Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

php ide tavsiyesi


ugurz

Öne çıkan mesajlar

http://www.codelobster.com

tavsiye ederim. hemen hemen bütün frameworkları built-in destekliyor. oldukça hızlı. kaydedilen dosyayı otomatik aktarma var.

mysql queryler için bile otomatik tamamlama var harika bi olay. mesela codeigniter da yazdığınız modellerdeki ve controllerlardaki fonksiyonları da otomatik indeksleyip otomatik tamamlamaya ekliyor.

tavsiye ederim denemeye değer. aptana studio'dan sonra ilaç gibi geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sublime en iyi ya, rakibi yok, ama işte IDE değil, insan istiyo bi breakpoint koyup debug etsin kodunu, kod tamamlama olsun (hoş Sublime'da var ama çok ilkel, sadece o anki dosyada bulunan keywordleri ve o dil için tanımlanmış sabit keywordleri tanıyo, PHP için array_key_exists, redirect falan)...

Bi ara phpStorm'a bakayım madem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pingu said:

nbeans kullanıyorum ben zaten de npp ufak işler için ideal.

şöyle fonksiyon tamamlayan parantezleri falan gösteren lite bi şey lazım, custom fonkları indexleyen falan. bi de dw gibi hata gösterirse güzel olur tabi


Vim iste. Lazim olan plug-inleri kur gec. Daha 'lite' bir sey de bulamazsin zaten.

Illa hayir diyorsan sublime en iyi secenegin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bir framework kullanıyorsanız ve işletim sistemi windows ise bu programı denemeden gelip de notepad netbeans eclipse gibi şeyleri söylemeyin. Honda 590 beygir motorsiklet çıkarmış diyene abi bence kanuni mobilet çok kral demek gibi. Bari oturun birkaç saat kullanın da sonra karar verin. Yanılmıyorsam ftp ve mysql ayarlarını bile mevcut proJeden kendi algılanıyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...