Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sarhoş Anıları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim arkadaşlardan biri abartmıştı bi akşam . Tuvalete gidicem yoksa altıma salıcam o kadar çişim geldi falan dedi ama azı mazı kayıyo konuşurken bebenin . Bu salak tuvalete gitmiş fermuarı amayı unutmuş tutamamış bi geldi yanımıza ustu başı sırılsıklam . Lan ne oldu diyoz bilmiyom hatırlamıyorum diyo . :D

O yüzden sevgili anne ve babalar çocuklarınıza içkinin zararlarını anlatın . İlerde AYYAŞ olmasınlar.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
Baya bir içmişiz gece kampüsün ormanının derinliklerinde. Bi yer var altta torba, içip içip oraya atıyoruz çöpleri, sonra alıcaz çöpe atacaz. Sonunda ayaklanacaz ama ben baya çarpılmışım. Arkadaşın bi tanesi orada çöpleri topluyordu. At kutuyu dedi, bitti sanmış biramı. Ben de yarı dolu birayı tam kafasına attım :)

Yine iyice içmenin bokunu çıkarıp içmeyi bilmediğimiz bir dönemde meze olarak aldığımız peynir vardı bir arkadaş tut, diye attı öbürü de kafayı attığı gipi her tarafı peynir olmuş kafayı kaldırıp "gol oldu mu" diye sormuştu..

Yine kampüste içmişiz, bir başka arkadaşı taşıyorum ben. Adam körkütük. Yolda giderken yanda yiyişen bir çift vardı bi anda kolumdan kurtuldu "oha lan öle yiyişilir mi ortalık yerde, ayıp kardeşim bula nvar bulamayan var" diye hücum etti adamlara, zar zor kaldırdık...

Aynı arkadaş stadda (bilen bilir, odtünün devrim yazan stadında gece içişleri çok zevklidir bi anda insanlar kaynaşır gruplar oluşur şarkılar söylenip tezahuratlar falan yapılır acaiptir yani) yanda darbuka çalan 2-3 kız vardı onlara saldırdı bu sefer de "öle çalınmaz durun geliorum" diye...

Yine stadda içerken dellenip arkadaşlarla sarhoş halimizle sarhoş olmadığımızı iddia edip bakın düz yürüyoruz diyerek yalpalayıp ikna olmadılar diye milletin elinden kurtularak stad çevresinde koşarak tur atmışlığımız vardır. Sonu nasıl bitti ne siz sorun ne ben söyleyeyim.

Netcafede alkollü biçimde Dod (Day of Defeat) oynamaya kalkıp orada tanımadığımız bir takımla sarhoş sarhoş maç yapıp yenmemiz sonra da anıra anıra dalga geçerek ortamı germemiz ayrı bir konu.

Ha bir de sarhoşken fon dip yarışında sırf yarışı kaybetmemek için hapşırırken kutuyu ağzından çekmemeyi deneyen bir ben varım sanırım :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
Obscura, 06 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki:
bikere caddebostanda 70cl şarabı bitirmiştim
sora ezan okuduğumu hatırlıyorum :)

ahahha adam ezan okudu ya[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Eeheh kutlarım Rew cidden =)

Benim en sevmediğim olay yakın arkadaşın olan veya arkadaşının eski kız arkadaşı vs. gibi bir olay olan kişilerle alkolün etkisiyle karşılıklı şeyler olması.

Bir kere başıma geldi ve olmamasını tercih ederdim yani. Olayın gerçek olduğunu farketmeniz kötü bir an oluyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse
Mesaj tarihi:
Daha Abitur Diploması töreni öncesi "stres azaltma alkolü" sonucu Alman konsolosluğunun döner kapısının bir bölmesine 6 tane 70+ kiloluk adam (ki aramızda 90 lar da vardı) ve ,(boylar da 1.70 üstü herkesin) sıkışmamız vardı. Okul alman bölüm başkanının bakışlarını hiç unutmam. Güvenlikçi noluyo diye bakarken "Haydi beyler 3 te hep beraber, biir ikiiii... hurraaa" diye ittirerek geçmiştik kapıdan. Eh öss den önce böle oluyo tabii :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Bodrumda denize düştüm ama düşmedim çünkü orda sandal varmış sandala düştüm bileğim incindi ama sabah kalktığımda farkettim[signature][hline]Am i Loco ?
José Fernandos wants brain
Mesaj tarihi:
said:
Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
bi keresinden deli sarhoşum arkaşın sırtına atlıyıp duruyodum düşüp sonrada gülüyoduk falan..
sonra 2-3 defadan sonra bidaha atladım çok çabuk yıkıldı düşünce bi baktım kadının tekinin sırtına atlamışım arkadaşlar sakinleştirmiş kadını:D

Resmen Şov yıh yıh
Mesaj tarihi:
arkadas(Razu)içtik içtik deniz kıyısında eve gitmek için ayaga kalkmıs ve şuurunu yitirip bir anda kendi kendini eklem bolgeleri bile kırılmadan yere bırakmıstı sonuç=kafası yarıldı :))
Mesaj tarihi:
Valla eve şindi geldim o kadar çok içtik ki nakitler kaldirmadi hesabi kartla ödedik 9 tane taksi dolastik 20 milyona ritz carltondan zekeriyaköye götürür mü diye bi tane bulduk o da orman yolunda ötmeye basladi yok zarar ettiriyorsunuz bana falan diye indirip dövcektim adami . Kafa güzel kulaklarim ugulduyor sabah sabah insani hasta ediyorlar . Neyse parti güzeldi en azindan kartlari follos ettigimize degdi =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
efenim paticik albumden benim bornizlu fotografim yeterli gelmezse diger fotograflarida upload ederiz,maksat alkolun zararlari mesrulassin...di mi ama?[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak...
Mesaj tarihi:
Razu nun evinde her hafta cumadan pazara içeriz yine almısız 70 lik tekirdag peynır domates hersey tam yerinde artık 4 arkadas herkes kafayı bulmus oyle bos bos bakınırken bir anda birinin aklına çorbacıya gitmek fikri gelir ve o halde sokaklara dokuluruz saat 3.30 civarı bu arada.Ara sokaklarda gece gece in cin top oynuyo tamda sakat yerler yusuf yusuf geçtik artık herkeste bi korku aldı falan neyse en nihayetınde gittik çorbamızı içtik aynı yoldan donduk ve eve girirp yattıgımıza slimmer ve ben birbirimize teletubbies ninnisi solemeye baslamıstık(nerden aklımıza geldiyse lanet sey)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Biz tatil köyünde iyi içmiştik sonra odaya timsah dansı ile emekleyerek gelmişiz. Yolsa bomba olaylar gelmiş başımıza giderken Çetin amca
- olm içki mi içtiniz siz demiş.
Mert:
-Nerden anladın köpek?!
Sonra evde rakıya devam bizimkiler vodka ve tequila üstüne. Bi arkadaş alkol komasına girmişti biri de sabah uyanıp kustuğu çarşafları almış yandaki köyün çeşmesine gidip orda leğeni doldurmuş çarşafları koymuş ayaklarıyla çiğneyerek yıkarken bi yandan köylü kadınlarla muhabbete koyulmuş..
Baya efsane var yani böyle benim tek halay çekip aynı halayla elimde mendil şeklinde yandaki sitede dolaşmam, arkadaşın denizde biri var diyerek denize yürüyerek girip kafasının kaybolmasıyla bizim hayır diye atlamamız, esat caddesinde gece temizleme arabalarının bıraktığı su izinin paraleli doğrultusunda işeyerek 3 çizgi daha oluşturma çabalarımız
Bu olayda efsane bitmes :)
  • Yeni Oluştur...