Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve bodruma yolculuk tekrar başlar

Sequo

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

Daha ne kadar kötüleşebilir derken...

Redheykırlara bık bık etcem derken Tamer Şahini öven sen şu çelimine bakmadan beni eleştirmeye calışıyorsun ya vallaha komik oluyorsun yapma güzel kardeşim:)

Eziklik normal bişey ama bu kadar çok olması vallaha güncel hayatınıda etkiler sana bir abi tavsiyesi:)

Seni küçükken nasıl yetiştirdilerse hata etmişler hiç kendine güvenin yok anca reröre yaparak bir yerlere gelmeye calışıyorsun. Yanlış yoldasın.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ersingenel.com/i/content/ins-canim-ya.jpg

Yalnız redhack olayı saçma olmuş. Severim ben redhacki, destek de verdim her zaman yaptıklarına.

Bir topicte Tamer Şahin linki atıp haklarındaki iddiaları sordum diye hakkımda yalan yanlış kanılara varabilirsin ama kendi içinde yaşa bunları lütfen. Tamer Şahin'i de o linke tepki verdiğinizde öğrendim üstelik lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

http://www.ersingenel.com/i/content/ins-canim-ya.jpg

Yalnız redhack olayı saçma olmuş. Severim ben redhacki, destek de verdim her zaman yaptıklarına.

Bir topicte Tamer Şahin linki atıp haklarındaki iddiaları sordum diye hakkımda yalan yanlış kanılara varabilirsin ama kendi içinde yaşa bunları lütfen. Tamer Şahin'i de o linke tepki verdiğinizde öğrendim üstelik lol.

He canım işte bilmediğin konularda yorum yapmakta üstüne olmadığı için yorumunu yaptıktan sonra öğreniyorsun genelde acı gerçekleri.

Bak sana birşey söyleyim sakın alınma. Geç aynanın karşısına biraz kendinle sohbet et.

Deki ulan şu yaşıma geldim ne yaptım ben de. Ne oldu benden de mesela.

Kendi paramı kazanabiliyor muyum diye sor. Ailemden 1 kuruş almadan bişey yapabiliyor muyum diye sor. İnsanlar beni gördüğünde saygıdan ödün vermiyor mu yoksa 'Nağğberrr kuankaaa' mi diye hitap ediyorlar diye bir sor.

Ondan sonra gel beni burada eleştir amenna. Ama yukarıdaki soruları kendine sorarken bir çöküntü yaşayacağın için belki bir daha yazmazsın konularıma.

Bunların hayatın gerçekleri gerçek hayatta senle ben çok farklıyız. Çok farklı kulvarlardayız. Şu ortamdan başka hiç bir yerde benle kişisel bir sohbet etme şansın dahi yok bak ciddiyim. Bu anın güzelliğini yaşa iyi değerlendir:)

Seviyorum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

Üşenmeyip internetten sana "Kafan kavuna benziyor" diyen bir adama dolup, sakin görünümlü, olgun, hayatı bilen adam imajıyla yazı yazmışsın.

Öylesindir olabilir tabii ama karşındaki sanal bir nick işte. :( Ninja da olabilirdim mesela ben, Ya da senin üç katın falan zengin bir adam, ya da ne bileyim bir seri katil olabilirim.
Bilemezsin bunları.

Wow falan da oynayan adamsın halbuki, sanal dünyayı daha iyi anlamanı beklerdim. Biraz hayal kırıklığına uğrattın beni açıkçası Sequo.

Öyle her tanımadığım adamı da sevme. Sakallı sakallı adam sevilir mi hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...