Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkılmaktan Sıkılmak

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

Fistan said:

cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya

bende anadolu lisesi sınavları , öss , kpds ve toplumun dayattı herşeyi kendi benliğini ve zevklerini bırakarak sistemi kölesi olmak için yaşayanlara acıyorum..

ama acımaman gerekiyor aslında saygılı olmalıyız bir birimize çünkü herkes kendi tercihlerinde ifade buluyor. herkesin kendi yolu farklı. Herkes zevk aldığı , becerebildiği ve üstesinden gelebileceği bir yaşam yaşıyor sonuçta..

Abi bugün yogadan sonra hemen plaja gittim yüzdüm çıktım filan tam dönüyorum bir tane çocuk şemsiyesini kurmuş minderini sermiş oturmuş test çözüyordu hay a.k dedim lanet olsun bu hayata. Orda ruslar var deniz var kendi yaşıtı güzel kızlar var. Hadi hepsini geç git bi denizde yüz dersini de evde çalışırsın yazık dedim ya. Vicdansız köpekler 2 kuruş para kazanacaklar diye çocukların psikolojisini bozuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bahsettiğin hobiler hep tekil (multiplayer da oynuyorum demeye kalkma ha), ev içi hobiler. Zaten tahminen sıkılma sebebin de artık budur, oyun oynamaktan değil tek başına birşeyler yapıyor olmaktan sıkılıyorsundur. Çık sosyal hobiler edinmeye, bir kurslara birşeylere katılmaya çalış derim.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

insan 1 günde o yöne sonra bu yöne ertesi gün de beriki yöne dönmez yalnız. biz buna aydınlanma değil farklı bir şey diyoruz.

ha bir de, sen dövüş sanatlarını çok yanlış anlamışsın.

herkesin doğrusu kendisine. kimseye zararım olmadıkça kendi ekdnime istediğim gibi takılma özgürlüğüne sahibim. bunun sınırını kimsenin doğrusu ya kuralları belirleyemez. farklı anlayışlar var ve önemli olan bu farklılık içinde saygılı bir ahengi yakalamak. saygısızlığın dayandığı nokta sözlü hakaret ve aşağılamadan veya sen yanlışşsın demelerden sonra genelde insanlara silah doğrulturlar. sözlerinizin şiddetinin farkında olur. sizin gibi düşünmüyor ya da olmayabilirim ama aşağılamalara ve ya da saygısız sözlere gerek yok. herkesin kendi doğruları var. lütfen saygı.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Noyzura said:

Fistan said:

cocuklugunu, gencligini anime, oyun vs ile gecirenlere cok aciyorum ya

bende anadolu lisesi sınavları , öss , kpds ve toplumun dayattı herşeyi kendi benliğini ve zevklerini bırakarak sistemi kölesi olmak için yaşayanlara acıyorum..

ama acımaman gerekiyor aslında saygılı olmalıyız bir birimize çünkü herkes kendi tercihlerinde ifade buluyor. herkesin kendi yolu farklı. Herkes zevk aldığı , becerebildiği ve üstesinden gelebileceği bir yaşam yaşıyor sonuçta..

Abi bugün yogadan sonra hemen plaja gittim yüzdüm çıktım filan tam dönüyorum bir tane çocuk şemsiyesini kurmuş minderini sermiş oturmuş test çözüyordu hay a.k dedim lanet olsun bu hayata. Orda ruslar var deniz var kendi yaşıtı güzel kızlar var. Hadi hepsini geç git bi denizde yüz dersini de evde çalışırsın yazık dedim ya. Vicdansız köpekler 2 kuruş para kazanacaklar diye çocukların psikolojisini bozuyorlar.

aynen moruk ilkokuldan beri sürekli anadolu lisesi sınavı , öss , kpds , sonra kariyerde sürekli üçbeş kuruş için sürekli bir savaş. ne için ? sürekli daha büyük zenginlerin daha usta köleleri olmak için.

Kimse yanlış anlamasın bilimi ve insana hizmet eden her türlü mesleği destekliyorum. iyi eğitime ve dünyanın ihtiyacı olan güzel meslek gruplarına sonuna kadar ihtiyacımız var. Kimsenin sözlerimi yanlış anlayıp alınmasını istemem. Ben sadece sektörel anlamda dünyayı sömüren ve zarar veren işlerin karşısındayım. Çalışma durumları elbet olmalı ama bunun bir dengesi sağlanmalı. ekonomik sistemde baştan düzenlenmeli. bütün bunlar için hep birlikte güçlerimize sahip çıkıp bazı şeylere direnerek ve bazı şeyler içinde emek vererek birlikte çalışmamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...