Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Var mı güzel anılarınız? Paylaşalım hadi, en keyifli muhabbetlerdir çakırkeyf muhabbetleri zaten =) Az önce metal amaçlı bir toplantı daha alkolün etkisiyle britney ile bitti mesela, feci içtim ölücem.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 allah belanı emi gay pent :) ya şimdi neler yazsam bitmezki :) ama şunu anlatayım iyidir..ilk ve son holiganlık olayımız.. saat sanırım 1'e geliyordu gece..biz gayet güzel götürmüştük ne baş dönmesi ne migde bulantısı lakır lukr gidiyorduk..sonra dedik aksiyon yapalım..ok b@b pLz dedıkten sonra bakkaldan kişi başı 5 yumurta aldık..4 kişi toplam 20 yumurta..ve tunalı hilmi'deki tüm tiki cafelere,aptal dukkanlara gece -5 derecede yumurta fırlattık :D pazartesi sabahı 7 sülalemize cici sözler soylendı belki ama olsun :P[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o sizmiydiniz lan diyomuşum :O :lol: *!Şaka şaka *[signature][hline]__Sholver Star__ Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :P o geceyi nezaretsiz atlatmak gerçekten büyük bi başarıydı :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bu veyselin çok anısı vardır sarhoşlukla ilgili adam ayık gezmiyoki[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :D[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Alkolden uzak durmak lazım :D[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 muhah yazmakla bitmez lo :P[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Iskelenın ustunde arkadaslarla ıcıyorduk.isklenin ısıklarıda yanıyordu ben sınır oldum ayaga kalkıp ısıga nasıl bır sıddetle vurmusumkkı ısıkda ben de denıze dustuk :D neysekı sonran ısıgı bızım kırdıgımızı anlamadılar[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Benım hafıf kotu bır anım var ama koık yerler var tabi; Bi gun 4 arkadas karar verdık hadı bı buyuk votka alalım dıye..bırazda visne alır karısım yaparız dedık.. gittik markete adamda buyuk yokmus ıkı tane kucuk verdı bırazda vısne suyu aldık...(4 te bardak) Vişne suyunu arkadsımın kardesı bıtırdı(haywan). 4 kısı bır kucuk votkayı bıtırtır;tum bardaklar fondıp. onlar abı bız ıcmıcez baydıo bu dedıler;e baktım dıger sıse zıyan olcak,hme bak nasolsa hıc carpmadı(Geç çarpıyormuyormus sonradan ogrendım) ben onuda ıcerım dedım.Direk şişeden sek votka. Onceleri iyiydi ardından baya bı kotu oldum. Uzerımdekı kusmukları tyemızlerken denıze dustum.hala ayılmadım. gıttık bısıklet aldım bıde ben sarhos degılım muhabbetıne.. [ama ahkketten cok tatlı bısıklet surmek sarhosken uyartılar gec ve dengesız gıdıyor deneyın] dustum tabı 5-6 kez.. en sonunda benı eve 3 kısı tasımıslar.. Bida da votka içmedim valla..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oldu baya yapalı ama zevkli oluo.. Herkes bi köpeköldiren götürmüş o gece ardından efes extralar gitmiş tuborglar gitmiş vs..gece saat 2 civarı oturuoz sokakta..tam böle uyucaz yada kalkacaz eve gidecez bayık vaziyet yatıo gibiyiz böle arkadaşın teki apartmanın zillerinin hepsine birden bastı.. bi kaçışımız var o biçim..ardından tam dinlenecez öbürü bastı yine koşuoz falan böle eve kadar koşturduk o halle..eve gidinceye kadar ayılmıştım heralde :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nargileyi kırmıştık:) paticiğe topic açmıştık saçmalamıştık fln:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bikere weed içmiştim kendimi uzaya fırlatılan bı astronot sandım böle fırlatıorlar benı ben dusuom bıdaha half life ta varya bi yatak gibi bisi ustune cıkıon zıplatıor senı öle bisi iste cok felaket güzel di ya böle içim gidior gelior heuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sarhoşkenki anılarım bitmez aklıma geldikçe yazarım da şindi üşendim ama çakırkeyif olduğum zaman istisnasız her zaman yoldan geçen teyzelere ''iyi bayramlar efendim iyi geceler'' derim . Hatta bi kere baya bi yaşlı teyzeye denk gelmiştim . Senin de bayramın mübarek olsun evladım Allah ne dileğin varsa kabul etsin demişti dumur olmuştum =) . Teyze sen de mi içtin ?[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bi kere raki bira viski karisimi yapmistim bi gecede sonra bahcede hamak vardi yatcaktim tabi ama 1 degil 3 tane fln hamak gordugum icin yanlis olani secmistim yere kapaklandim:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 içki sana dokunuyorsa sende içkiye dokun :) şaka bi yana ayda bir arkadaş ortamı içinde 2tek birşeyler atmadıkça alkolden uzak durmak lazım..[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yok bence gayet yakın olmak lazım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 kötü bişi yahu :) böbrek kalp felan..sigarayıda bıraktım zaten yaprakların kokusunu alıyorum 10 gundur..hayat güzel :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 valla şöle bi özeliim var içkiyi içerim çakırkeyif olunca optimum noktya ulaşmış olurum, içkiyi bırakırım. Bilincim tamamen yerindedir ama kendimi çok "kıyak hissederim" aptal aptal hareketler yapmam :) O yüzden kendimi ii ayarlayabilrioum . o noktada bırakiorum hep içmeyi. Şu ana kadar ne içkiden kustum ne de ciddi bi şekilde sarhoş oldum... bilmiom belki ilerde aşırı gaza gelirim kendimei kaybederim içerim ama inşallah öle bi duruma düşmem :) çünkü genellikle sarhoş olan insanlara ben yardım ederim , kollarım falna.. bknz Prawler in ayvalık :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hep bu allahsız pent in yüzünden.. *!online meclisini toplar* *!çalı çırpı hazırlar* *!elinde bir bidon benzinle pent'i arar* :D[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya zaten cok ıcmekten kusmassın yanı kusarsında abartı derecede ıcmen lazım msl bır ınsan 6lt bıra ıcsede kusar kola ıcsede kusar.ama asıl kusma nedenı cok karıstırmaktır.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 katılıyorum..bakınız : vodka + energy drink bence yapılmış en büyük saçmalıktır..vodka portakal ara sıcak iyidir..vodka cola ferahlatır..ama enerji içecegi noluyor yahu.."hadie baba ijelim sapıtalım ehuaah" dan başka bişi değil.. alkol zevk işidir..kendini biraz olsun dağıtma işidir..ilk zamanlarda kımse anlamaz ama sonradan düzelmek lazım :) abartmamak lazım :)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya bi de Energy Drinklerin arkasında ilk madde - Alkolle içmeyiniz yazio.. Kalpte en küçük sorunun varsa direk gidersin valla kalp krizinden.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bi gece içtim yine hayvanlar gibi evdeyiz ama arkdşlar filan. acayip çişim geldi .kalktım gittim helaya.durdum çişe.Ohhh rahatlıyorum ama bi yandanda bakıyorum ortada çiş yok.klozete akan bişi yok.şıııırr diye bi ses olması lazım yok.ülen nereye rahatlıyorum ben o zaman demeye kalmadı, bide bakarım ki tişört ufaklığın önünü kapatmış.sırılsıklam olmuş tişört...ığghh,böğghhh iğrenç... Yaaa işte böle sevgili paticik okurları.Aman siz siz olun terli terli su içmeyin.[signature][hline]dokuz osuruk bir doktora bedeldir!!! [Bu mesaj paspatur tarafından 06 Kasım 2004 14:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: paspatur, 06 Kasım 2004 13:58 tarihinde demiş ki: Yaaa işte böle sevgili paticik okurları.Aman siz siz olun terli terli su içmeyin. bence terlı terlı su ıcmek ınsanın kendıne yakısanı gıymesıdır :lol:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar