Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 maç ukraynada barçanın oyuncuları tedirgin ülkedeki karışıklıktan dolayı barça teknik direktörü 3 kişi götürmüş gençlerden ayrıca barça garantilemiş durumda lucescunun ekibide uefa için galibiyet arıyor ama yınede rakıp barça neler düşünüosunuz ?? nolur bu maç çok zor ama zewkli olucak bi maç keşke tvde verseler[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 berabere biter tahminimce[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 banada gollü beraberlik gibi gelio[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Shaktar alır. Bu kadar.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 14' [1 - 0] J. Agahowa 22' [2 - 0] J. Agahowa[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hll shaktar'a uefa'da iş yaparlar bence[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 vay be cmden eski öğrencimiz atmış golü gurur duydum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 w.bremen'li borowski taraftarlara el hareketi çekip kaçtı,görüntülerde var gitti o adam :D bu arada valencia'lı oyuncuların tümüdüde golden sonra birbirinden çirkef hareketlerde bulundular..[signature][hline]R+ [Bu mesaj uncla tarafından 07 Aralık 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 valencia zaten seneye avrupa kupalarında ( veya bu sene UEFA'da ) oynayacak adamı kalmayacak. görüntülerden ceza verilmeye başlanırsa en az 5 adamı 3 er maç ceza alır Valencia'nın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bu arada CSKA'da deplasmanda PSG'ye 1-3 çaktı gecenin en büyük sürprizlerinden biri herhalde[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 said: DynamicK, 07 Aralık 2004 22:12 tarihinde demiş ki: 14' [1 - 0] J. Agahowa 22' [2 - 0] J. Agahowa ancak cm 01-02 sezonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 yoo ukrayna'da oldu. hem maçlardan haberin yok hem de ukala ukala mesaj atıyorsun ya. git cm oyna.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 şu deportivo monacodan çektiği kadar hiçbi takımdan çekmemiştir valla[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 said: DynamicK, 07 Aralık 2004 22:12 tarihinde demiş ki: 14' [1 - 0] J. Agahowa 22' [2 - 0] J. Agahowa bu adam dünya kupasında takla manyağı olmuştu demi. ceza sahasından korner bayrağına taklayla giden tek adam.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 3. olanlardan fener'den başka uefa'yı alacak kapasitede takım yok bu sene. şanslıyız..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Valencia var ya, bir de Ajax'tan hep korkarım ben...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 luce var beeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 ajax aciz de olsa ben hep korkarım, bi isim yapmış bi kere :) Yani bizim GS gibi, GS de içi kof olarak gidiyo CLye geçen sene mesela, önüne gelen yenecek, ama sırf isimden korkuyolar falan..[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Ahah "adam karikatür gibi" diye yorum geldi yorumculardan blazeke[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 17 aralıkta uefa kuraları merak ediom kim çıkçak fenere .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Fenerden ne alacak, BJK dan alması lazım, kovdunuz adamı daha ne :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bükreş çıkar. bizi yenen adamlara sallar fener 10 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 rekor goller yemis blazek bence nilmarin transfer parasini boluscekler[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 said: Nukem_Verite, 09 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki: şu Shaktar fenere bi düşsün de, Lucescu kenk bi alsın öcünü ahah harbiden inşallah düşer,luce'de daha bi hırslı hazırlar takımı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar