Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 su boku bi pre-download yaptirmayi ogrenemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Pre downloaddan once torrenti ilaclisi geliyor onu anlamak daha zor.. Dusmus bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 eldar said: ben çok anlamam da steam database'de bulamadım, 8-9 tahmini çıkış herhalde di mi? hep o saatte çıkıyor diye. ha yok store page de diyor tahmini değil, Available: 23 May 2014 This game will unlock in approximately 7 hours zaten pre-dl de yok, bugün yalan olur sdf, anca yarın oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bilgisayar basinda ve baglantisi hizli biri aslinda su ilacli versiyonu bi kontrol etse, belki steam setup cikiyordur, ilacladan steam e kurulur vs. gorulmedik bisey degil. umut dunyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 iki saat kadar oynadım, oyun ciddileşmiş; eski oyunlardaki "humor" hava pek yok şimdilik. -- penultimo'nun sesi değişmiş -alakasız ciddi birini buşmuşlar - sasha yok, mistress(!) pineapple yok meh + dynasty olayı hoş olmuş ++ modern times dlc'sindeki gibi farm ve ranch'ların alanları sabit, 2 yün alıcam diye dağ bayırı yemiyor keçiler. Böyle ufak tefek bi sürü ufak improvement var, güzel cilalanmış oyun başında maden kurmak için dahi en azından library kurup teknoloji geliştirmek gerekiyor, 4'deki gibi 2 demir madeni üstüne silah fabrikası kurup 15 dk'da ihya olmak falan yok. -en azından 1914'de böyle, fog of war eklemişler oyun başında direk tüm adaya yayılamıyoruz falan. tldr; çogzel olmuş, 4'ü seven bunu da sever garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 install düğmesi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ne ara yüklediniz de oynadınız bide first look yapmış adam asdsaaf. Edit: 1.9gb mış meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 1.7 / 1.9 pfff hadi ya sıkıldım beklemekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 nası lan güzel mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 güzel geldi bana. era'lara ayrılmış olması iyi bir yenilik olmuş. tropico 3'ten beri kameraya alışamadım pek ama olsun, grafik olarak da çok büyük bir yenilik yok. oyunun mekaniklerine iyice adapte olmak lazım. ilk tropicodan aldığım tadı hiçbir şeyden alamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 2. göreve geçtim şimdi ehuh güzel baya. kamera biraz ağır geldi sanki ama. yarında bi sandbox açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 KHaRoN said: Bilgisayar basinda ve baglantisi hizli biri aslinda su ilacli versiyonu bi kontrol etse, belki steam setup cikiyordur, ilacladan steam e kurulur vs. gorulmedik bisey degil. umut dunyasi o kişi bendim. görsem amme hizmeti için yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Oyun guzel (tu). Oynayin (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Oyun(tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 negüzel oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ilk indirimde alırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 3. bölümdeyitm oyun güzel baya, her görevde aynı min maxı yapmayı bitirimiş gibiler, bitmemiştirde dengelenmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 adrianna diaz'da direk karlie kloss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 5 bolum kadar bitirdim, adalara sureklilik gelmis olmasi ve istedigimiz gibi heir secebilmek hos bi yenilik. overlay de madenleri gorememek hosuma gitmedi, illa bi tepenin kenarinda kurulacagi yer belli sekilde eskisinden farkli olarak. Bir de yeni trade route lar icin gemi sayimi arttiriyorum, fakat daha avantajli bi yere gemi assign ettigimde eski trade route da gemi yok diyip druuyor, kontratli rotalar icin anlasilabilir bisey ama bazi rotalar kontratsiz olarak isliyor. Bi turlu aktif ticaret rotalarindan cikartamadim onlari. Orada biseyler baya ters gibi gozukuyor ama hayirlisi. power plant artik seve seve coal imput istiyor, yanlis hatirlamiyorsam eskiden bina modundan komur veya dogal gaz seciyorduk onu nereden temin ettigine karismiyorduk. Simdi coal cikarmamizi/import etmemizi bekliyor power plant calismak icin. Endustriyel fabrikalarin hepsi bi sekilde elektrik istediginden dolayi artik raw urunlerden son urunlere gecis eskisi kadar kolay degil. son olarak , ne zorlari vardi ki menu kapatma tusunu sag alta almislar? Cuce said: adrianna diaz'da direk karlie kloss benini bile ayni yere koymuslar gorur gormez ayni seyi dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 binaların work mode'larını kaldırmıslar o iyi olmamıs. high schoolu dinci minci diye calsıtıramıoyoruz.. neden böle bişi yapmsıalr acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 birincisi cücenin dediği, ikincisi binalardan servis alan tropicanları binalarda göstermemesi minör dumb down olmuş. keşke dokunmasalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 dumbdown mı demek lazım yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama ciddi bir eksiltme yapılmış oyunda. tropico'larda şimdiye kadar hiçbir şey göstermelik değildi. farmer bir tile seçer, o toprağı işler, eker, ürün yeşerir, büyür, olgunlaşır, sonunda farmer gelip harvest eder, ancak o zaman farmda o ürün görünürdü. şimdi farmı kurduğun yerin verim durumuna göre otomatik olarak aylık üretim gerçekleşiyor. farmdaki ekme-yeşerme-biçme görselleri tamamen göstermelik. ciddi biçimde şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 senaryo sönük geciyo derken.. tabiki el presidenteyle kapısak bilecek tek kişi EL PRESIDENTEDIR! yine kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Basima ucuncu defa geliyor bugun, herhangi bir gorev bittiginde sonraki gorev icin ada secme ekraninda herhangi bi yere tiklayamiyorsunuz ve arkada oyunun sesi gelmeye devam ediyor. Biraz deneyle sebebinin arkadaki event based uyarilar eger event condition ile ayni anda gelirse buna sebep oldugunu farkettim. Benim 3 oyunum yandi siz de yanmayin, winning condition i saglamadan biraz once 1-2 tane save alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bende de load ederken patladı bir save. epey buglı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar