tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 parasıyla dövdü uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 clash of the titans, yok mu artıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni yakışmadı ya. :) Hani ben para fotoğraflarını görünce götümle gülüyordum burada sen gittin seviyesine indin. Valla yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: Sequo said: Sigara paketinden bile çıkıyor :( http://i.imgur.com/WtoYk6J.jpg http://i.imgur.com/2kppTXI.jpg Kanuni bekliyorum:D rezil ediyorsun beni. baskada atmam zaten pardon.. diger bankalari isteme yeni dogan bebegime vize alayim diye yanimdaydi. para resmi yok hamallik kart yeter. Haci hani euro vardı lan:) Şu garantinin bi ssini atsana allah aşkına :) Şu şekil mesela? Bu ss i 1 ay mu 2 aymı ne önce almıştım yine bi forum mesajı yüzünden 3 falan var şuan herhalde. SS pls:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kanunin son 2 satır benim bakiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abi neyin yarisina gireyim. sunu attigima utaniyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kanuni yapma abi senin ne alakan var ya şöyle bi muhabbetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ne biliyim herif fena iyi tauntluyor. taunta gelen mob gibi hissediyorum an icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: abi neyin yarisina gireyim. sunu attigima utaniyorum ben.. Öyle ortaya bi laf atıp çakma resimle olmaz kanka adam gibi ss atacaksın:) Sende tl bende öro demekle olmuyor bu işler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tamam abi de her seferinde alintilama be adam :D bodruma giderken icin sikilmis kesin, buraya demir attin :D attik iste daha ne istiyorsun ki ? elimde bu var su an. olmaz olaydi oda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 1 milyar euro koysan şuraya bana koymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Vadesizde niye tutuyosun abi parayi bi aylık faiziyle geçinen var o paranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 silemiyorumda simdi herif alintilayip duruyor :( silsene sunu seq ? plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: tamam abi de her seferinde alintilama be adam :D bodruma giderken icin sikilmis kesin, buraya demir attin :D attik iste daha ne istiyorsun ki ? elimde bu var su an. olmaz olaydi oda zaten. asdasfadasd iyi sardı akşam akşam. Blekays saolsun. Eee hadi ama itici olduğumdan bahsetmeyecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 su beni alintiladigin resimli postu editlesene lutfen benimkini sildim ama sen masallah her seyi alintilayinca kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanuni said: su beni alintiladigin resimli postu editlesene lutfen benimkini sildim ama sen masallah her seyi alintilayinca kalmis. Silmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 the war of the zengins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kanuni sana hiç yakışmadı, bakkal gibi paraa taşıyan adamla ne muhattap olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Kanunude daha fazla varmış o zaman ben mi yanlış goruyorum 600k dan fazla var 1000k tlden fazla yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sil be abicim candy crushin 167. bolumunu gecemedim 2 haftadir sinirden buraya sacmaladim. amk 167. bolumu. bu iste yaptigim paraylan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Adam parasindan utandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Zep said: Kanunude daha fazla varmış o zaman ben mi yanlış goruyorum 600k dan fazla var 1000k tlden fazla yapiyor Kanuninin serveti bi tane F12 almıyor ya :P Taunt vol2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 silsen. neyse adminede gonderdim sikayetimi. ettik eseklik. baki kalmasa bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Sequo said: Zep said: Kanunude daha fazla varmış o zaman ben mi yanlış goruyorum 600k dan fazla var 1000k tlden fazla yapiyor Kanuninin serveti bi tane F12 almıyor ya :P Taunt vol2 Valla sslerden adam daha zengin olarak gözüküyor seko kusura bakma simdi Bogazda Yalısı vardır belki senin gibi arabaya değil emlaga görmüştür. Bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar