Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Xuma nin gym i de fena deil. Gunluk 25 kaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Esh said: Xuma nin gym i de fena deil. Gunluk 25 kaat uzak olm ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 I am watching.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 benim para işi noldu seko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Esh said: Xuma nin gym i de fena deil. Gunluk 25 kaat Ha kanka Xuma nın dediğin yer Mayadrom benim mayadroma 10 senelik club üyeliğim var türkiye geneli beleş girerim yani oraya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ne yalamış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Maya miymis, bilmiyodum. Ama egitmenler fena sayilmaz dedi arkadas/musterim olan baska bir gym hocasi, kaldigi sure icinde 4-5 gun gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Esh said: Maya miymis, bilmiyodum. Ama egitmenler fena sayilmaz dedi arkadas/musterim olan baska bir gym hocasi, kaldigi sure icinde 4-5 gun gitti Eğitmen lazım değil bana 5 tane farklı dumbell olsun yeter:) Kenar mahalle body builderim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ahahaha aha ahaha ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 tıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Daha ne kadar kötüleşebilir derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: Daha ne kadar kötüleşebilir derken... Redheykırlara bık bık etcem derken Tamer Şahini öven sen şu çelimine bakmadan beni eleştirmeye calışıyorsun ya vallaha komik oluyorsun yapma güzel kardeşim:) Eziklik normal bişey ama bu kadar çok olması vallaha güncel hayatınıda etkiler sana bir abi tavsiyesi:) Seni küçükken nasıl yetiştirdilerse hata etmişler hiç kendine güvenin yok anca reröre yaparak bir yerlere gelmeye calışıyorsun. Yanlış yoldasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.ersingenel.com/i/content/ins-canim-ya.jpg Yalnız redhack olayı saçma olmuş. Severim ben redhacki, destek de verdim her zaman yaptıklarına. Bir topicte Tamer Şahin linki atıp haklarındaki iddiaları sordum diye hakkımda yalan yanlış kanılara varabilirsin ama kendi içinde yaşa bunları lütfen. Tamer Şahin'i de o linke tepki verdiğinizde öğrendim üstelik lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: http://www.ersingenel.com/i/content/ins-canim-ya.jpg Yalnız redhack olayı saçma olmuş. Severim ben redhacki, destek de verdim her zaman yaptıklarına. Bir topicte Tamer Şahin linki atıp haklarındaki iddiaları sordum diye hakkımda yalan yanlış kanılara varabilirsin ama kendi içinde yaşa bunları lütfen. Tamer Şahin'i de o linke tepki verdiğinizde öğrendim üstelik lol. He canım işte bilmediğin konularda yorum yapmakta üstüne olmadığı için yorumunu yaptıktan sonra öğreniyorsun genelde acı gerçekleri. Bak sana birşey söyleyim sakın alınma. Geç aynanın karşısına biraz kendinle sohbet et. Deki ulan şu yaşıma geldim ne yaptım ben de. Ne oldu benden de mesela. Kendi paramı kazanabiliyor muyum diye sor. Ailemden 1 kuruş almadan bişey yapabiliyor muyum diye sor. İnsanlar beni gördüğünde saygıdan ödün vermiyor mu yoksa 'Nağğberrr kuankaaa' mi diye hitap ediyorlar diye bir sor. Ondan sonra gel beni burada eleştir amenna. Ama yukarıdaki soruları kendine sorarken bir çöküntü yaşayacağın için belki bir daha yazmazsın konularıma. Bunların hayatın gerçekleri gerçek hayatta senle ben çok farklıyız. Çok farklı kulvarlardayız. Şu ortamdan başka hiç bir yerde benle kişisel bir sohbet etme şansın dahi yok bak ciddiyim. Bu anın güzelliğini yaşa iyi değerlendir:) Seviyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sequo ne leş bi adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 BlaCk said: sequo ne leş bi adamsın ya hu hu beybi ezik 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bilekays'ın sequo nefreti bitmedi bi. antisequoların son kalesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sequo daha ufak ya 10 yıl sonra görürüm ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Üşenmeyip internetten sana "Kafan kavuna benziyor" diyen bir adama dolup, sakin görünümlü, olgun, hayatı bilen adam imajıyla yazı yazmışsın. Öylesindir olabilir tabii ama karşındaki sanal bir nick işte. :( Ninja da olabilirdim mesela ben, Ya da senin üç katın falan zengin bir adam, ya da ne bileyim bir seri katil olabilirim. Bilemezsin bunları. Wow falan da oynayan adamsın halbuki, sanal dünyayı daha iyi anlamanı beklerdim. Biraz hayal kırıklığına uğrattın beni açıkçası Sequo. Öyle her tanımadığım adamı da sevme. Sakallı sakallı adam sevilir mi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 gerçekten çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 yazık lan milletin arabasını taşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Cok itici olmus seq.. Bu para mevzuu cok bayik. Hani tek sende yok ki abi. Cok konusan cokmu zengin oluyor anlamadim ki. Olsan ne olmasan ne ayrica. yakismiyor hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 anca arabaların ve paranın verdigi güç kadar eğlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Fistan said: anca arabaların ve paranın verdigi güç kadar eğlenirsin Kas gücüde var :) Olm niye okuyorsunuz niye çalışıyorsunuz Allah aşkına söylencek söz mü bu? Para için değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar