Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 kutulu geldiyse vatan ya da d&r'a gidip alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 released! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 böyle oyunun motoruna sokayım. her maç en az bir oyuncum sakatlanıyor lig ortasında 11 oyuncum sakat. 2 - 3 gün değil sakatlıklarda. en az 3 - 4 hafta. bu nasıl bişi ya. keyif kalmadı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 BJK ile oynuyosan normal, doktor geçen senekidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 abi hayatımın hiç bi bölümünde 4. ligden daha yüksekte bi takımda başlamadım fm'de ama geçen sene 6. ligde başladığımda fizyoterapist bile yoktu nerdeyse. bu kadar sakatlık olmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sizde ki FM versiyon kaç gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 kermit said: böyle oyunun motoruna sokayım. her maç en az bir oyuncum sakatlanıyor lig ortasında 11 oyuncum sakat. 2 - 3 gün değil sakatlıklarda. en az 3 - 4 hafta. bu nasıl bişi ya. keyif kalmadı resmen birsey olmaz olm sen zaten her mactan once save aliyorsun dedigimle bi alakasi yok gerci ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 souldarkorn said: Sizde ki FM versiyon kaç gözüküyor ? 14.1.3 bilmemne bilmemne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 maçlarda çok fazla şut çekiliyor sanki. çoğu maç toplam 40-50 şut oluyor bende. sizde de durum aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 evet ya, hayli saçma o. bir de maç başına 3 direk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 O sakatlıklar vs.. lar sizin idmanlarlada alakalı. Kondisyonu az olan futbolcular bir süre sonra sakatlanmaya başlıyorlar. Aynı anda fizyoterapistlerde kaliteli olmak zorunda. Onun dışında ben geçen seneki ilk çıkışa göre oyun motorunu daha başarılı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arkadaşlar kutulu nerede var? İnternetten sipariş edip kargo beklemek istemiyorum. D&R, vatan, bimeks vs gibi yerlerin hangisinde kutulu alırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 aldım oyunu multi oynuyorum. hani çok fm oynayan biri değilim. çok iyi değilim de arkadaşım her maç ilk 5 dakikaad gol yiyorum ya. adamlar atamasa kendi kaleme atiyorum.(yarı sahamda karşı takımdan adam yokken bile defans gitti kafayı vurdu kaleci üzerine gelen topta..) bildiğin gelen çakıyor, giden çakıyor. hayır taktik vs de boktan değil çok. en azındna kendimden 5 kat güçsüz takımlar 3-4 sallayamamalı. neyi yanlış yapıyorum ya. antrenörler alabildiğim en iyileri. takım desen kağıt üzerinde ortalama. antremanlar ve taktik de fena değil gibi. gene de lig sonuncusu gelip 4 çakıp gidiyor. sadece ben de değilim, diğer oyuncu da aynı sorunda. ben 18. o 15. mi neydi bir ara. sonra ne oldu bilmiyorum. fm2013 gayet kolaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 alalım mı beyler nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fm de yeni versiyon çıkana kadar oynanmaz :P oda ocak-şubat gibi çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 almayın; rezalet şu an maç motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bne bir gariplik göremedim. senin karşılaştıklarının nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 her sene olan on direk kornerleri zaten olmazsa olmaz. beta da cok yuksek performans gosteren bekler ayar cekildikten sonra bugli su anda markaj yapamiyolar, pres yapamiyolar dolayısıyla butun savunma dagılıyor. forvetlerin şut tercihleri rezalet durumda ve anormal sayıda şutlarla geçiyor maçlar. oyuncu ratingleri cok dusuk. kanat oyuncularının dar açıdan attığı şutlar gol oluyor genelde. bunlar maç motoru tarafı; maç motoru dışında olanlar transfer teklifleri çok düşük diğer takımlardan. genç oyuncular için istenen ucretler cok yuksek. takımın taktiklere alışması aylar suruyor. 6 ay sonunda full time taktiklere çalıştırdığım halde tempo mentality awkward dı hala mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Her sene bi tarafını kurcalamasalar olmaz şu oyunun, 20 sene oldu hala mart yamasıyla kendine gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 zaten ona uyuz oluyorum en çok. ben fm yi futbol sezonu en aktif donemiyken oynamak istiyorum duzgun. mart-nisan da sene sonuna dogru yaklasinca fm oynama istegim o kadar kalmiyor. ama SI oyunu release tarihinde beta olarak cikariyor; alan biz enayilerde para odeyen betatester oluyoruz. yakın zamanda EA falan fifa da yaptigi atilimi menajer oyununa da yapsa da rekabet olsun bari. bu kadar rahat davranamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 elimde playstore.com dan fazladan alınmış fm14 var isteyene 50 tl ye vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 playstoredan 40tl ye geliyor zaten asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nası ya ben 60 almıştım , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 indirim kodu kullanmamışsın geçmiş olsun sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar