Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropico 5

Norak

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

ben çok anlamam da steam database'de bulamadım, 8-9 tahmini çıkış herhalde di mi? hep o saatte çıkıyor diye.

ha yok store page de diyor tahmini değil,

Available: 23 May 2014
This game will unlock in approximately 7 hours

zaten pre-dl de yok, bugün yalan olur sdf, anca yarın oynarız.
Sosyal ağlarda paylaş

iki saat kadar oynadım, oyun ciddileşmiş; eski oyunlardaki "humor" hava pek yok şimdilik.

-- penultimo'nun sesi değişmiş -alakasız ciddi birini buşmuşlar
- sasha yok, mistress(!) pineapple yok meh
+ dynasty olayı hoş olmuş
++ modern times dlc'sindeki gibi farm ve ranch'ların alanları sabit, 2 yün alıcam diye dağ bayırı yemiyor keçiler. Böyle ufak tefek bi sürü ufak improvement var, güzel cilalanmış

oyun başında maden kurmak için dahi en azından library kurup teknoloji geliştirmek gerekiyor, 4'deki gibi 2 demir madeni üstüne silah fabrikası kurup 15 dk'da ihya olmak falan yok. -en azından 1914'de böyle, fog of war eklemişler oyun başında direk tüm adaya yayılamıyoruz falan.

tldr; çogzel olmuş, 4'ü seven bunu da sever garanti.
Sosyal ağlarda paylaş

5 bolum kadar bitirdim, adalara sureklilik gelmis olmasi ve istedigimiz gibi heir secebilmek hos bi yenilik.

overlay de madenleri gorememek hosuma gitmedi, illa bi tepenin kenarinda kurulacagi yer belli sekilde eskisinden farkli olarak.

Bir de yeni trade route lar icin gemi sayimi arttiriyorum, fakat daha avantajli bi yere gemi assign ettigimde eski trade route da gemi yok diyip druuyor, kontratli rotalar icin anlasilabilir bisey ama bazi rotalar kontratsiz olarak isliyor. Bi turlu aktif ticaret rotalarindan cikartamadim onlari. Orada biseyler baya ters gibi gozukuyor ama hayirlisi.

power plant artik seve seve coal imput istiyor, yanlis hatirlamiyorsam eskiden bina modundan komur veya dogal gaz seciyorduk onu nereden temin ettigine karismiyorduk. Simdi coal cikarmamizi/import etmemizi bekliyor power plant calismak icin. Endustriyel fabrikalarin hepsi bi sekilde elektrik istediginden dolayi artik raw urunlerden son urunlere gecis eskisi kadar kolay degil.

son olarak , ne zorlari vardi ki menu kapatma tusunu sag alta almislar?

Cuce said:

adrianna diaz'da direk karlie kloss

benini bile ayni yere koymuslar gorur gormez ayni seyi dusundum.
Sosyal ağlarda paylaş

dumbdown mı demek lazım yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama ciddi bir eksiltme yapılmış oyunda. tropico'larda şimdiye kadar hiçbir şey göstermelik değildi. farmer bir tile seçer, o toprağı işler, eker, ürün yeşerir, büyür, olgunlaşır, sonunda farmer gelip harvest eder, ancak o zaman farmda o ürün görünürdü. şimdi farmı kurduğun yerin verim durumuna göre otomatik olarak aylık üretim gerçekleşiyor. farmdaki ekme-yeşerme-biçme görselleri tamamen göstermelik.

ciddi biçimde şikayetçiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Basima ucuncu defa geliyor bugun, herhangi bir gorev bittiginde sonraki gorev icin ada secme ekraninda herhangi bi yere tiklayamiyorsunuz ve arkada oyunun sesi gelmeye devam ediyor.

Biraz deneyle sebebinin arkadaki event based uyarilar eger event condition ile ayni anda gelirse buna sebep oldugunu farkettim.

Benim 3 oyunum yandi siz de yanmayin, winning condition i saglamadan biraz once 1-2 tane save alin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...