Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioware writer quits! HAMBURGER IS OUT!!1!!1one

mono

Öne çıkan mesajlar

Başka kaynaklar da yazıyor, gerçekten çıkmış.

Eğer gerçekten bu nedenle çıkmışsa üzücü bir olay, bazılarınızın bunu iyi bir şey olarak görmeniz daha da üzücü.

arcane said:

ömründe ilk kez mi internet trollü görmüş. yine de üzüldüm lan çoluğuna çocuğuna laf etmişler.

Elbette bu tehditleri yapanların çoğunun, büyük ihtimalle tamamının ciddi olmadığını varsayabiliriz, ama sürekli olarak bir sürü tehdidin hedefi olan bir insanın "acaba bazıları gerçek mi..." diye endişelenmesi gayet doğal.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaziyi okudum da simdi, tehditler forum ustunden gelmis, elinizde IP'ler var, %90 o account'lar bioware urunlerini satin alirken kullanilan account'larla ayni, ustune UK'de USA'de bu tip soylemler cok ciddiye aliniyor, e ne sikime sikayet etmiyorsunuz ?

Bu zeki gecinenlerl aptal insanlarin aptallik bahanesi resmen ya. Cikip agzinin ustune iki tane cakamadiklari icin, surum surum surunduremedikleri icin boyle.

3-5 tane veleti sorguya alsalar, agizlarina bi sicsalar, ustune bunu haber yapsalar, bak nasi kesiliyo tehditler falan cat diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaaani...polis genelde sobeliyor bu tarz tehditleri UK/US icinde, kaldi ki internet troll kismi tahminen dergilerden tut youtube caster'lara, yada ne bilim her turlu halk onune cikan adama kadar surekli olarak yapiliyordur...tasvip edilecek birsey degil kesinlikle, ama var bu durum yani yeni birseyde degil ki..

Bulsunlar sobelesinler drama ile istifa edecegine...zaten oyun sektorune verdi verecegi zarari tombili, freelance hayatinda basarilar.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç belli olmaz. bu oyunları milyon tane adam oynuyor. bir tanesi deli çıksa yeterli. ben olsam ben de o riski almam herhalde.

ama sen de çok kaşındın be hamburger be. bir haddini bilemedin. bioware genel olarak kaşındı zaten ya. ray mızıka of of. bağzı adamlar ağzını hiç açmasa herkes için daha hayırlı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

hiç belli olmaz. bu oyunları milyon tane adam oynuyor. bir tanesi deli çıksa yeterli. ben olsam ben de o riski almam herhalde.

ama sen de çok kaşındın be hamburger be. bir haddini bilemedin. bioware genel olarak kaşındı zaten ya. ray mızıka of of. bağzı adamlar ağzını hiç açmasa herkes için daha hayırlı olacak.

cidden hatun inanilmaz kotu bir writer ama bu sekil tehditler almasi uzucu, tadsiz bisi..

bu olay her yerde var zaten spor'da filan sadece gaming'e indirgemek yanlis olur ama gaming community cidden toxic

mac walters ve casey hudson nasil tehditler aliyordur kim bilir heh

neyse /v/ kazandi, istedikleri oldu euhehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...