ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bfplayer said: iyi olduğuna karar vermek için kullanmaya gerek var mı? aasdşalksdjaşlskdjxcvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 İş yerinde phped 5.x var mutluyuz kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bfplayer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 ugurz said: aasdşalksdjaşlskdjxcvm noldu la çoğbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arkadaş sen hepsinden mezunsun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 geçen gün kısıtılı süre vardı, netbeans indirene kadar daha ufak diye bunu indirip deneyeyim dedim.. sonuç hüsran. netbeans ile kıyaslayınca notepad gibi kalıyor bildiğin. görünümü bile müthiş amatör duruyor. 2 sayfa neyi tartışıldı onu bile aklım almadı doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ne aradın da bulamadın ? notepad gibi kalıyor ne demek ya. özelden face'den kankalarınızı çağırıp rush'a mı geliyorsunuz konuya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 kimsenin kimseyi çağırdığı yok, herkes bireysel cevaplıyor da sen niye bu kadar üzerine alınıyorsun sanki kendin yapmışsın gibi onu anlamadım asıl ben. bariz notepad abi işte netbeans gibi oldukça güçlü bir IDE yanında. kaldı ki free ve pro seçeneklerinden bahsetmiyorum bile. bir tarafta her şeyiyle ücretsiz olan ve canavar gibi çalışan netbeans varken buna dönüp bakmak bile hata. yani elle tutulur tek artısı cms ve framework'lere destek veriyor olması, o da plugin ile plugin de ücretli. oldu. netbeans'in plugin'leri arasında da Yii, Symphony, Fuel, Cake, WP gibi şeylere destek verenler var ve canavar gibi de çalışıyorlar. nedir yani artısı hala anlamış değilim. ftp, mysql bağlantısı desen yine canavar gibi, hatta sql query yazarken intellisense olması kadar süfer bir şey yok diyebilirim, netbeans yine önde gibi sanki. svn desen var, git desen var, windows bağımlılığı yok cross-platform. hani hala neyin tatavası anlamıyorum. daha kolay idrak edebilmek adına -gerçekten- güçlü gördüğün yönlerini yazar mısın? CodeLobster için konuşuyorum. ona göre karşılaştırmalı gidelim ki kolaylaşsın. fanboi falan da değilim de yani eskiden dreamviewer savunucuları vardı, şimdi de bu çıkmasın diye korkuyorum sadece. yıl 2013, bu sanki böyle visual studio dururken notepad'e c# yazıp .cs olarak kaydedip sonra da csc ile derleyip "ben program yazdım" demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bosa konusuyosun abi. Klasik herseyi bilen eleman tavirlarinda o arkadas, yerlere goklere sigamiyor. Hatta usenmeyip diger bir konudan mesajini kopyalayayim; ugurz said: valla burada web site yapacak adam bulma ihtimali oldukça düşük Bi garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 hayir ben boyle bisey yazsam altina da su daha iyi deseler eyvallah derim, daha iyi olmasi icin calismak lazim falan derim de. adam brand manager gibi davraniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 php'den anlamam ama codelobster'ın sitesi leşmiş biraz alevlendiriyim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 site muthis ya, I kiss you'dan 2 sene sonra kurulmus sonra bi daha ellenmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ben Phpdesigner kullanıyorum isteyebileceğiniz neredeyse her özellik mevcut ve güncellemeleri de yapılıyor. http://www.mpsoftware.dk/phpdesigner.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sublime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar