratik yaptıktan sonra ustalaşabilirin diyorlar.

10000 saat / 24 saat = 416.6 gün zannedersem 416.6 günden çok daha fazla uzun süre aydınlanma üzerine emek verdim. Bütün bunların olması çok doğal.

tekrar teşekkür ederim ve sevgiler Soris kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...