Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

böyle oyunun motoruna sokayım.
her maç en az bir oyuncum sakatlanıyor
lig ortasında 11 oyuncum sakat. 2 - 3 gün değil sakatlıklarda. en az 3 - 4 hafta. bu nasıl bişi ya. keyif kalmadı resmen

birsey olmaz olm sen zaten her mactan once save aliyorsun
dedigimle bi alakasi yok gerci ama olsun
Sosyal ağlarda paylaş

aldım oyunu multi oynuyorum. hani çok fm oynayan biri değilim. çok iyi değilim de arkadaşım her maç ilk 5 dakikaad gol yiyorum ya. adamlar atamasa kendi kaleme atiyorum.(yarı sahamda karşı takımdan adam yokken bile defans gitti kafayı vurdu kaleci üzerine gelen topta..)

bildiğin gelen çakıyor, giden çakıyor. hayır taktik vs de boktan değil çok. en azındna kendimden 5 kat güçsüz takımlar 3-4 sallayamamalı.

neyi yanlış yapıyorum ya. antrenörler alabildiğim en iyileri. takım desen kağıt üzerinde ortalama. antremanlar ve taktik de fena değil gibi. gene de lig sonuncusu gelip 4 çakıp gidiyor.

sadece ben de değilim, diğer oyuncu da aynı sorunda. ben 18. o 15. mi neydi bir ara. sonra ne oldu bilmiyorum. fm2013 gayet kolaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

her sene olan on direk kornerleri zaten olmazsa olmaz.

beta da cok yuksek performans gosteren bekler ayar cekildikten sonra bugli su anda markaj yapamiyolar, pres yapamiyolar dolayısıyla butun savunma dagılıyor.

forvetlerin şut tercihleri rezalet durumda ve anormal sayıda şutlarla geçiyor maçlar.

oyuncu ratingleri cok dusuk.

kanat oyuncularının dar açıdan attığı şutlar gol oluyor genelde.

bunlar maç motoru tarafı; maç motoru dışında olanlar transfer teklifleri çok düşük diğer takımlardan. genç oyuncular için istenen ucretler cok yuksek.

takımın taktiklere alışması aylar suruyor. 6 ay sonunda full time taktiklere çalıştırdığım halde tempo mentality awkward dı hala mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ona uyuz oluyorum en çok. ben fm yi futbol sezonu en aktif donemiyken oynamak istiyorum duzgun. mart-nisan da sene sonuna dogru yaklasinca fm oynama istegim o kadar kalmiyor. ama SI oyunu release tarihinde beta olarak cikariyor; alan biz enayilerde para odeyen betatester oluyoruz. yakın zamanda EA falan fifa da yaptigi atilimi menajer oyununa da yapsa da rekabet olsun bari. bu kadar rahat davranamazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...