Grego Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ~ Wanted, kupon sormuşsun da, mesaj kutun dolu biraderim. Kupom isteyen ekleyebilir; gregoredsamsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 kupon alım ben rewendordan 20$ a sattı sağolsun teşekkürler ihtiyaç yok şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ~ benimki de kupon değil kupommuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 WaNTeD said: kupon alım ben rewendordan 20$ a sattı sağolsun teşekkürler ihtiyaç yok şimdi ?? Satım mı? Benim niye haberim yok yahu :D Yazmayın şöyle şeyler, hakkaten para istiyorum sanacak sonra millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 dfghjk yok eyw verdi direk sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 ingiltere en alt liglerde nasıl oynuyorsunuz ya.bir türlü taktik oturtamadım ben.hadi taktik oturtsam bir üst lige çıkınca kadroyu bi elden geçirmek falan gerekiyor çok zaman ve uğraş gerektiriyor ya 5. lig falan. ben dardanel ile zar zor çıktım 2 yılda süper lige ingiltere 5. liginden takım çıkarmak ölüm olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2014 taktik oturmadı zaten, kendi rezerv takımımı bile yenemedim ehaha. Transferler de patladı gibi, bakalım, yine de ümitliyim takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Esnaf said: ingiltere en alt liglerde nasıl oynuyorsunuz ya.bir türlü taktik oturtamadım ben.hadi taktik oturtsam bir üst lige çıkınca kadroyu bi elden geçirmek falan gerekiyor çok zaman ve uğraş gerektiriyor ya 5. lig falan. ben dardanel ile zar zor çıktım 2 yılda süper lige ingiltere 5. liginden takım çıkarmak ölüm olur herhalde tablet versiyonuna göre söyliim. asıl eğlencesi o zaten. tek sezonda çatır çatır lig atlayamıyorsun. misal boston utd ile başlamıştım ben http://www.bostonunited.co.uk/ skrill north takımı. ilk skrill premier lig'e çıkarken problem yaşamadım. 2. sezonda tökezleyip premier playoff ile üst lige çıkabildim sonra ki promote için 3 sezon falan beklemem gerekti. en son bıraktığımda championship ligine promote oldum ama güç dengesi anlamında çok fark var sezon 2020 küsürlü bişeyler olmasına rağmen trainin fac. vs. yatırım yapmak zorunda kalıyorsun sabır istiyor yani her sezon başarılı olman imkansız düşük lig takımı ile ingiltere'de bütçeler bir kere zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Zaten işin zevkli kısmı o mücadelesi. Aynen ben de 2013'te aldığım takımla ilk iki ligi kolay atlattım da sonra direkt cehenneme dönüyor ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 202x yıllar beni bayıyor ya gercek futbolcular gittikten sonra zevksizlesiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Evet, o problem bende de var, o yüzden 7-8 sezondan fazla oynayamıyorum, yeni oyun açıyoruym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2014 ben de kendimi skrill north a attım bakalım. ilk kez adam gibi denemeye karar verdim bakalım dayanabilecek miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 %75 indirim kuponu var isteyen varsa verebilirim mayıs 13 sonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Her ne kadar kendi 4-3-1-2 mi çok sevsem de kabul etmeliyim ki sportif başarı hedefleniyorsa ŞU 4-4-2 ÇOK başarılı http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/145479-thecodfathers-simple-4-4-2-114-points-2-cups.html Teles ML oynayabiliyor. Sneijder, melo, selçuk dönüşümlü oynayabiliyor. Snj solda (ML) yapamıyor, yoruluyo yıpranıyor israr edersen sakatlanıyor. Şike gibi taktik yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Elinde hala kupon olan varmı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Var bende ama nasıl yollandığını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 steamden ekleyip trade ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 hala kupon aramaktayım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 bitti galiba kuponun suresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Benimki ziyan olmuş valla farkında değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 geç kaldim yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Acaip bi buga rastladım. 2 taktikle oynuyordum, ikisine de ful takım alışıktı. 3. bi taktik daha ekliyim dedim, onu ekler eklemez esas taktiğime alışkanlığı yarıya düştü takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 bug değil oyuncuların hafızası da bir yere kadar. gerçekçilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 aynı gün aynı saat içerisinde tam yeni taktik koyduğum anda en ince detayına kadar hatırladıkları taktikte birden bire bildiklerinin tamı tamına yarısını unutmaları standart bir hafıza durumu diyorsun yani? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 dalga geçiyorum ama karı kız gece hayatı derken kafalar gidiyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar