Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

ingiltere en alt liglerde nasıl oynuyorsunuz ya.bir türlü taktik oturtamadım ben.hadi taktik oturtsam bir üst lige çıkınca kadroyu bi elden geçirmek falan gerekiyor çok zaman ve uğraş gerektiriyor ya 5. lig falan.

ben dardanel ile zar zor çıktım 2 yılda süper lige ingiltere 5. liginden takım çıkarmak ölüm olur herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

ingiltere en alt liglerde nasıl oynuyorsunuz ya.bir türlü taktik oturtamadım ben.hadi taktik oturtsam bir üst lige çıkınca kadroyu bi elden geçirmek falan gerekiyor çok zaman ve uğraş gerektiriyor ya 5. lig falan.

ben dardanel ile zar zor çıktım 2 yılda süper lige ingiltere 5. liginden takım çıkarmak ölüm olur herhalde

tablet versiyonuna göre söyliim.

asıl eğlencesi o zaten. tek sezonda çatır çatır lig atlayamıyorsun. misal boston utd ile başlamıştım ben
http://www.bostonunited.co.uk/
skrill north takımı. ilk skrill premier lig'e çıkarken problem yaşamadım. 2. sezonda tökezleyip premier playoff ile üst lige çıkabildim sonra ki promote için 3 sezon falan beklemem gerekti. en son bıraktığımda championship ligine promote oldum ama güç dengesi anlamında çok fark var sezon 2020 küsürlü bişeyler olmasına rağmen trainin fac. vs. yatırım yapmak zorunda kalıyorsun sabır istiyor yani her sezon başarılı olman imkansız düşük lig takımı ile ingiltere'de bütçeler bir kere zorluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar kendi 4-3-1-2 mi çok sevsem de kabul etmeliyim ki sportif başarı hedefleniyorsa ŞU 4-4-2 ÇOK başarılı

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/145479-thecodfathers-simple-4-4-2-114-points-2-cups.html

Teles ML oynayabiliyor. Sneijder, melo, selçuk dönüşümlü oynayabiliyor. Snj solda (ML) yapamıyor, yoruluyo yıpranıyor israr edersen sakatlanıyor.

Şike gibi taktik yapmış adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...